Ta rozkvetlá louka je překrásná 😊
Ta rozkvetlá louka je překrásná 😊
Chlebíčky a pantofel nemají chybu…🤣🤣🤣
Takhle pěkně uspávala, hmm 😜👍
Tak ale teda… ten déšť a klavír, to působí vskutku uklidňujícím dojmem…taky to určitě taky vyzkouším, až mi zase nepůjde usnout, děkuji👍
Bobčo, když nemůžu spát, pomohou mi audioknihy, kdy ji namluví jeden příjemný hlas. Preferuju Martina Stránského-s tím jsem se jednou potkala někde na dovče tady při prohlídce památky a měla jsem možnost mu povědět, že jeho audio je nepřekonatelné. Poděkoval, usmál se a tvářil se, že ho to potěšilo. Psk zbožňuju Viktora Preisse, některé ženy taky mám ráda, ale usnu jen u kvalitního audia 😃
Ano prosím, znám, kosmatice mi moc chutná 🙋♀️
Chápu Dájo, budu to samé a snad už budu v té době v důchodu. Chystám se jít dřív a nebo si úvazek nejméně pokrátím, ale rozhodně bělouškovi posloužím. ❤️
Včera jsme šli zase do zahrádek, ale kokřičku jsme nepotkali 🧐 snad o víkendu. Ale i tak se nám tahle delší procházka líbila.
😃 jsi obětavá a žádaná panička a psi, co choděj ještě tzv.po houbách, si na Tebe vedou pořadník ❤️
To jste odvážná Aluško a divoška k tomu 😮 ještě, že se Vám nic nestalo! 🍀
A co bude Tvůj nový běloušek za rasu, Dájo? To je dobře, že Chuli bude mít malého souputníka 👏❤️
No hlavně lítali v zahrádkářské kolonii, tak jsme je nemuseli omezovat. Vyřádil se a teď je přišpendlený k pelíšku a usíná. I já si to užila, bylo to hezké kino 😃
Taky jsme měli hezký večerní venčení, potkali jsme se s 4měsíční slečinkou kokra a bělouš řádil, jak zamlada. Kokřička se vznášela, jako víla a bělouš malinko nestíhal dobíhat. No laškovali krásně a pak, vylítaní, šli už v civilizaci způsobně ❤️ doufám, že se s paní a kokřičkou ještě někdy potkáme 👍
“Idorek mě zase musí pořád vidět, má strach že mu zmizím”
To mi dělá bělouš taky se stejnou myšlenkou…s věkem je to intenzivnější. Musí být hodně unavený, aby zůstal v pelíšku a nedělal mi ocásek doma a samo i venku, nevzdaluje se moc… a mě to imponuje ❤️ no, jenomže mám jen jednoho že jo
Napadá mě, že to počáteční dovádění, po klidovém režimu, bych mu dokola kolem ty záda 😉 zpevnila třeba pružným obinadlem na 20 min? No než ho přejde prvotní rapl, jak já tomu říkám…aby se zase nebloknul Mireček malej krásnej ❤️
Jste výborný!!! Kdo by to do té Bonnie řekl, že toho tolik zdolá. 🥇 Smekám a klaním se před vámi a gratuluju 👏
Kdybyste někdo řešil pláštěnku pro psa, mají teď akci viz letáček
Jste mi připomněla….jako děti jsme měli pojmenované toulavé psy, byla to menší smečka a vraceli se za námi, když měli hlad a nechali se hladit. Monty, Jiskra a ty další si už nepamatuju.
Montyho jsem jednou nalákala domů, když jsem byla sama doma. Vykoupala jsem ho a pak i nakrmila. Ovšem on se mi v koupelně po koupeli oklepal a musela jsem ji pak komplet umýt a vyvětrat, abych se nemusela přiznat, že tam byl pes.🙈 s láskou na ně vzpomínam…
Aluško, Mirďovi přeji, ať je brzo lépe. Napadlo mne, jestli by mu nevyhovoval v akutní fázi chránič zad BACK ON TRACK, viz obrázky. Já vím, Mirďa je dlouhý, chtělo by to oměřit…má to nějaké výztuhy, které se dají i vyndat, což mi přijde fajn.
Jak jsem na to narazila, tak už o tom přemýšlím. Bělouše už taky často bolí zádíčka….i paničku občas 🙈
Děkuji za vysvětlení a Váš čas a Barušce přeji nejlíp plné uzdravení 🌷
Doufám, že bude Baruška brzy dobrá ještě a se smečkou zvládne dobře fungovat🍀
Určitě máte teď hlavu v pejru, ale až bude malinko prostor, mohu se prosím zeptat na projevy? Píšete, že se to stalo v noci, tak to muselo být zřejmě výraznější, že to někoho probudilo a nebo byla divná už zvečera? Jestli jsem to dobře pochopila, nebyla jste u toho, tak jestli víte podrobnosti? Jeli jste na pohotovost ještě v noci? Asi taky ten úspěch záleží na tom, jak rychle dostane pes léčbu, že?
Jako doplňující info by to mohlo zajímat víc lidí, nejen mě. Děkuji předem.