Na ifaune, ale i tady se to probiralo nekolikrat, cca 15 let pouzivam vicelete vakciny…
Jako - rozumim tomu, ze se o to lidi nezajimaji a jen veri vetum. Tak tohle treba bude duvod se zajimat, aspon neco dobreho to prinese.
Na ifaune, ale i tady se to probiralo nekolikrat, cca 15 let pouzivam vicelete vakciny…
Jako - rozumim tomu, ze se o to lidi nezajimaji a jen veri vetum. Tak tohle treba bude duvod se zajimat, aspon neco dobreho to prinese.
to už je opravdu hodně dlouho, co to takhle bylo. už leta letoucí je tam napsáno, že se má držet v imunitě.
Vet zákony nesleduji a tak jsem věřila svému vet, že až to bude možné jednou za 3 roky, tak mi to řekne. Moje chyba. A ten místní vet mi to taky neřekl, až když bylo píchnuto, nalepeno a já si uvědomila, že došly kolonky, zeptala jsem se a on mi řekl, že píchnul to, co jsem měla, tj. roční. Upřímně mám pocit, že to dělají oba záměrně, protože každoroční očkování je lepší než jednou za 3 roky. Se svým si to vyřídím, až tam půjdu 🙂 Nebo je ta 3 letá vakcína v nákupu 3x tak drahá jako roční?
Dogpoint nabízí zápis do CEPu čipovaného psa od jejich veterináře za 200,- dne 12.07.2026 od 15-17 hod. Nemusí to být jejich “odchovanci” ani nemusí bydlet v okolí. Byl u toho dotaz, že paní i pes bydlí v Praze, ale mají chalupu někde u Dogpointu, jestli to vadí - nevadí.
Tak kdyby měl někdo zájem….
Psala jsem výše, u našeho veta vakcína na rok 300,-, vakcína na tři roky 600,-. Cena nebude všude stejná, ale aspoň pro přehled.