Aktuálně: 2 243 inzerátů288 075 diskuzních příspěvků20 636 uživatelů

Může mě myslivec vyhodit z lesa?

N (neregistrovaný) 01.08.2026, 15:11:48 xxx.xxx.189.103
Orionka:

Děkuji, právě jste se připodobnila k Džamile, také dává ráda psychologické rozbory a posudky na dálku.

Jen máte jiný názor a někteří to interpretují jako nemoc.😂 Pokud bych chtěl rýpat, tak bych se rád přítomných zeptal jakým právem a hlavně na jakých základech tady někomu furt cpou ty jejich výplody o stavu kohokoli zde diskutujícího. Pokud si pamatuji dobře, tak ani jeden z nás lidem nedává nálepky a urážlivé diagnózy. Samozřejmě zcela neodborné a založené na anonymní diskuzi.🙂 To bych je já mohl posílat k odborníkům ke změření IQ například. Zdá se mi totiž někdy, že šimpanzi jsou na tom o chlup lépe než někteří zde diskutující.😂

kometa
kometa správce
01.08.2026, 15:34:54 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Ariska z 01.08.2026, 13:59:01

nechci aby hulváti vyhrávali.

Moje řeč.

Kdo zlu ustupuje…

Varaxi
Varaxi 01.08.2026, 15:51:52 xxx.xxx.129.250
»
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 01.08.2026, 10:19:02

Počkat, někdo tady dělá odborbou zdravotní diagnistiku, a já u toho nejsem? To se musí napravit. 

Máte kaz na zubu, jste krátkozraká a máte křečáky, což usuzuje, že Vaše vnitřní čakry je třeba srovnat. Toho docílíte, když budete pít dost vody, také pomůže jíst vlákninu a procházka v přírodě. Najděte si nějakou oddechovou knihu s duchovním tématem (ta nejvhodnější má modrý přebal, jméno jejího autora začíná na M, což je velice duchovní písmeno, a leží v horní poličce - kniha, ne autor) a čtěte ji při světle jantarové lampy, to totiž neobsahuje modré světlo, lepek ani chemtrails. Na zuby s kazem není nic nepšího. Velice prospěšná je též koupel v epsomské soli a u toho sledovat mouchy na okně. Jestli žádné nemáte, urychleně nějaké sežeňte, mouchy jsou dost klíčové. Bez nich se Vám ty oči ani křečové žíly nespraví. Také Vám velice pomůže protažení endokrynních žláz, máte je nějaké pokrčené.  V zimě vyražte na hory, tam k tomu protažení zaručeně dojde. Trn z paty Vám vytáhne informační detox, tedy vypněte televizi a mobil a vyoďte noviny. Nic v nich nečtěte, maximálně si můžete vyluštit sudoku (křížovky ne, to už je moc informativní). Poslouchejte výlučně mě, budu Vám posílat mimosmyslově návod, jak dále pokračovat, aby se Vaše pata po tom trnu včas uzdravila. Nejlépe mě uslyšíte, když budete užívat tradiční nápoj Keltů - tři deci medoviny do dvou deci černého piva, protřepat, nemíchat, požít. Počkáte půl hodiny a první věc, co Vás napadne, udělejte - vnukla jsem Vám ji já a pomůže Vám, abyste byla jako rybička. Leklá a volezlá slizem.  

Ne, vážně - Orionko, jestli něco pro mě bude vážně šok, tak to, že se dozvíme, že Vy nejste Vy. Nebo že jste v Bohnicích. 

Vedle ve vlákně nabízíte šutříkové podporu a finanční pomoc. Nevím, no, jasně, že si v lecčems nerozumíme, že jsme jiné a máme jiné životní zkušenosti, ale nikdy jsem Vás nepovažovala za zlou, nehodnou mého respektu ani ehm, pitomou. Jestli máte nějaké psychické problémy, to nemohu tušit, ale… jste to Vy. Pokud mám aspoň trochu odhad na lidi, tak to jste Vy. 🌹

Fiona.Praha
Fiona.Praha 01.08.2026, 15:58:05 xxx:xxx.7358:5328
»
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 01.08.2026, 14:37:22

Ano, nemá na ni nikdo řvát, jen jsem chtěla upozornit na to, že nikdo neví, jak to doopravdy bylo. Napsal to neregistrovaný cizí nick, který už na nic nereaguje a vznikly zbytečné třenice a útoky mezi stálicemi. 

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.