Odpověď na příspěvek uživatele drvodelkafialova z 09.01.2026, 08:42:07
Nečekala jste žádnou reakci? To je docela s podivem, když vezmu v potaz to, že jste si dala práci s citací mojí věty a ještě označení dalších dvou nevinných, kteří si dovolili můj komentář lajknout.
Btw. nač tedy třetí komentář od tom, že je to můj problém? Ajéje. Mě se zdá, že si tu někdo chtěl hrát na morální kompas a trochu to nevyšlo.
Mě to nervy necuchá. To že někomu za vpodstatě klukovinu , přejete utržené obě ruce a vyhřezlá střeva, je váš problém..🙄
Můj problém? Ale no tak. Co Vy můžete vědět o mých problémech. 🙂
Tohle je bohužel jen a jen Váš problém - kdyby nebyl a necuchalo Vám to nervy, nebudete mít potřebu to stále dokola opakovat a snažit se to ještě podtrhnout emotikony s převrácenýma očima, když první komentář neměl Vámi očekávanou odezvu.
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 07.01.2026, 08:13:14
I když to není občas moc vidět, tak mě bylo empatie nadělený až tak, že to někdy pěkný není.
Ale toho blbečka mi líto nebylo ani za mák. Dospělej chlap a jeho smysl života je čím větší bum udělám, tím jsem větší borec. Kde je jeho empatie ke zvířatům a lidem okolo něj? Dobře mu tak, hlupákovi.
Odpověď na příspěvek uživatele bambule z 07.01.2026, 04:56:32
Letos vůbec nevím jaký si mám dát konečný cíl km vycházek.
Já se po loňském zklamání asi cílů zdržím a nechám se pak na konci roku mile překvapit. 😆
Rozhodně mám v plánu co nejdříve překonat tu dvacku, taky zase na narozeniny vylézt svítání nebo západ slunce na Kelčáku, dále překonat nejvyšší počet km v jednom měsíci (79 km v 12/2024 a 87 km v 03/2025) a rozhodně strávit maximální počet víkendů na Bezkempech a spaním v autě. Tak uvidíme, co se podaří. 😃
Tak u nás ještě teď kikáni na parku zjevně našli nějaký loňský zásoby a rozjeli ohňostroj. Akorát jsem zavírala dveře na dvůr, když to začalo bouchat. Tvl jsem aj nadskočila, jak jsem se lekla. 😏
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 03.01.2026, 21:04:28
Jojo, kor když ten sníh ještě podkluzuje, tak se nohy víc nadřou. Navíc tam je mezi cca 14 a 15 kilometrem úsek, kde je cesta úplně rozbitá těžbou. A jak to oraniště zmrzlo na kámen, tak to byla fakt makačka se přes to dostat. To mě asi dorazilo úplně. 😄
U nás taky klid. Do půlnoci třikrát někdo strašil s ohňostrojem, ale jinak ani petarda. Asi deset minut před půlnocí projeli policajti s houkačkou přes město a to asi všechny dostatečně vyděsilo. Až jsem měla dojem, že letos žádnej ohňostroj neuvidím. 😆 Nějací jednotlivci byli, ale trvalo to asi patnáct minut, než se osmělili další a vylezli a tím ven. 😆
Nicméně počítám, že se to příští rok vrátí k normálu, když lidi zjistili, že se vlastně nic neděje a nic jim za to nehrozí.
