Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 05.08.2025, 15:52:49
A děkuji za optáni😉, jak se říká jde to , nohu už ohnu na 80 stupňů, chůze do schodů mi nedělá problém, stále koleno nebolí, jezdím autem všude, doma už vše zvládám, tak že co víc si přát? Koleno je ještě napuchlé a neměla bych nohu zatěžovat ani na ni stoupat jen 25 procent no ale říkejte to človíčkovi co má ADHD😄. Noha je měsíc po operaci a já už měsíc nevím co je bolest, hurá. Bolest jasně je jak se s tím cvičí a ohýbá, manžel 3X denně masíruje a pomáhá s ohýbáním do bolesti a jinak 3X týdně rehabka, ale pšt na houby do lesa bych ještě nešla🤣. Jo a počítám, že 7.10 jedu na kontrolu ruším PN a už zase trádá za svými klienta má, už se mi po nich stýská🤫.
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 04.08.2025, 21:15:31
A jéje, my měly nemocného psa který prostě netušil, že čura, měl to nějak v mozku a to jsem snímá neustále. On stál vedle vás a čural bez toho, že by fakt věděl a to byl pejsek jeden s těch nej čistotných. Tak dostal inkontinenční pas, do toho vložku a bylo vše vyřešeno.
Odpověď na příspěvek uživatele Tap z 30.07.2025, 07:30:02
Jééé tak Daja střevíčky neprotančí páč střevíčky od svých 19 let nenosí co ji přejelo auto😉.
Písnička hezká , ale zpěvačku jaksi moc nemusím a dokonce ani nevím proč🤔.
Justin je mi tak sympaticky jak Terezka, ale to co vím co vše musel zaplatit za svojí popularitu , tak z druhé stránky ho i lituji. Je to děsné, tohle by nemělo zažit žádné dítě😈.
Haló, haló, haló, pozor hlášení. Od včerejška celý den neskutečně chčije a chčije ještě teď. V dědině vzniká panika ohledně minulého roku ‘ záplavy ’. Dnes pojedu okolo toho našeho 5cm potůčku, tak kouknu na kolik vystoupal na horu.