Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 18.06.2025, 08:54:39
Bobík prosím o vysvětlení ( protože já sú tak natvrdlá až to praští 😉) . Já pochopila, že Hornická tě odkázala na tu nemocnici v Ráji neboli Karviná 4. Hornická je v Karviná 6 neboli Nové Město. No tak já vydedukoval, že půjdeš do Karviné 4. Jinak já byla dnes v Hornické u anesteziologa jestli mi schváli operaci, tak že jo a mám nástup 2.7.
Odpověď na příspěvek uživatele zbynek z 17.06.2025, 08:09:44
Moc hezké. Já taky měla želvu, ale minulý rok jako 9letá najednou umřela. Nevím nic co se stalo, připravovali jsme pro ní velký výběh a už se nedožila.
Odpověď na příspěvek uživatele zbynek z 16.06.2025, 09:04:24
Zbyňku a u těch Ara papoušku už jste někdy zkoušel volný průlet? U nás v Havířově měl pán dvě Ary a lítali si kolem centra na volno, chodil s nimi na ramenou po městě, do obchodu a dokonce byly i v novinách i v TV. Jenže pán pak řekl, že končí s průletem protože lidičky jsou hajzly.
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 16.06.2025, 11:38:20
Nic za to nedáš jen telefon a budeš mít aspoň dobré na srdíčku, že jsi vyzkoušela vše co se dalo okolo toho dělat a hlavně se nestyď a mluv, mluv, mluv a žádej pomoc. Tak bych to řešila já😉.
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 16.06.2025, 11:03:35
Jojo já to vím, ale i tam mají špičkovou neurochirurgii a nebo do Ostravy -Poruby na fakultku. Odvoz určitě sanitkou a nebo obrátit se na tvoje město a požádat o pomoc. Já bych to takhle určitě udělala a když jím vysvětlíš svojí situací tak určitě město něco pomůže, vyhledá. No já fakt bych telefonovala o sto šest.
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 14.06.2025, 20:24:42
Bobí prosím volej do Karviné 6- Nové Město, Hornická nemocnice. Tady u nás jsou ortopedi na hooodně vysoké úrovni. Já mám už nástup 2.7, tak snad bolestí pominou a bude dobře. Kdo tě tam odveze? Zkusila bych to sanitkou, v takovém stavů určitě máš nárok.
Odpověď na příspěvek uživatele Tap z 12.06.2025, 23:03:54
Ha a já jí mám taky, dokonce jsem ji zachránila po původních statkářích co jim patřil tady ten statek. Už mi ji chtěli chlapy zlikvidovat páč zasahovala do chodníku tak jsem polovinu u kecala a mám ji. Ještě mám dole dvě, ale ty jsou s květem bílím a maličkým, když kvete i to bílé je okolo hodně vůně .
Prosím vidím, že vaříte , ale nenapsal jste co to bude a já jsem docela zvědavá😉.