Aktuálně: 2 701 inzerátů262 864 diskuzních příspěvků19 180 uživatelů

Příspěvky uživatele

impact

impact
impact 18.11.2025, 04:52:13 xxx:xxx.d314:caa2
Sardullah:

a přítel-dem zkratkou

No jasně… je to sice dál, ale o to horší cesta😂

Já si za naše trajdání nepamatuju jedinou zkratku, která by nebyla delší a nebo to nebyla nějaká katastrofální cesta. Jdem zkratkou se prostě nedělá. 🤣

impact
impact 17.11.2025, 20:38:45 xxx:xxx.3dc9:4701
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bodlinka z 17.11.2025, 19:58:19

Mě po 24h hospitalizaci donesli do ordinace úplně studenou 16,5 roku starou fenu. Dodnes si pamatuji, jak ledová byla a jak jsem se ji snažila už v autě a pak doma v posteli a u krbu zahřát. Uši, tlapky, úplně studená. Ještě mi ten krypl veterinář řekl, že je ledová proto, že se dle jeho slov PODĚLALA a musel ji umýt. 

Ráno zemřela.

Už dva dny tady čtu to téma a je mi od srdce těžko věřit tomu, co píšete. Naivně jsem věřila tomu, že byla jen podchlazená z vet boxu, že ji prostě jen nedali termo deku. Nemám slov… píp píp píp píp….

impact
impact 17.11.2025, 15:17:43 xxx:xxx.3dc9:4701
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 17.11.2025, 11:49:56

Nebudu se rozčilovat, fakt ne. Jen bych Vám upřímně přála stejný zdravotní problém, jaký má Vaše fenka. Stejného rázu a stejně dlouho bez řešení situace.

impact
impact 17.11.2025, 11:33:36 xxx:xxx.3dc9:4701

My si včera dali krásnou patnáctku. 😍

Mimochodem ta červená po kládě přes potok byla fakt moc vtipná. Čakyna to zkusila a i s pohonem 4*4 dala sotva půl metru a letěla do potoka. 😂 Takže já to rovnou vzdala a šla potokem taky. 😂

Jo a podkovu jsem nesla osm kilometrů v batohu. Půjde doma nad dveře. 

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
impact
impact 17.11.2025, 11:29:41 xxx:xxx.3dc9:4701
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 17.11.2025, 11:20:38

Druha fenka ma 8 let a ma problem ze ji strasne smrdi z tlamy, čistíme zuby a dáváme do granuli i mořskou rasu ale je to porad stejny, začli ji i padat zuby, nevite jestli to nesouvisí treba s nejakym onemocněním? 

Kdyby Vám osobně padaly zuby, jak byste to řešila? Uvědomujete si vůbec, že když už začnou zuby padat, probíhá pod nimi fakt šílený zánět? Víte o tom, že může klidně pod vlivem zánětu dojít k prasknutí čelisti? Pfuuuu, tohle já prostě nikdy nepochopím. Ta fena potřebuje odborný stomatologický zákrok a ne sypat kelpu do žrádla.

impact
impact 16.11.2025, 13:11:00 xxx:xxx.ccb7:c701

No tak já nevím. Naše Maffi se narodila u kamarádky, která je podle mě chytrá, inteligentní, empatická a vstřícná žena a Maffi je nejhloupější pes, co jsem kdy měla. 😆 Ale zas na druhou stranu je podle mého názoru ze všech opravdu nejhezčí. 🤷‍♀️ 😂

impact
impact 15.11.2025, 19:30:12 xxx:xxx.2286:b001

My jsme měli šílenej maraton v práci, ještě jsem tam dneska ráno byla míchat pastu, ale naštěstí to šlo jak po másle. Takže v deset domů, sbalit barák a tradá na Bezkempí chatičku. 😍 

Tady už se kolektivně spí, jen já se ještě násilím držím, abych pak nevstávala ve tři. 😂

Takže zejtra budeme vejletit někde na půli cesty mezi Plumlovem a Konicí. V plánu je nějaká šestnáctka, tak uvidíme, jak to vyjde a hlavně jak se v tom počasí bude chtít. 😃

Obrázek
impact
impact 15.11.2025, 07:39:06 xxx:xxx.7038:2001
bambule:

Musím se Vám pochlubit, překonali jsme pro nás magickou hranici 1000km…

Obrázek

Ooooooooo! Krása nádherná! 

