Aktuálně: 2 333 inzerátů269 836 diskuzních příspěvků19 343 uživatelů

Příspěvky uživatele

Daja

Daja
Daja 07.01.2025, 04:25:06 xxx.xxx.121.46
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bodlinka z 06.01.2025, 23:01:46

u mě v ložnici se nesmí topit , prozatím , tak jak badlinka. Jinak po baráku 20-22 stupňů a super. Můj v krátkém rukávu , já bez ponožek. Nene žáden panelák fůj🤪.

Daja

Daja
Daja 07.01.2025, 04:19:21 xxx.xxx.121.46

Kuky kuk😛,

tak jsem si přečetla jaké pak jsme to byly děti a jak jsme dopadly jako rodičové😉.

No já se přiznám bez mučení, že patřím k těm co byly, jsou a budou hooodně hyperaktivní. Na místě neposedí, co na jazyku první to vyplivne než mozek zauvažuje, vše vyvede kde jakou lumpárnu atd…. Tak to jsem byla a doteď jsem. Můžu říct, že ve svých 65let už vím, že bych byla v tabulce ADHD, ale za nás to prostě diagnóza nebyla, jen jste byl dítě s čertem v těle😉.

Vyrůstala jsem sama bez sourozenců a bez táty, můžu po letech konstatovat, že mládí jsem měla těžké i když v tu dobu jsem to tak nevnímala, prostě to tak bylo. Pohlazení, říct, že mě má někdo rád, úsměv, vzíti do náruče, tak toto jsem opravdu nezažila. Maminka se musela moc otáčet a tím pádem nebyla vůbec doma a když byla tak zase jen spala, neustále jsem měla nové tatínky, ale já to fakt nijak nebrala ( manželstvím mám v poho už 45let a neměnila bych) vzory jsem neměla žádné, bití dost, řvaní taky tak a o domlouvaní do duše,  no tak to nylo opravdu až tak, že bolelo s toho břicho, ale moc nepomohlo.

No shrnuto nic se asi na mě nepodepsalo i když jsem vyrůstala jako samostatná jednotka, jedna jediná dobrá věc mě potkala a to, že mi maminka v 9letech koupila pejska a od té doby do dneška je mám. Neumím si představit, život bez zvířat a hlavně nikde ve světe se neztratím, prostě umím žít.

HAU jsem domluvil😉dnes jsem se rozepsala nějak moc, ale jste mě přinutili se po ránu moc zamyslet a i ta slza mi ukápla ze vzpomínek.

Daja

Daja
Daja 04.01.2025, 05:55:41 xxx:xxx.70b0:a50a

Přidám se i já ke skřivanům, jsem schopna už být fit na nohou od půl čtvrté. V tu ránu mám plno energie v těle, huba mi jede, ruce se klepou a nohy poskakují, že už musím něco dělat. Přijde devatenáctá hodina a semnou už pomalu nic není a usínám na pěti minutkách.

Zato můj je sova, když vstane má ještě problém se vůbec rozpohybovat až tak za 2hod. zato večer je akční i do půl noci a proto jsme už spolu 45let. Každý doslova jsme jiní a doplňujeme se.

Daja

Daja
Daja 04.01.2025, 05:47:21 xxx:xxx.2128:69cb
»
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 03.01.2025, 21:39:09

Tak to já taky bych byla pro tres smrti, v takových případech jsem neoblomná. 

Daja

Daja
Daja 03.01.2025, 12:22:16 xxx:xxx.3a92:f4d1
N:

Dájo alkohol jsem v puse neměl třicet let pomalu.🙂 Jsem prakticky dokonalý abstinent. Na nový rok jsem měl dva litry juice.😀 A vulgární nikdy nejsem první ani druhý. Znovu opakuji, že ani admin neshledal nic za co by mě bylo třeba nějak postihnout. 

No vidíte a já jako ženská jsem usoudila, že jste byl vulgární. Chlapy to vnímají jinak. Že jste abstinent, tak to je ještě horší, psát za střízlivá tohle hmmm , no jste šikovný🤐.

Daja

Daja
Daja 03.01.2025, 07:24:18 xxx:xxx.c39e:43cc
Canka:

Ahojte děvčata,

Tak sedím a čekám v čekárné chirurgie🙄Seskočila jsem už před Silvestrem blbě z koně a myslela jsem si,že to klasicky rozchodím😀Celá já….jenže dneska ráno jsem chtěla vstát na záchod a nic..noha úplně v hajzlu..ale není nateklá,nic..jenom prostě neohnu 3 prsty..jestli jako vazy nebo šlachy..nevím..tak jsem radši teda šla..i když doktory nesnáším a on mi stejně řekne,že to má být v klidu..a nic víc..typický doktor..ale tak uvidíme..když už musím v pondělí do práce,tak by to bylo blbý,kdybych nechodila😂To já stejně půjdu,i když bych byla bez nohy😂

Tak mu držte palec,ať je to jen hovadina..

A jéjé držím 19 prstů ( jeden mi mašina ukrojila a to fakt). 

Snad to bude jenom něco lehčího. Když jsem před vánocemi spadla na vanu a narazila si žebra a páteř, ojéje fakt to byl mazec, ještě teď cítím naražené žebra, ale dobrý😉. 

Tak ať je tak trochu vše OK🤝.

