Aktuálně: 2 683 inzerátů263 464 diskuzních příspěvků19 194 uživatelů

Příspěvky uživatele

janaa

janaa
janaa 18.12.2025, 19:49:36 xxx:xxx.1502:64aa

Taková pohádka,viz lupus

Mě tedy zaujala ta jejich doporučení ke skladování. Jak to ty lidi dělají? Ideálně do 20 stupňů, ale ne do plastovýho boxu. V bytě vůbec nevím,ale ani v baráku bych to neměla kam dát, kde by se dalo,tam to v papíru sežerou myši, a jinde se to bude kazit…

Já se přiznám,že jsem od Hulína dost nakupovala,ale když začal s tímhle rozšiřováním a psaním pohádek ala superman, dost se mi zprotivili. Ale chápu,že to vypadá hezky,a určitě na to spousta lidí slyší,no.

janaa
janaa 17.12.2025, 21:43:53 xxx:xxx.d23a:7988

Tak to ale není hovězí hrubomleté🤣😎 proto ten rozdíl ceny

Jinak vím,že si lidi Pošváře chválí, já ho zkusila dvakrát a nikdy více. Asi smůla. Naopak třeba od Vetamixu jsem nic špatného neměla. Falco mě nasral tou změnou výrobní technologie a mletí do pasty. Naštěstí zatím mám vše jen jako doplněk a zpestření,kromě masa pro Belinu.Ta stojí víc než celá smečka

janaa
janaa 17.12.2025, 21:31:44 xxx:xxx.d23a:7988
Sarah01:

Min. týden mně přivezli hovězí hrubomlete dvoukilovku za 74. A je výborné. 

A není to s droby?

janaa
janaa 16.12.2025, 18:47:09 xxx:xxx.1502:64aa

Hele,kamarádky tolerka naopak byla na yogisech jak koule. Tuším,že zhubla na platinum

janaa
janaa 15.12.2025, 21:11:58 xxx:xxx.422e:46f4
Verun:

Kamarádky flatka 10let a to už věděla.ze má rakovinu plic….

Flataři by řekli, hezkej věk😟

janaa
janaa 15.12.2025, 12:47:22 xxx:xxx.af42:604d

Z hlediska hubnutí je důležitější deklarovaný celkový tuk a bílkovina. Ale tohle obsahuje už podle složení hlavně ty sacharidy,rýži

janaa
janaa 15.12.2025, 10:41:06 xxx:xxx.af42:604d
Sarah01:

Jani, a čím si myslíš, že je to u těch flatů? Zvýšený výskyt rakoviny, srdeční vady nebo něco jinýho?

Rakoviny všech duhů,to se o flatech ví

janaa
janaa 15.12.2025, 09:57:32 xxx:xxx.af42:604d

Tak on jakýkoli extrém snižuje průměrný věk dožití,ať už je to čivava,německá doga nebo placatá tlama

janaa
janaa 14.12.2025, 21:45:26 xxx:xxx.af42:604d

Alenko, trial linie nemusí na výstavy, je možnost uchovnit na výjimku

Sardullah - jj, u retrívrů považuju těch 13 let za průměrný věk dožití určitě,ale zrovna u těch flatů je to velmi podobné berňákům,tuším,že průměr je 9,ale hodně psů odchází i v těch pěti,šesti….

janaa
janaa 14.12.2025, 20:45:57 xxx:xxx.af42:604d
Sardullah:

No já si myslím, že on je to obecně problém, i když je pes zdravej…alespoň to, co jsme “studovala” u berňuchů a nebo co vídám ve skupině…

Si to vem…Máti brácha už je chovnej, je to pěknej pes, výstavně úspěšnej…jako rodokmen by mohl být o fous lepší (teda já se o to zajímám z pohledu zdraví a délky dožití), ale je to si myslím docela dobrý, proto jsem taky Máťu kupovala…takže si myslím, že se určitě nějaká nevěsta, možná několik nevěst najde, prostě myslím si, že asi nějaké potomstvo mít bude (jestli teda už nějaké nemá, ale to jsem zatím nezaznamenala) …psu jsou 4 roky, teď je zdravej a já doufám že mu to vydrží…ale víme jak to je…berňáci klidně odejdou v 5, 6, 7 letech na rakovinu, ledviny…a to už jeho potomci klidně můžou mít potomky…a nějaká predispozice tam potom být může…

Loni v září umřela Máťovo babička, o měsíc nedožitých 11 let, tak jsem si říkala dobrý…11 let na berňáka je víc než slušný a že jsem snad ten rodokmen nastudovala zodpovědně s ohledně na tu dlouhověkost….resp. dožití cca 10 let a více…

Určitě máte pravdu,ale mě  fakt děsí,že jsme vyšlechtili plemena,kde se za dlouhověkost považuje 10 a více let. Což platí o více plemenech,třeba o flatech. To  je fakt noční můra

janaa
janaa 14.12.2025, 20:14:28 xxx:xxx.af42:604d

Ali,tak ti trialový goldeni,to je ještě větší sranda než labíci. Oboje vypadá,jak kříženci retrívra z útulku. Nic ve zlým, ale prostě…. koneckonců i kvůli tomu se pro ně změnili podmínky chovnosti. A americká linie za mě děs,nelíbí se mi to vůbec. Krátké nohy,krátké stopy většinou. O zdraví ani nemluvím

janaa
janaa 08.12.2025, 10:23:51 xxx:xxx.1502:64aa

Hele,jestli kdokoli věří někomu,kdo si začne říkat psí muž, tak je blázen, a bohužel za to těžce zaplatil. Psí muž,no,to mě pose…

janaa
janaa 01.12.2025, 21:57:34 xxx:xxx.1502:64aa

Já tedy nechci nic rozporovat,ale zánět v jednom uchu a alergie? Dělaly se stěry,rozbory, prohlídka zvukovodu v narkoze?

Jinak jakékoli granule vyjma spešl veterinárních fakt nejsou alternativou eliminační diety při podezření na potravinovou alergii

janaa
janaa 27.11.2025, 19:57:51 xxx:xxx.1502:64aa

Ali,já jsem používala velkou zavařovačku. Na vodítko,a jak zvedl nohu,tak podstrčit. U psa je výhoda,že značkuje,takže i když se nezadaří,nebo jen trochu,na dalším stromě máš další šance. A moči stačí relativně trošku

janaa
janaa 27.11.2025, 16:08:43 xxx:xxx.1502:64aa

Za mě je to opravdu v duchu,aby vlk nažral,a koza zůstala celá. Jednak vymahatelnost krom velkých měst bude velká nula, jednak je to neskutečnej alibismus - ať si to jdou lidi odpalovat do lesa, asi to těm divokým zvířatům,ptákům atd. nevadí. Dokud se nezakáže odpalovat ohňostroje plošně a stále, tak je to furt jen legrace

janaa
janaa 26.11.2025, 15:24:51 xxx:xxx.db76:7983

Ali,kvůli trošce řepy nebo petržele určitě nebude dělat louže doma. Jinak rozbor moči je fakt to naprosto prvotní,co se snad při podobných problémech dělá. Naprostej základ. Pokud by se nic nenašlo ani tam,tak pak podrobný sono

janaa
janaa 25.11.2025, 20:00:27 xxx:xxx.f430:7b4c

Tak jsem to spočítala, 4 pelechy xxl, psí gauč, dvě vetbedky,a pak podložky z pěnových dílů, které jsou před psím gaučem,aby to bábě neklouzalo,ale jsou taky využívaný na ležení. A v noci postel😄

janaa
janaa 25.11.2025, 14:46:07 xxx:xxx.798d:c003
Zrzavci:

No… nemám. Někdy jakoby jo, ale stojí to za prt. Kdyby nebyl vychovanej tak jak je, a nebydleli bychom tam, kde bydlíme, tak v Prahé třeba fakt blbý by to bylo. Jsem si to uvědomila tuhle, když jsem si zase říkala, že jsem mu tím přestěhováním sebrala život pražskýho psa, on je hodně kontaktní na lidi, psy a v ten moment mi ale najednou došlo, že právě teď v tomhle tady získal hroznou výhodu - není tu zapsíno - tudíž klesá množství debilitních majitelů neovladatelných psů, kteří ho můžou ohrozit a vzhledem k nedostatku civilizace může být i nadále furt na volno. 

Hele v klidu, Bára od mrtvice hluchá jak poleno. Belinka nahluchlá už od příchodu, teď hluchá,jak poleno. Adéla a Růženka, u obou pozoruju už zhoršující se sluch,což holt je daň za pracovní život “pod flintou”. Píšťalku zatím slyší stopro,na hlasitější zvuk hlasu taky reagují,ale když usnou,už do nich musím drbnout. No a pak Cácora,která v necelých dvou letech prodělala zánět středouší, a sluch se vrátil pouze částečně. Jako velmi vtipná skvadra😂