Jojo to už je jiný výkon👍.
Jojo to už je jiný výkon👍.
Betlémské světlo máme u starosty páč my jsme zapadlá vesnička😉.
Lucii viděti nechcete😉, ale já jo, já mám vnučku Lucinku.
Moc hezké, líbilo se mi video a máte pravdu ty husí nej😉.
Píšete, že bylo krásné počasí tak u nás jen tak 3hod. Ráno obrovská mlha, fakt nebylo na krok vidět a odpoledne bylo vidět jak postupuje znova mlha a neskutečně v mlze mrzlo. Zajímavá věc, stála jsem na zápraži a pozorovala.
Ha u nás -5stupňů, pane jo to mám tak ráda v zimě. Já chci ještě víc -.
Tak já si vyhledala a tohle je pro mně až mám husa cínu😢. Nevím jestli mi to půjde.
https://www.youtube.com/watch?v=FJpxXr_3r6Q&list=RDFJpxXr_3r6Q&start_radio=1
Ne ani teď to neladí spíš tam slyším šušlání a dokonce manžel říkal, že to bych dala i já po třech v žíle👍.
Super, hezký👍jen tak dál, já budu určitě koukat a podporovat👍.
Vy máte moc rád seriál Srdce😉?
Víte co? Písnička mi romantická moc nepřipadá, nějak neladí mi v uších, hmmm možná si musím vyměnit vnitřek ucha😜.
A víte co? Já mám jak říkám pídi psy a u nás se krmí stylem co dům dal to znamená, že vším. Moji psy od jak živa mají vařené, syrové a i granule které neustále střídáme po malých dávkách a můžu říct, že se mi psy při sebemenším průseru neposerou ( jak napsal Lupus😉) jsou od štěněte zvyklí na všechno a to do slova. Co jedině nekoupím jsou granule 10kg za 200kč.
Víte co? Máte opravdu trápení. Já vždy říkam, že lékař který umí dobře diagnostiku je 100% výhra.
Tak už jsem tady a podávám zprávu, že Gigoušek stále bere Chlorella a k tomu Codejn. Zatím máme kašel tak trochu pod palcem, ale stále ho má jen se už vyspíme záchvaty v klidu docela přešly. Záchvaty mu vyvolá jen to když si s Chulimu začne hrát. Řasu dokáže sníst bez kamufláže 👍, dokonce jsme ji při objednali a bereme všichni já, manžel i Chulí. Líbi se nám, že je tam hodně všeho, tak snad neublíží, ale pomůže. Nikdo s nás nemá s tím problém. No, ale ještě chvíli počkáme a přejdeme na masku se sprejem jen musím s vet prodiskutovat ty spreje protože už tady někdo psal, že jsou nedostupné pro lidičky tak že pejsci mají utrum. Tak se mi musí zaručit, že když nebudou, že objedná na sebe. Mám super dědulu veta😉. Tak to prozatím vše.
No tak pokud se dobře dívám spíš se mi líbí foto druhé od staršího telefonu, vidím rozdíl v právo v dřevěné stěně - latě.
Náš Gigoušek zase umí perfektně čtyřku, Chuli nedokáže žádný pohled on má tak obrovské černé oči, že ani to bělmo se mu neukáže.
Písnička hezká, ale zaráží mě jedna věc a to proč si sám sobě dáváte lajky🤔? To je divné, že jo.
Nevím co pak se to děje, ale samé smutné zprávy , asi vím čím to je , když začne podzimní a zimní čas nějak to ho smutku přibývá😢.
Jéééé já to chci, já to chci a ještě jednou já to chci hau🤪.
Huž jdu na to😉.
A ha tak jsem zase něco pomotala jako obvykle a přihlášena jsem stále👍.
Pane jo ta je krásná vau👍.
Orionka-2 tak to jste mi udělala radost, tohle já můžu furt, super👍.