Já budu nakonec happy, když dáme 650. Nějak se to letos celý potentovalo. Bez auta, pak covid a teď furt v práci…

impact
impact 14.11.2025, 15:25:22 xxx:xxx.e432:3901
Sarah01:

Byl tady dotaz na útulek, tak pozor, už se i transparentní účty staly cílem podvodníků. Snad impact napíše víc.

https://www.facebook.com/Russell.Rescue.cz

Však by mě šlak trefil, zmetci zmetkovatí. 😔

Mě málem kleplo, když jsem zajistila, co to je vlastně za platby na našem účtu. A teda ta paní, které jsem se dovolala jako první a díky které jsme se vlastně všeho dopátrali, málem jeblo taky. Smutný na tom je, že má dost vysokou funkci v sociálních službách a podle jejího zařazení by se fakt ta finanční gramotnost dala předpokládat.

A pak jí stačí reklama ala pošlete pět tisíc, my vám do týdne pošleme sedmdesát a plesk. Je bez peněz. 🫣

Ale teda i když jsem věděla, že se to pár organizacím stalo, tak jsem vážně neměla tušení, že v takovém měřítku. A dost mě štve, že se o tom nijak výrazně nemluví. Vždyť se není za co stydět a jak jinak jim to zatrhnout? Ach jo.

impact
impact 09.11.2025, 18:49:57 xxx:xxx.23ac:9301
Xerxova:

a je to na fotkách vidět, jak je z toho focení nešťastnej

To mám proto, abych ho nesrovnávala s jeho předchůdcem. To byl kašpar, kterej se mnou šel do každé blbiny. 😂  Za to vyfotit Remosku s nějakým hezkým výrazem je už od jeho štěněcího věku naprosto nemožný. 😏 Je to už víc jak devět let, když jsem ho chtěla jako mimino poprvé vyfotit a dodnes si pamatuju to zoufalství, když se na každé fotce tvářil, jak kdyby měl v zadku vraženou vařečku. A to se s ním táhne celej život. 😂

Obrázek
impact
impact 09.11.2025, 17:16:26 xxx:xxx.23ac:9301
Sardullah:

Mě vždycky dostane  pan RÉMIN…v tý teriéří smečce se on vždycky tak nějak tváří jako oukropeček…😎

Přitom to je pes, kterej má pořád dobrou náladu. On ale od malička bytostně nesnáší focení. Jakože fakt moc. 😂

impact
impact 09.11.2025, 17:15:42 xxx:xxx.23ac:9301
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 09.11.2025, 12:06:02

Byl už v těch třech měsících extrémně agresivní, hlavně při jakémkoliv fyzickém kontaktu. Jako já zažila agresivních psů spousty, hromady jsem jich měla doma. Ale to, co předvedl Merlin, to překvapilo i mě. Když jsem si ho přebírala, tak po mě na tvrdo šel a kdyby mohl, pokouše mě jak blázen. To je ostatně důvod, proč tu zůstal. Měla jsem hrůzu z toho, že mu najdu nějakou rodinu, která ho bude řezat ala “tohle si přece nesmí dovolit”… To by z něj udělalo psa na utracení.

impact
impact 09.11.2025, 11:53:53 xxx:xxx.23ac:9301
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 09.11.2025, 09:25:52

To musí být vášeň,vy ty pejsky musíte milovat,když vás vytáhnou takhle ráno z postele a jedete ven…👍