Daja

Daja
Daja 03.01.2025, 05:07:42 xxx:xxx.ddbf:17b7
»
Odpověď na příspěvek uživatele N z 02.01.2025, 22:40:40

Jojo vzpomínám jak pak jste byl vulgární, to bylo už za čarou ( určitě jste byl pod parou aspoň 3X co si pamatuji vaší vulgaritu, to byste střízlivý nenapsal)ale i já se přiznám , že se nechám někdy stáhnout davem i já byla a jsem vulgární . Hlavně když mě někdo vytočí jednou za 10 let😉.

Daja

Daja
Daja 03.01.2025, 04:31:46 xxx:xxx.113d:2a94
Plaka:

Když jsme na psech, tak já naměřila feně s uzavřenou pyometrou taky nějakých 36/35 stupňů, do poslední chvíle nedala nic najevo, pila a žrala normálně. Operace těsně před rupturou dělohy, bílé sliznice, také přežila. I lidé jsou různí, moje mamka ma 36.8 a má tím pádem “teplotu”, chcípe a je jí zle. 

Znám i já, mám 37,1 a umírám. No a někdy mám 39,5 a uklízím. Opravdu jak kdy . Hlavně to poznám na víčkách, pokud hoří je teplota a umírám i kdyby bylo jen 37,0.

Daja

Daja
Daja 03.01.2025, 04:21:38 xxx:xxx.113d:2a94
Dafi:

Děkuji-s kamínkem zatím asi nic..

uvidíme co na to má obvodní…

lehce zmínil operaci…

no do toho se mi moc nechce..stačila jedna před rokem před létem,….,

ale říkal,že kamínek je pidi a od toho to není….,

nějaká infejce…

já se taky furt nervuju….

a Vánoce a vše se u nás zdařilo,ale…

třeba ty rachejtle se na té zahradě práskaly,že..

protože kluci-jako švagři..jsou tu doma a můžou si zde dělat co chcou,že…,

a mě to prostě hrozně žere…že 2 dospělý chlapi s vlastníci svoje domy a zahrady,majíci rodiny si sem přijedou a můžou si zde dělat co chcou,protože jsou zde doma….

já to nějak furt nemůžu skousnout….:/

takže tím nechci říct,že jsem simulant,ale,že jako psychika…..

jako jo,to břicho bylo na pohmat citlvý,doktor hnd viděl že je to tím,nebylo to,že si to vymýšlím….

tak bude jsem něco divnýho snědla-pochybuju-se hlídám jak ohař…

nebo bacil..

Tak a přesně s tohohle jste ulehla stres, nervy . Si i já pamatují, že už několik dní dopředu jste se starala, že budou vyhazovat rachejtle a bác už je to starání tady, už to na Vás dopadlo.

Tak, že klííídeček, pohodičku, čajíček, dietku a hlavně pozitivní hlavu a zase bude fajn😉.

Daja

Daja
Daja 03.01.2025, 04:18:01 xxx:xxx.113d:2a94
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 02.01.2025, 21:39:27

Jojo ono se to takhle říká i človíček takhle se srdíčkem přemýšlí a pak vše přechodí až je s toho hooodně zle.

Daja

Daja
Daja 02.01.2025, 04:16:09 xxx:xxx.4340:c608
acher:

Dnes byl krásný západ slunce,mám několik fotek,ale tahle,když jsem si je prohlédla, tak tam vidím letícího ptáka.Co tam vidíte vy?

Já tam vidím Orla😉. 

Já vidím Orly všude😂.

Daja

Daja
Daja 01.01.2025, 07:32:08 xxx:xxx.c5d6:4ac5

Tady u nás docela klid asi protože jsme menší vesnička. Po půlnoci jako, že se deme ještě na zahradu chlapský vyčůrat , tak Chuli byl nadšený a , že poletí za těma světýlkem se kouknout, ale zato Gigoš ten nechtěl vyjít vůbec ze dveří. Byl vytlačený, ale od dveří z venku se ani nehnul. 

U nás každý pejsek byl vždy nadšený jak s hluku tak světýlka, ale je pravda stářím jim začalo vše vadit a teď to začíná u Gigouška ( 9,5.let), Chuli ( 1,5let).

Daja

Daja
Daja 31.12.2024, 18:26:21 xxx.xxx.121.46
Kilian:

..ano psovoda…Dájo já jsem skoroslepá, takže mi ledacos unikne, tímto se vám hluboce omlouvám…

Tak i já se zase a opět sekla a hlavně, že poukazují, že jo.

Daja

Daja
Daja 31.12.2024, 18:05:58 xxx.xxx.121.46
»
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 31.12.2024, 18:03:33

To vůbec nevadí, nic se neděje 😌🫣

Daja

Daja
Daja 31.12.2024, 18:02:33 xxx.xxx.121.46
Kilian:

…..tam dělá můj nastávající zeť psovoda.... 

Je už jste to stačila opravit👍.

Daja
Daja 31.12.2024, 18:00:48 xxx.xxx.121.46
Kilian:

…..tam dělá můj nastávající zeť pdovoda.... 

Copak to dělá?🤣 asi psovoda?

Daja

Daja
Daja 31.12.2024, 05:09:49 xxx:xxx.5b74:c603
»
Odpověď na příspěvek uživatele Trickyvoo z 30.12.2024, 21:52:46

Určitě jo, ale dotyčná měla říct, že je ta a ta. Jsem zvědavá která se ozve, že to byla ona.

Já takhle potkala jednu paní v Havířově, ale ona prý jenom nás tady čte, hmmm škoda.

Daja