🍀🍀🍀 Bobčo, držte se, bude to dobré! 🌷
🍀🍀🍀 Bobčo, držte se, bude to dobré! 🌷
Tak jsme kočárek právě přivezli z obchodu a zkoušeli jsme ho…píší, že je do 15 kg- za mne určitě ne. Jak můžete vidět, na 8 kg psa, akorát. Bude to na dovču v létě fajn. Na chodníku, po silnici se spíš poveze, v lese půjde po svých, kočárek složím, má popruh, tak ho vezmu přes rameno. Kočárek má 4 kg, takže v pohodě. Zatím spokojenost 👍
Doufám, že to pojede dobře i s těmito, bělouš má do 8 kil. Kočárek už je na cestě. Můžu pak dát vědět, kdyby někdo chtěl…
Ph:Kde tohle potkavate? RTW jsem mimo cvicak nevidela uz dlouho a s pulkou kurete u kramu?? 😲
Tohle je hrozný, co popisuje Mi.
Potkáváme každé ráno pěkně stavěnou rotvici Máju, bydlí vedle v paneláku a je moc hodná a vyrovnaná, je to taková krasavice vrtiprdka a mazlivka. Vždycky si běží pro pohlazení, jak nás zmerčí. 😍
Jasně, ale s tímhle v terénu jezdit nebudu, to půjde po svých. On by drncání nedal, to si jsem celkem jistá. Kočárek se dá složit, je celkem lehký a má popruh na rameno. To se mi líbí moc. Vezl by se jenom po chodnících, a to snad budou kolečka držet? Je do 15 kg. Stojí 2. 249,-
Kočárek pro bělouše…no jdu ho koupit…máte někdo zkušenosti? Líbí se mi tenhle…co si o tom myslíte?
Tak zatím máme dnes v nohách a tlapkách 19 km. Chvílema, asi tak okolo 10km se bělouš táhnul za mnou, jako smrádek a dokonce několikrát zastavil a koukal na mne, že jsem blázen, že dál nejde 🤷♀️ tak říkám pojď budou támhle 2 velký kamarádi(koně)…a v duchu jsem si přemýšlela o tom, jestli jako fakt už je čas, koupit kočárek?? V batohu na psy( taky dělají pěkný) bych ho tahat nemohla, protože mám horší bederku, tak abych se nedorasila. No, koně ho trochu probrali, pak panička trochu shora navlhčila chladící vestičku a šlo se dál…v čekárně na vlak byl pak rozpláclej, jako chlupatá předložka pod nohy a ty zadní se mu chvílema třásly.. no tak nevím. Trochu mu šel občas pravý bok napřed, to ho asi bolela levá zadní, kterou už má chycenou artrózou několik let dle rtg….inu, možná už je čas si občas odpočinout v kočárku, když půjdeme na celodenní výlet o dovolené… 🙈
Dobrá dobrá Bobčo 🌷🍀 mužskýmu jsem to předestřela a koukal…říkám, můžeš se juknout do olomouckého kostela-tak na to slyšel 😉
no my jdeme teď právě s běloušem trasu 15 km, tak uvidím, co moje hnátička na to pak a hlavně zítra 😃
samozřejmě, Bobčo, záleží na tom, jestli byste o krátkou návštěvu cizí babizny stála? 🤷♀️ Je Vám všelijak, jen né dobře, tak bez obav napište, jak to je, upřímně, prosím...nerada bych Vám ve Vašem stavu přitížila.
