Nechutné, asi je jasný co se s labutí stane jelikož je to podobný pták jako husa. Buď pro vlastní potřebu nebo do čínské restaurace. Kéž by měla ptačí chřipku. Docela by mě zajímalo kolik už jich odtáhl protože podle postupu rozhodně nešlo o první labuť, přesně věděl jak s ní manipulovat.
Vlastně je to takové klasické. “Zvěrolékař” kšeftuje se zvířaty, používá stejná dvě auta, stejné přepravky, stejné holinky. Opakovaně, mnoho let. Oficiálně třeba může pracovat pro drůbežárny nebo Blatenskou rybu (kachny) a pak se někteří diví, jak je možné, že např. ptačí chřipka vymýtí jednomu podniku všechny haly, i ve vzdálenějších vesnicích. Takové… klasické.
Já toho debila znám osobně, kdysi (před cca 25lety)jsem u něho i byl na “statku”…inzeroval holuby, které neměl…je to taková podivná existence, měl tam i sovici sněžnou(bez kroužku) v šíleným krcálku…vydával se za MVDra
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 01.02.2026, 09:12:18
Není, to je tradovaný mýtus, který zřejmě vznikl dlouhověkostí labutí. Harmonizující pár spolu může fungovat dlouhá léta, ale při úhynu jednoho z páru si ten co přežije najde jiného. Teda pokud je ještě v produktivním věku.
byl popotahován za “vývoz” štěňat do D a spoustu dalších věcí…
varování pro všechny, kdo by si chtěli cokoli koupit od zřizovatele e-mailových účtů bioranc@seznam.cz nebo okavangy@seznam.cz od Strakonic - farma Brusy.