Dnes jsem byla u veta a povídame si o registru i když vet starší, vesnický musí registrovat , kdy by ne hrozí mu pokuta 300 000 kč. a teda dál mi papír domu pro každého psa a donesu vyplněné, ptám se kolik si za registraci bere, že 200 kč. Tož dobrá cena ,měla jsem u něho Gigouška na vyčištění zubů, tři musel vytrhnout + čištění + narkóza =550kč, taky velice slušná cena. Je to velice už starší vet má 90 let a stálé ordinuje👍.
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 16.07.2026, 13:12:00
Fakt že jo a hlavně mu to super myslí při tom se stará o manželku která se ve starším věku nakazila od klíštěte, nepamatuji která to je nemoc. Hodně ho baví jeho ordinace a fakt by bez ní už nebyl😉.
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 16.07.2026, 13:07:36
To čistil a trhal zuby sám 90ti letý veterinář? Nic proti, ale já bych takového veta nechtěla. Nevadilo by mi, kdyby dělal se synem, dcerou, vnukem, vnučkou, ale jestli je v ordinaci sám, chodila bych tam max na očkování nebo pro tabletky.
My jsme dřív taky chodili k veterináři, který byl v důchodu a tak si tím přivydělával. Bohužel na něj nebyl spoleh, do ordinace chodil hodně pozdě, i když jsme byli domluveni, nebo nepřišel vůbec. A navíc si bral i stovku za recept. Jasně, má na to právo, je to jeho podnikání. Ale pro mě je v současné situaci zásadní, kolik u toho veterináře zaplatím, a u toho současného mám už za tu dobu, co k němu chodím, různé slevy.