Mno, plány na letošní rok byly úplně jiný a jak vidno, v prvním pololetí to vypadalo docela nadějně. 😃
Pak jsem ale na šest týdnů přišla o auto, který úplně nesmyslně stálo před servisem. V září mě díky bezohledné kolegyni zboural covid a na konci listopadu díky druhé úžasné kolegyni znovu. A už jsme to nedotáhli. 🫢
Ale posun je tam určitě vidět. Zatímco vloni jsme nejčastěji kroužili kolem 12-14 km, tak v letošním druhém pololetí potřebujeme tak 15, aby nás druhej den aspoň trochu bolely ťapky. 🥾🐾
Každopádně od září 2022, co jsme začali se smečkou chodit, už máme slušnou kupičku kilometrů. 🙏
A ještě pořád mám v plánu nový rok začít první dvackou v životě, tak mi držte palec, ať nám o víkendu vyjde počasí. 😀 🫣 🥹
Všem do nového roku přeju hlavně zdraví, spooooustu navenčených kiláčků a hlavně konečně pořádný sluníčko! Hmly už letos bylo dost. 😝
PS: Vím, že jsme tu měřící blázni nejspíš jen dva a příspěvek nemá nijak prudit ty, co neměří. Já z toho mám prostě jen upřímnou radost a baví mě to. 😍
Včera klasika start u Motorestu Samota, šup nahoru k Vlčáku, kolem něj zase dolů k Buchlovským kamenům, kde jsme si dali sváču, poté dolů po žluté do Staré Hutě, za obecním úřadem nahoru do lesa a kolem Sněženkového kopce zase zpět na Samotu.
Bylo ohlášeno víc lidí, ale nemoce a zaspání udělalo svoje a tak jsem šla nakonec ve vybrané chlapské společnosti a celkem v deseti psech. Patnáct kiláčků jak nic. 🥾🐾
Fotek mám jen pár. Byla docela kosa a mrzly prsty.
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 22.12.2025, 20:16:04
Tak u mě to bylo spíš zapříčiněný tím, že jsem nejezdila na jednotkách koní, ale byly jich stovky. A mezi tím se sem tam nějakej neřád prostě najde. V kombinaci s tím, že jsem byla vždy ochotná sednout na cokoliv to je hned. 😂😂😂
Kdysi jsem byla se známou v jedné stáji na čumendu. Chtěla koupit hucula a tak si mě tam vzala jako poradní hlas. Nevím, co všechno jim v té stáji navykládala, ale zjevně si tu zkušenou paní chtěli ověřit. Jeli jsme na vyjížďku a posadili mě na takovou mrchu klusačku. Jednak to bylo jak šicí stroj, druhak nacválat klusáka je prakticky nemožný (naštěstí jsme měli klusačku ve škole, takže jsem to s nima uměla). No a do třetice ta jejich měla výbornej zvyk ve cvalu na fleku uskočit a jezdce nechat pokračovat rovně. No ustála jsem to, protože jsem ji měla v tom cvalu zmáčknutou, abych ji udržela cválat. Dojela jsem zbytek a říkám paní - ona mě chtěla sejmout. A bába takej úšklebek (nasraná, že jsem sebou nehvízdla) - jo, to ona dělá. 😂
Áchjo, to byly zlatý léta. 😃
Každopádně třikrát zlomenej kotník moji jezdeckou kariéru ze dne na den utnul a tak jsem se dala na psy.
Odpověď na příspěvek uživatele sutrik z 22.12.2025, 17:52:16
Znám i jiné hnusné případy.
Já bych mohla vyprávět… 🤣
Zlomená klíční kost, když mě zrzka shodila v trysku. Zlomenej nos, když mě v sedle jiná dostihová zrzka jebla kebulí. Dobitý žebra, když mě další zrzka hodila o strom. Joooo ty rezavý zla. 🐎 😆
Těžkej otřes mozku, když mi kladrubačka zacvičila nad skokem a hodila mnou o zem. Plus mi kartáčem drhli škváru z kolbiště ze zad - ale to si naštěstí nepamatuju. Probudila jsem se druhej den v nemocnici a vůbec nevěděla, kde jsem a kdo jsem. 😂 A tři dny po propuštění z nemocnice mě převálcovalo stádo koní a na třikrát mi zlomili kotník. 😆 A kolikrát jsem letěla salto mortale přes hlavu koně na zem ani nepočítám. 😆
My jsme si dali včera jen jedenáct okolo komína. Přijeli kámoši a psámoši a tak jsme celou dobu mleli a já mám jednu jedinou fotku. 😁
Na Štědrej den mám v plánu vylézt na Kelčský Javorník. Pak mezi svátky plánujeme s kamošama výlet po Chřibech a na Buchlovský kámen a třetího bych chtěla konečně pokořit těch dvacet kiláčků, jak jsme měli v plánu do konce letošního roku. Tak si zkusím obejít Rakovecké údolí. 🫢