Že by ten stou velkou ryťou?😂
Že by ten stou velkou ryťou?😂
Tak to už jsme tři😉 já 6.1.
A je já jsem taky typický kozoroh , kliďas, flegmoš….atd.
No super, ale co je paličák polovina a nepaličák😆? Jojo budu teda koukat. Já prostě vzala česnek co byl doma a zasadila na podzim jak jste se o tom začali tady bavit. No a prozatím vzešlo tohle, čekám co bude dole, brambory jsem taky zasadila a lezou krásně, rajčata a papriky po třetí zasazené, dvoje totál zmrzlý, jo a ještě mám zelená fazolky a becoky 4 kusy. Tak uvidím co bude a nějak přežije😉.
Nene Sněžka určitě ne, n.m. u nás je +-300. No jsem si vzpomněla, že vlastně musím sklidit do začátku sedmého měsíce páč jdu na výměnu kolene.
Budu pozorovat, druhý a sklízim 😉.
Prosím až budete sklízet, že se připomenete a já teda sklidim taky. Děkuji 😉.
Holky prosím mám už vytáhnout česnek nebo je ještě čas? Já paneláková nemám tušení 🫣.
No chtěla bych Maltezáka a nebo Čivav ku, ale bílá ( no nevím, nevím😀).
Jojo pro Chulika další parťák jen do toho dotlačit nenápadně manžela páč stále tvrdí, že má jen dvě ruce na hlazení.
Tak k tomuhle musím něco napsat i já. Jojo paní máte naprostou pravdu👍.
My měly jednu ovčandu (manželova píchá) pak tři Bišonky a teď dva Rusáky. Ovčanda ta se cvičila na pohled, co vydělá v očích svého panička to předvedla. No a Bišonci od štěněte to samé co jsi popisovala nehráli si, nechodili na vodítkách, poslechly na první povel, pak jim přibyl Rusák Gigoušek a nuda pokračovala. Když odešel poslední Bišonek Batynek byla volba dalšího pejska a že půjdeme zase do Rusáka. Už jen to, že jsem vždy říkala, že nikdy nechci čérneho psa, že nevidím jeho oči. No a co mám? Černeho pošuka. Když bylo jasné, že bude Chuli tak jsem se v skrytu duše modlila ať mám takové to opravdové štěňátko se všema radostmi a mám ho, teprve teď vím co je štěně s ADHD a teprve teď si někdo u nás hraje a dokonce neustále nosí hračky. No prostě mám to co jsem chtěla, ale PŠT bude ještě jedno štěně, jsem se rozhodla. A tentokrát bíle ( no jen aby to nedopadlo zase s tou barvou na opak😂, nevadí bude moje).
Tak jak kometa ´kde´? Jojo vím, ale u nás v dálce bouřilo a déšť nic moc.
Napadlo mě uvažovat po Vašem psaní o fobiích jaké vlastně mám já. No nakonec jsem přišla na to, že žádné, u ničeho neječím, tiše přecházím všude, za všech okolností i u louky plných úlu. Učím to i vnučky, manžela a tím, že vnučky vyrůstají na dědině tak opravdu nemají strach . Jen když musím něco zabit je mi to líto, když jsme koulili chalupu před 10 lety byla celá poseta pavučinami i s pavouka má vypadala jak horor. No nic oblekla jsem se a šla vypuzovat, na půdě sídlily netopýři, sršní hnízda obrovské a neuvěřitelných much katastrofa. Tohle mi nevadí , to se dá zvládnout, jedině s čím mám problém je krtek a hryzec, měli jsme rovnou zahradu hmmmm….. teď je samý výmol, překážka a neskutečně zahrada zničená.
Vím o tom četla i viděla a myslím si, že bych se asi nezachovala jinak páč hlad je sviňa jak se říká. Nikdy opravdu nikdy bych se do takových situaci nechtěla dostat a hlavně i skrze va rodiny.
Hlad, bída tě dožene se naučit vše.
No to jako jo, ale začne se pytlačit ve velkém a jíst co se uloví vše i ty žáby v potoce…..atd.
Jojo popelnice jsem i já. Hlavně musím vše ochutnat, nemám s tím problém, ale některé potraviny nemusím. Jen říkám kdyby byl hlad ( válka) sním s chutí vše.
Popis Horsany se mi líbil i ten kufr se nadzvedl😉.
Hmm tak já se taky přiznám, ani já nepoutám i když jsem měla tři. Všichni byli na volno jen když jsou štěňata tak mají tašku co se poutá a oni v ní až jsou starší tak již bez poutání.
Prosím stále čekáme na to, že by šly psát popisky k fotkám aspoň jeden řádek🙏.
Po třetí vysázení do vyvýšených záhonů rajčata, papriky, fazole a teď na procházce jsem zjistila, že cítím námrazu😟. Mě už fat střelí, jestli i teď nepřežijí tak letos končím a nic neobnovují. Česnek vydřel, brambory taky chytily námrazu, ale vypadají, že obrazy.
Zase 2X mou vinou, lehký prst😉.
No Raduš jsme na ty kytky asi obě stejně co koupím zdechne, už jsem tolik investovala do kytiček, že mě to přestalo bavit a kupuji jen ve slevách, v akcích a nebo za kačku a zachraňují, vydrží, přežije dobrý, nevydrží, nemrzí. Kamkoliv přijdu koukám jak ukrást nějaký výhonek . Jinak jsem fakt rezignovala. Je taky pravda, že v paneláku nic nepřežilo a teď na chalupě mi dokonce kvetou už 5měsíců orchideje co jsem si vzala od sousedky která je chtěla vyhodit a to nedělám žádné cavyky, jednou týdně zalít, vylít přebytečnou vodu a šichta.