Tak to je dobrý nápad, to si člověk musí zapamatovat 👍.
Tak to je dobrý nápad, to si člověk musí zapamatovat 👍.
Jojo to je moje krevní skupina 👍.
Jojo to bylo něco🤣 ach jo , rada bych ještě zapařila jak za mlada, ale už to nejde, hmmm škoda😉.
Žjuuu a nebál jste se? Já bych asi byla tak trochu vyklepaná.
Aha, honem jdu zase kouknout, děkuji👍.
Irské tance zbožňují i já, jsem unešená. Romantika na páteční noc Žtém super, znám, no jo mé mládí, už hodně dávno.
😉no stále venčíme po tmě a Dafi super fotky👍. Já tohle při těch mích pídi psů znám u každého. Hodně velké tulidla.
Aha tak to je fakt fuj, humus, ble🤮.
Tak ne kouknu protože bych se musela přihlásit a už mi všichni lezou krkem, že furt a stále se někam registrovat. Nevadí i tak Vám děkuji.
Děkuji jdu na to👍.
Jako kameru do žaludku? Tak ta mi nevadí s úsměvem před vyšetřením a s úsměvem po vyšetření 🫣. Já zase nesnesu kolono, to je pro mě nepřekonatelné a musím pod celkovou narkózu. Na žaludek i 2x do roka a to koukám jak pak mi vypadá vnitřek.
Jee ani jsem si nevšimla, mě to připadalo, že tam leží medvědí 🫣.
A u nás už měsíc prolétají obrovské dva šípy hus, ale těch teda je, to jsem ještě neviděla. Pravidelně ráno kolem osmé a pak se vracejí směr Polsko kolem desáté.
Já nevím, jen vím, že bych chtěla abychom MOHLY být samostatní ve všem , v ničem se na nikoho nespoléhat, takový ten trend “ mír v duši” což je v dnešní době velká blbost. Kdybych mohla a měla moc tak prosazují jenže a zase to ale, že jo……pst už mlčím🤫.
Nene ani náhodou😉.
Tohle mám vypozorované u Maška, taky jsem za ním přišla pro radu co s Batulkem a když mě vyposlechl co a jak se děje u jeho těžké demence v 11letech , sám navrhl uspáni. Taky mohl cpát nesmyslně léky a já jen platit.
To jako fakt a nebo to zase někdo uměle vytvořil😲?
Já Vám fakt věřím, ale vaše psané slovo jaké kaliv je super, ráda Vás čtu i když o koních vím tak leda prd🤫.
Jeee nekoukala, usla, škoda.
Ano proto i já mám více veterinářu a teď páč jsem příhraničí tak zvažují i PL Prudnik. Musím po zjišťovat ceny a hlavně přístup, Galuška už asi moc dlouho to nezvládne i když rodina na něho tlačí aby přestal, ale on nechce a aspoň 1hod. týdně má otevřeno a malé zákroky dělá v sobotu.