Jojo😉jasně já jsem ten typ co pomotá vše, ono je to tak trochu i mojí zbrklostí a málo pamatovákem.
Jojo😉jasně já jsem ten typ co pomotá vše, ono je to tak trochu i mojí zbrklostí a málo pamatovákem.
Aha už vím a mě se líbí 🤩.
Orinoko máte naprostou pravdu🫣.
Všechny znám, ale ta poslední pro mě a mých vzpomínek je ta nej😉.
Tak to si pustím až ráno aby mě nikdo při skotačení nevyděl, jen mojí dva psy🤪.
Neznám a ani nevím kdo to je😉potřebují píseň, melodii, abych věděla a spojila si ho.
Buggyra:
Ajéje tak to jsme my Jindřichov ve Slezsku. Jsem to celé dočetla a vypadá to, že teda ne. Hejtman Bělica je od nás , když jsme bydleli v Havířově rodák a vypadá to, že je taky proti. Ono holky je fakt tady krásna, zdravá a čistá příroda, nevím proč jsou Jeseníky dost opomíjené. Preferuje se jen Beskydy a vše jinde.
Buggyr děkují😉.
Já vím holky, ono asi už před měsícem jsme dostaly leták “ proč ne”, tak chci slyšet jak nás budou masírovat a ano jako mít za dědinou na kopci šest monster je podívaná👎, ale a zase to ale elektřinu potřebujeme, tak proto u mně 50 na 50. No a je fakt, že ta životnost je prý 20let a pak likvidace a kdo to bude platit? V rádiu byl pořad jak je kdesi u nás postavené pece kde se dá spalovat tenhle materiál a vypadne jen taková kostka v kostce popsané a tam spalují i ty vrtule.
U nás v Jeseníkách fakt včera večer tak kolem půl sedmé bouřka a to dost hlasitá, můj měl špunty v uších a i tak slyšel, dokonce jsem musela obletět barák jestli tady na nás nepadá a nebo máme nachystané panely na střechu tak jestli někdo nekrade🤣 a ono jen bouří. Přitom celý den zamračeno , odpoledne intenzivní déšť a zima bez kroup co psala Sarah.
No dnes jdeme na schůzi dědiny a to ohledně toho, že někde tady chcou postavit větrné elektrárny, nějak mezi řečí jsem slyšela, že by tady mělo stát šest sloupů s lopatami. No má přijít nějací hafu odborníku nás přesvědčovat, že abychom souhlasily. Já jsem tak 50 na 50. Uvidíme uslyšíme a v mozku pouvažujeme😉.
Já a zase jsem popletla jméno 😉.
Ten čtvrtý je nejlepší a pravdivý, opravdu jsme také tohle zažili a ano byly jsme akční 😆.
No a než jsem to dočetla tak zjistím, že už to máte😜.
Orinoko já vím co myslíte, nevím jak se film jmenoval, ale herečka co potratila byla černovlasá ( jasně, že jméno neznám) Brejchová to nebyla a herec veterinář byl myslím náš ( on je přeceda Karlovarského filmu) , pane jo jak mi mozek po ránu nejede a to jinak sypu jména s rukávu🙄. Oni tam porážely býka jejího oblíbeného a při porážce ji přilítla kapka krve na ret. No doufám, že aspoň to si pamatují.
P.s hurá vzpomněla , herec veterinář byl Bartoška a teď doufám, že jsem to nepopletla😉.
Ano takovou potřebují po ránu😉abych se rozpohybovala. Po probuzení, hygieně, venčení je třeba něco veselého 😉a do taktů.
Přeji Všem příjemný, hezký den🥳.
Tak jsem šla pokoukat do seníku, kravin a pokud nejsou tajné tak u nás zatím nic😉.
🤣 jak jsem s Vás tady zblbla a hledám, poslouchám co , kde a jak už i k nám přilétlo a vy tady, že už máte tam to a ono. No a tím jak stále mám oči na šťopkách v noci se mi snilo, že zvednu hlavu a taková obrovská dlouhá čára k nám přilétá vlaštovek🤣.
Až se rozední jdu zkontrolovat jestli pak jsem je prošvihla a oni opravdu už jsou tady.
A kurát včera můj poslouchal vážnou hudbu ve sluchátkách a hned jak byl s toho nadšený tak musela i já. Docela to byl hezký zážitek i když já moc tomu nerozumím jen vím líbí- nelíbí😉.
Ohledně srdce, no velký úsměv od ucha k uchu a ani nemusím koukat🤣.
Ať se marodovi rychle hojí kostičky to mu přejí dvě tlapky tady ze severu👍.
Myslíte, že už se jí to nevrátí?
Jojo znám oba a hodně dobrý👍.
Kraj Osoblažsko zatím nic ani Čáp a zatím ani Vlaštovky i když jich máme tady hafu.
Poctivě vyhlížím a poslouchám.