To je bohužel úděl vstávání do fabriky. Stejně bývám nejpozději kolem páté vzhůru i bez budíku, kterej jinak běžně zvoní ve 4:15. 😃

Jinak zleva zrzek KEVIN, dostal se k nám jako cca roční pes z jiného útulku a už zůstal. On byl děsnej debžon a dost jsem se na něm nadřela, aby byl normální a pak už mi bylo líto ho někomu dát. Pak je s černýma "zorro" očima malá Queen Mary (MERINA), mix teriéra tady od jedné množky přes kopec, co jsme brali tenkrát osm štěňat a tuhle jsem si nechala. Pak s hnědým obličejem a v postroji Chucky (ČAKYNA) - mix parson/bígl/ohař od takovýho jednoho slovenskýho blba, co každý hárání kreje bígloohařku sousedovo parsonem. To jsme od něj tenkrát brali tři štěňata v naivitě, že to bylo omylem a ten hňup má každej rok na další štěňata. Vedle ní je prcek BJ (BÍDŽEJ), co se jeho matky den před Vánocemi a den před porodem zbavili a my ji vzali do péče. Byli u kolegyně v dočasce a BJ na nás tak nějak zbyl. Což mi ani nevadí, protože je to stejně převtělená moje nejmilovanější fena Mamba. Pak je pan RÉMIN, řečený Remoska, stafordšírský bulteriér s PP - normálně koupený jako štěně z chovatelské stanice. Vedle něj je jack russellice s PP jménem MAFFI, kterou jsem jako štěně dostala od kamarádky z jejích chovky. A poslední černouchej MERLIN. Toho si ze Slovenska adoptovala rodina, všechny ve třech měsících sežral, pak sežral další majitelku a měl se vrátit na Slovensko. No bylo mi ho líto, vypadal jako krásný křížený raslíček. Tak jsem ho vzala k nám a když jsem zajistila, jakej je to debull, už u nás zůstal a místo krásného raslíčka z něj vyrostl úplně bubej josepčík, co mě permanentně nasírá. 😂

Obrázek
impact
impact 09.11.2025, 11:41:45 xxx:xxx.23ac:9301
Vahine:

Jo to je pravda, na všech záběrech stále stejná pozice 😃

Já si snad až po pěti minutách nadávání, buzerování a focení všimla toho, jak tam chudák pořád sedí jak oukropek a čeká, až se poťápanci zastaví. 😃 Dostal pak plnou hrst pamlsků. 😃❤️

impact
impact 09.11.2025, 08:41:56 xxx:xxx.23ac:9301
Trickyvoo:

Teda ten Kevin (myslím toho béžového) se na všech fotkách tváří jako fotr s děckama na výletě 😀.

Já mám takovej dojem vždycky spíš z pana Rémina. 😃 On jedinej chudák vždycky sedí, ani se nehne a naprosto zřetelně si myslí něco o dementech. 😂

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
impact
impact 08.11.2025, 18:33:03 xxx:xxx.23ac:9301

Tak jsem si myslela, jak si v sobotu na pohodu pospím. A ono prd. Smradi se v pět ráno vzbudili a prohlásili, že když můžu po nocích čumět na přihlouplé postapo filmy a pak celej svět zachraňovat před tornády, tak můžu taky vstávat a vytáhnout je někam na výlet. 😏

No co mi zbylo. 🤪

A tak tradá, v šest ráno hrneme po dálnici a míříme směr Vizovická vrchovina. 🏔️

Hned na parkovišti pod rozhlednou Doubrava se snažíme nevzbudit spící dodávku. To se nám dařilo jen do chvíle, než Merina vběhla na silnici. 🫢 A než Remoska v rozběhu uklouzl na bahně a nabral dodávce blatník kebulí. 😂

No a už jsme mazali. Horem dolem, do zatáčky ke kapli, kde mi způsobil infarkt kolemjdoucí ťůrista. Jakože "Dobrej" ve chvíli, kdy jsem nekoukala před sebe, byl fakt úlet. 😆