A kdybyste teda o to stála, zítra je taky den, kdyby to časově netento nevycházelo…
Překrásný mazel ❤️
Bobčo, vědí to dr., že jste takhle ucpaná? Jestli ne, řekněte jim to, prosím. Každý den navíc je už na palici. Musí Vám i z toho být špatně…achjo🙈 je to tím, že se nemůžete moc hýbat no, ale to víte taky. Jsem jen úřední šiml, ale zděšená, jako Doron, jsem taky. Kdybyste se ozvala s tou matrací a že Vás tam něco tlačí, tak si myslím, že by po nemocnici sehnali jinou, která by Vám vyhovovala…ale musíte se ozvat, Bobišku. 🙏 Já bych jim to řekla, slušně, ale jasně. Když byla před víc jak 20 lety mamka v nemocnici na posledních pár dnů života, tak jsem se taky ozvala a ještě ten den tam měla novou antidekubitní matraci…
Kurňa já bych si nejradši udělala výlet do Olomouce 🤷♀️ zkusím nadhodit páníkovi, až dorazí. Že nejste blíž, škoda škoda, to bych ani nepřemýšlela a jela...
Bobčo, jsem z Polabí, Stř.kraj, ale přesouvám se vlakem, mhd, je to k Vám daleko? Pomohla bych ráda…
A odkud je Bobča, prosím? Stačí okres nebo kraj.
Sarah01:Ani se na to nebudu dívat, Jílková je tím známá a tento pořad měli už dávno zrušit. Dostává tam prostor ten, kdo umí nejvíc řvát.
Tak tak, nemůžu osobně vidět ani pouhou reklamu na její pořad, hned přepínám. Nevydržela bych se na ten pořad dívat, je to až agresivní…
kometa:Ledvinář není úplně totéž jako pes s močovými kameny.
Děkuji Kometo za upozornění🌷, nemám s tímhle zkušenost. Myslela jsem to dobře, ale moje rada dobrá není. Nerada bych přeneseně nějakému chlupáčovi takhle ublížila. 🤦♀️
Eva:Chtěla bych se zeptat jestli má někdo zkušenost s pastou Urolsyn Diafarm, nebo Urocid pasta , na cysticke močové kameny, jeden veterinar mě ji doporučil a druhá paní doktorka mě napsala, ze na cysticke kameny není vhodná , protože snižuje kyselost. A ještě bych potrebovala vědět jaka dieta je vhodná, mimo Hilĺs Urinary Care u/d a Roayal canin cd , protože ani jedno nezere , nevabne voní a má k tomu odpor. Děkuji.
Evo, krmivahulin.cz si dělají dvoje krmivo pro staré psy, slinivkáře a ledvináře. Teď zrovna mají jen jeden druh, protože vyprodali, ale zase bude dvojí až ho dovyrobí. To je čerstvá info z víkendu. Napište majiteli na mail své dotazy ohledně problému, brzy Vám odpoví.
Výstižné, ztotožňuji se s tímhle názorem. Neváhám taky bránit svého psa, když je to potřeba. Minulého bělouše jsem bránila při incidentu s rasou Shiba-inu, pesan mi bez varování začal kousat do psa ve vchodě bytového domu, a to mne fakt dopálilo. Byla tam mříž na dveřích do kolárny, tak jsem shibině přišpendlila krku z boku k mříži a čekali jsme tak na paničku, která si hodně pospíšila, když slyšela shibinu kňučet. No, když jsme se pak párkrát potkaly s paní na procházce, nechtěl její pes kolem mne ani projít a měl respekt. Miluju psy, ale žádnej cizí pes mi do mého kousat nebude a jak píšete, musí nejdřív přejít kolem mne.
Edit:
Pravda ale je, že jsem byla o 10 let mladší. Stejná situace dnes? No nevím, jak bych dopadla, ale šla bych do toho myslím stejně.
Trickyvoo, jste mě rozsekala s tou úvahou Maliny o chůzi po zadních 🤣🤣🤣 příště opatrně simvás jo? 😉
Moje večerní venčení mi přineslo 100,-, někdo ztratil, já našla 🍀
Držte se Bobčo, myslím na Vás den co den🤞 🍀
No přesně, jak psala Sarah, to samé mě napadlo. A je to náádhera. Yoda je šikula, že to zvládnul. A vnoučata taky s tím letem! 😊
Na tohle nám to auto s páníkem chybí, že bychom taky vyjeli s běloušem, jinak nám ani auto nechybí.