Dajo, pokud se chcete pokochat (jestli je teda čím 🤭) ještě fotkama, zde odkaz: https://sunsetkone---foto.webnode.cz/, jsou tam fotky jak z USA, tak z Anglie a Švýcarska. Krom teda koní a mých osobních 🤫
Určitě kouknu na holí pupek😉tak přísahám. To já ráda pokoukám a se pokochám, ale přijeli jsme s civilizace a jsem opravdu grogy, pro mě už města nejsou.
Nedávno jsem tu psala-nebo na víčku?nevím,že jsem byla na tom fesťáku u Radky…a ten Lipo,co měl co říct těm mladým,co mě úplně dostal svými texty,nazpíval s Aničkou Slováčkovou písničku..Jsem ji teď objevila na Seznamu někde v novinkách….tak se podělím….👌❤️
A já jen taktickou poznámku. Četla jsem, že tady někde v Jeseníkách po strašně dlouhé době se otevře obora pro lidičky. Tak doufám, že ji nebudou zase muset rychle zavřít, známe lidi.
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 30.01.2025, 06:59:52
Děkuji za odpověď👍, to máš pravdu práce pro vraha. No ono sbírat materiál je opravdu na dlouho a jen mě ještě napadlo, že by se k tomu mohly přidat i nepravidelné tvary, aby jako toho materiálu rychleji přibývalo.
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 29.01.2025, 10:05:29
Chápu , že člověk je tvor zodpovědný, ale dojede na to. Já , kdysi když jsem ještě chodila do práce, tak jsem byla takový blázen, že i dovolenou jsem si nechávala proplácet páč kdo by za mě dělal, že jo? No prostě magor. Jedna známa po prochozených angínách si zničila srdíčko a musela na nové. Zaměstnavatel ji ke všemu propustil a ani děkuji neřekl.