Na Klášťově jsme si dali snídani a já se pokusila všechny vyfotit. Už jsem je málem měla všechny, až na malého BJe. Hukla jsem na něj SEDNI, což se obratem vrátilo ozvěnou z lesa. Což psi vůbec nepochopili a v jednom šiku se s řevem vydali ozvěnu zabít. 😂

Tak jsme se sbalili a vydali se prudkým sestupem dolů z Klášťova. Začalo nám pršet a pršelo celých dalších sedm kilometrů až k autu. 😒

Každopádně šestnáct a půl kiláčku v kapse, psi mrtví a vedle mě by byl i naprcanej tučňák rychloběžec. 😂😂😂

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
impact
impact 30.10.2025, 04:47:26 xxx:xxx.d835:6b01
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 29.10.2025, 12:49:36

To naštěstí nemám, ale už se tu pět minut směju jak blázen. Bych to rozbila asi. 😂😂😂

Jo a děkuji adminům za ty fotky. Už mi to nahrává normálně, tak s tím zřejmě něco provedli. 

impact
impact 28.10.2025, 11:11:19 xxx.xxx.251.113
Sarah01:

Ten srub byl z těch stránek bezkempu?  Taky jsem to chtěla využít. Aspoň vím, na co se mám připravit. 😀

Jojo, byl. Jako ono to i podle komentářů vypadalo jako prostě srub bez elektřiny a vody v lese u rybníka. Ale tohle mě teda trochu zaskočilo. 😃 Jinak jsem s Bezkempu zatím spokojená. ❤️ 

impact
impact 28.10.2025, 08:42:21 xxx:xxx.dd9b:683e
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 28.10.2025, 07:55:05

Neee, okolnosti k dřívějšímu návratu bylo jednak počasí - do srubu se jelo po louce a lesem a já se bála, že to pak po pondělním celonočním dešti nevyjedu. Minulý víkend jsem totiž tahala kámoše zapadnutýho na louce a tak strašně to klouzalo na mokré trávě, že jsem se viděla pod kopcem v přehradě. A od té doby se trochu po trávě bojim. 😑 A pak taky srub nešel moc vytopit (blbý kamna), takže mi v noci psi drkotali klecema. 😂 A co mě dorazilo, to byly myšince všude. Jako já se myší nebojím, ale že bych musela mít bobky v posteli, na gauči i na lince, to fakt neee. 😔 Hrozně blbě se mi tam spalo. No spíš jsem nespala a ve tři ráno už jsem rovnou vstala a uvařila si kafe. A bylo rozhodnuto, že tam další noc nestrávíme… Srub pěknej, ale mohli by tomu věnovat větší péči, když už tam stojí noc 600. 😏

Já jsem právě asi "vyřízená" díky tomu, jak furt někde drandíme po výletech. Dřív by mě na dálnici nikdo nedostal ani jako spolujezdce a teď mě samotnou překvapilo, jak krásně cesta uběhla. Ale teda od Brna po Kojetín naprostej mordor. Chcalo, že nebylo vidět na auto přede mnou. To jsem si taky zanadávala. Ale už to bylo posledních padesát kiláků, tak to jsem se viděla doma. 😃

impact
impact 28.10.2025, 07:47:23 xxx:xxx.dd9b:683e

My jsme se o víkendu venčili v jižních Čechách. 😃

Potřebovala jsem jet okouknout kemp, kde budeme pořádat příští rok sraz našich adopčňáků a tak jsem si našla na přenocování srub u Třeboně. Původně jsme měli jet na dvě noci, ale okolností mě nakonec donutily se sbalit ještě včera, takže jsem už večer spokojeně spala ve svojí posteli. 

Cesta byla masakr. Poprvé jsem za volantem přejela republiku jeden den tam a druhej den zpátky. Celkem 630 kilometrů a dneska mě z těch pedálů bolí lýtka, jako bych si vylezla na pořádnej krpál. 😂

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek