Aktuálně: 2 645 inzerátů263 597 diskuzních příspěvků19 194 uživatelů

Příspěvky uživatele

impact

impact
impact 23.12.2025, 08:35:13 xxx:xxx.fef9:20ce
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 22.12.2025, 20:16:04

Tak u mě to bylo spíš zapříčiněný tím, že jsem nejezdila na jednotkách koní, ale byly jich stovky. A mezi tím se sem tam nějakej neřád prostě najde. V kombinaci s tím, že jsem byla vždy ochotná sednout na cokoliv to je hned. 😂😂😂

Kdysi jsem byla se známou v jedné stáji na čumendu. Chtěla koupit hucula a tak si mě tam vzala jako poradní hlas. Nevím, co všechno jim v té stáji navykládala, ale zjevně si tu zkušenou paní chtěli ověřit. Jeli jsme na vyjížďku a posadili mě na takovou mrchu klusačku. Jednak to bylo jak šicí stroj, druhak nacválat klusáka je prakticky nemožný (naštěstí jsme měli klusačku ve škole, takže jsem to s nima uměla). No a do třetice ta jejich měla výbornej zvyk ve cvalu na fleku uskočit a jezdce nechat pokračovat rovně. No ustála jsem to, protože jsem ji měla v tom cvalu zmáčknutou, abych ji udržela cválat. Dojela jsem zbytek a říkám paní - ona mě chtěla sejmout. A bába takej úšklebek (nasraná, že jsem sebou nehvízdla) - jo, to ona dělá. 😂

Áchjo, to byly zlatý léta. 😃

Každopádně třikrát zlomenej kotník moji jezdeckou kariéru ze dne na den utnul a tak jsem se dala na psy. 

impact
impact 22.12.2025, 19:06:54 xxx:xxx.fef9:20ce
»
Odpověď na příspěvek uživatele sutrik z 22.12.2025, 17:52:16

Znám i jiné hnusné případy.

Já bych mohla vyprávět… 🤣

Zlomená klíční kost, když mě zrzka shodila v trysku. Zlomenej nos, když mě v sedle jiná dostihová zrzka jebla kebulí. Dobitý žebra, když mě další zrzka hodila o strom. Joooo ty rezavý zla. 🐎 😆

Těžkej otřes mozku, když mi kladrubačka zacvičila nad skokem a hodila mnou o zem. Plus mi kartáčem drhli škváru z kolbiště ze zad - ale to si naštěstí nepamatuju. Probudila jsem se druhej den v nemocnici a vůbec nevěděla, kde jsem a kdo jsem. 😂 A tři dny po propuštění z nemocnice mě převálcovalo stádo koní a na třikrát mi zlomili kotník. 😆 A kolikrát jsem letěla salto mortale přes hlavu koně na zem ani nepočítám. 😆

impact
impact 22.12.2025, 07:59:39 xxx:xxx.fe8b:519e
»
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 21.12.2025, 14:27:54

Jojo, modernější auta už ty zadní sedačky umí hlídat podle váhy, resp. zatížení.

Jinak ten reálný otec už nežije. Zemřel na infarkt. Což se mu vůbec nedivím…

impact
impact 22.12.2025, 07:39:48 xxx:xxx.fe8b:519e

My jsme si dali včera jen jedenáct okolo komína. Přijeli kámoši a psámoši a tak jsme celou dobu mleli a já mám jednu jedinou fotku. 😁

Na Štědrej den mám v plánu vylézt na Kelčský Javorník. Pak mezi svátky plánujeme s kamošama výlet po Chřibech a na Buchlovský kámen a třetího bych chtěla konečně pokořit těch dvacet kiláčků, jak jsme měli v plánu do konce letošního roku. Tak si zkusím obejít Rakovecké údolí. 🫢

Tak uvidíme. Snad nám to všechno vyjde. 🥾🐾

Obrázek Obrázek
impact
impact 22.12.2025, 07:36:30 xxx:xxx.fe8b:519e
»
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 21.12.2025, 23:36:25

Vyvedlo mě to z míry a přiblble jsem se zeptala: “ Vy se znáte?” Pán se strašně naštval a seřval mě na tři doby, že ne, že s mým čoklem fakt na pivo nechodí. 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

impact
impact 20.12.2025, 15:36:45 xxx:xxx.fe8b:519e
Sarah01:

Díky za tip, kouknu na to. To je o tom autistickým klukovi?

To je dotaz na toho Otce? Probůh ne. Je to jen pro otrlé.. Příběh slovenského otce, který zapomněl dceru vysadit ve školce a nechal ji spát v zaparkovaném autě u práce.

Proto jsem to psala u toho odkazu na v autě uvařené psy..

impact
impact 20.12.2025, 14:27:54 xxx:xxx.fe8b:519e
»
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 20.12.2025, 13:23:00

Tento. S Milanem Ondríkem v hlavní roli.

Obrázek
impact
impact 20.12.2025, 12:24:37 xxx:xxx.fe8b:519e
»
Odpověď na příspěvek uživatele šavlozubka z 20.12.2025, 09:01:07

Já posledně v lese chlapovi se dvěma hovadama bez vodítka řekla, že jestli se jeho psi přiblíží k těm mým, tak mu je zastřelím. Dement najednou aji utíkat uměl. 🤣 

Chápu, že to není použitelný všude a že to byla stejně prázdná výhrůžka (což on nevěděl), ale fakt jsem se pak s chutí zasmála tomu, jak najednou běžel, aby si psy chytil. 🤣

impact
impact 20.12.2025, 10:51:43 xxx:xxx.fe8b:519e
»
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 20.12.2025, 09:18:03

No jako. Je to nářez. Mám ve zvyku u filmů a seriálů napůl čumět do mobilu, ale tohle mě naprosto přilepilo k obrazovce. Nechápu, jak tohle mohl jako rodič přežít. Já bych se ani soudu nedočkala. 😵‍💫

Alfu jsem myslím někdy zpátky viděla.

impact
impact 16.12.2025, 14:27:31 xxx:xxx.feae:8d34
Orionka:

Nevím jestli jste zaregistrovala  - hoch z Halenkovice se dovolal pomocí a je doma. Aspoň 1 dobrá zpráva.

Orionko měla jsem to z první ruky - ještě než to bylo vůbec veřejně. Hned v tu chvíli psali na skupině dobrovolníků hledačů, že ho mají. ❤️

Jsem hrozně moc ráda, že tenhle náš zážitek budu moct vyprávět u táboráků s úsměvem na rtech. 🙂

impact
impact 14.12.2025, 13:51:28 xxx:xxx.feae:8d34
Fiona.Praha:

mají centrální registr, pokuta za nezapsání psa do registru je 10 tisíc eur, což je co říkám u nás, měly by být pořádné pokuty. Jenže to bychom museli mít ten funkční národní registr čipů. 

Pak, co vím je to všude v Německu, je povinné extra pojištění na psa. To je taky super věc. Já mám pojištění “na blbost” a to se vztahuje i na škody, způsobené psem. Nevím, jestli i pokousání, to si asi zjistím, i když jsem si na 99,90 % jistá, že žádný můj pes člověka nikdy nekousne. 

Máme registr, který je plně funkční a funguje už třicet let. Nonstop. Vůbec jsme nepotřebovali čekat dalších deset let, než něco vymyslí stát a vyhodí za to naše miliony. Naprostá zbytečnost.

impact
impact 13.12.2025, 21:00:17 xxx:xxx.feae:8d34

My se dneska neplánovaně venčili s dalšími Chřibomily v okolí Halenkovic - Kudlovická dolina. Prošli jsme to bahnem od Habeše, okolo Kameňáku, na Komínky. Marast bláto, všude skály, které jsme procházeli, až jsme zatmili. Bohužel neúspěšně. 😢

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
impact
impact 12.12.2025, 18:24:36 xxx:xxx.fe05:8b18
Sarah01:

Na stránkách KCHLS je uvedeno toto, neskutečný. 😟

Obrázek Obrázek

Tak to si dělají prdel, ne? Můj mozek odmítá věřit tomu, že by mělo MZe takový přihlouplý nápady, páč tohle bude mít jen jeden jedinej dopad - příště se jim každý útulek či spolek na pomoc v takové kauze zvysoka 💩💩💩. Fuuuu, já vím, proč se takovým dočasným péčím už obloukem vyhýbám…

impact
impact 08.12.2025, 18:25:10 xxx:xxx.fea8:1d85
Arosek:

Hele jako bys to neznala od nekterych chovatelu - cim lepsi PR, cim vic sladkych “videicek” a srdicek a duhovych jednorozcu, tim lip a draz prodaj stene, bez ohledu na kvalitu. 
To neni o zkusenostech nebo kvalite sluzeb, ale o tom, jak se umis prezentovat a jak dokazes oslovit a nasledne ukecat lidi. Coz vzhledem k faktu, ze za tebou vetsinou prijdou uplne zoufali a vystresli neni az tak tezke - proste se tvaris dulezite, hodis par odbornych terminu a lidi kteri tomu vubec nerozumi ti zobou z ruky … 
A pak se divej, ze pes se nikam neposunul, ze nefunguje, ze zacal byt (jeste vic) agresivni/bazlivej, a ze je to stalo bambilion. 

Jak lehce jde si tam dosadit veterináře. 😂

impact
impact 08.12.2025, 11:20:26 xxx:xxx.fea8:1d85
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 08.12.2025, 10:01:19

Já tam bohužel vidím jen jednu jedinou věc a to je, že mu extrémně zvedli viditelnost na sockách. Pes nikde, normální akorát tak nafraní na imbecila a hlupáci maj před očima novou modlu, které se kšefty jen posypou.

impact
impact 07.12.2025, 16:40:48 xxx:xxx.fea8:1d85
Orionka:

Já vám do toho nechci kecat, ale……podpořit imunitu by to chtělo, doléčit by to chtělo…..a nepřetěžovat se, by to chtělo. Nejnáchylnější k nákaze je extrémně unavený organizmus.

Slyším vaše “děkuji za nevyžádanou radu”.

Hele já si upřímně myslím, že jsem poslední covid doléčila dost a dost dlouho jsem se šetřila. I jsem na radu kamarádky lékařky brala plno věcí na imunitu (a tím nemyslím průmyslové věci - ona je spíš na bylinky, houby a tak). Byla jsem z toho posledního totiž dost převařená z horeček a dlouho jsem to na sobě cítila. 

Ono by to spíš chtělo nemít v práci kolegyně nenažraný na prémie, který jsou jen za nemarodění a který by šly místo hamtivosti po prachách v případě nemoci normálně marodit a neroznášely to po všech ostatních. Protože když musíte být v malém kolektivu a v jedné místnosti s člověkem, ze kterýho to stříká ze všech otvorů a na všechny strany a kterej si ani neumí zakrýt dlaní tlamu, když kašle, je dost těžký to nechytit. A proto nás to pak vždycky skolí minimálně polovinu. 😏 Zas to jedna 🐄 před dvěma týdny dotáhla a postupně padáme jak hrušky. Tvl jako být to na mě, tak jí chytím za límec a vyhodím z okna. Ale vedení je to u perdele, tak můžeme akorát tak nadávat. 😏 Aaaaaaa jsem se zase nafrala. 😈

impact
impact 07.12.2025, 16:06:55 xxx:xxx.fea8:1d85
Elisak:

Včera spustili registraci na "letního Čerta", tak jsem se rovnou přihlásila, snad to přežiju, ale mám z toho respekt.

Poběží se z Housky přes Bezděz a Ralsko až na Hamr na jezeře. Tak jsem dneska byla rovnou obhlédnout start a první kousíček z trasy (Houska - Vrátenská hora). Dali jsme s Efíkem 22km a 600m stoupání. Chvílemi i vylezlo sluníčko a skoro byl vidět Bezděz, ale byl dost v mlze, (tam mám v plánu taky vyběhnout jen musím vymyslet rozumnou trasu zpět). Efík si teď hraje na mrtvolu a my asi vyrazime na Vánoční trhy.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

No ty kráso, ta hlíva je nádherná! 😳

Jinak my nebyli nikde. Nejspíš mě ZASE sejmul covid, tentokrát už jsem si testy nedělala. Ale tři noci jsem musela spát v sedě, jinak bych se udusila. Dneska už to vypadá líp, tak třeba příští víkend někam vyrazíme a nebude ta rekonvalescence dlouhá jako posledně. 🙄

impact
impact 03.12.2025, 14:20:19 xxx:xxx.fe78:e4f5
assil:

Tak jsem to našla, pet pas je jednotný pro celou EU, vetkom je čistě česká databáze pasů, takže to jen dopadlo jako vždycky, jestli tam blbne zadávání pasů z jiných EU států.

Ptala jsem se na to vetky a opravdu tam nejde nacpat nic jinýho než CZ. Prej to zrovna před pár dny řešila, aj volala na Vetkom a databáze to prostě nepodporuje.

Jestli se tu zjeví Xerxová - zkoušela jste petpas v databázi vyhledat, prosím? By mě zajímalo, co to ukazuje.