Omlouvám se za komplikaci se zobrazením lidí, kteří lajkovali. Zkuste to prosím teď. U mě už se to tváří, že to funguje 🙂.
Dobré ránko 😉,
u mě se zobrazuji stále. Jedu na tabletu Androidem a prohlížeč Seznam, jina jsem pablb PC. Cokoliv a kdekoliv mi napište, že mám udělat to a tamto, tak máte smolíka semnou páč já jen tuším kde mám tlačítko off-on.
Nic a nikdo z nás nevyřeší, všichni už jsme si ponadavaly, tak bychom mohly už mlčet a nebrat jméno toho co se nesmí vyslovovat na hlas a necháme ho už spat🙏
Přešli jsme sem, admini pro nás web vymazlili k obrazu našemu, tak si myslím, že je načase nechat spat toho co se jeho jméno nesmí vyslovit nahlas😉
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 16.06.2023, 12:15:45
Dobrý den,
ale no tak😜, kolikrát nás už někdy někdo na diskuzi o psech ( i-fauna) urazyl? Kolikrát se i do mě pustily dvě osoby? A to chodím jen na 90% číst. Taky mě pokaždé urážky, osočování mrzí a dlouho, ale vždy si řeknu, že internet neumí přenášet emocea tim pádem osoby nevědí jak to myslím.
Tak s*eru ( abych nebyla moc vulgární,proto ta hvězda)😉 na to.
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 16.06.2023, 01:03:37
Dobré ránko fikovnice 😉,
jsem se snažila všemu porozumět a jako človíček co nemá kočky, ale jen psy, tak jsem se k problému nevyjadřovala a i to, že některé mé příspěvky jsou nepochopené.
Jani a bodlinko obě jste super baby a píší to opravdu tak jak to cítím, zároveň říkam serte na to , udělejte tlustou čáru a píšeme dál.
Potřebují rady od Vás obou a nechci abyste obě se mi stratily. Chci Vás obě veřejně číst. Chyběli byste mi k rannímu kafíčko.
a mě se docela líbí, že při ranní kávě mám na tabletu všechny diskuze najednou . Pomalu pročítam a učím se i o jiných zviřátkach, informace k nezaplacení. Docela vtipné i to, když si lidičky vyměňují názory, to si vždy říkam, že jim praskne cévka v mozku a budou tahat nohu za sebou.
dnes jsem zjistila, že Vaše smajlíky mě nejdou posouvat, když si je rozkliknu, tím pádem nevidím celou nabídku.
Druhá věc nejdou přidat soukromé smajlíky jako moje osobní co mi můj tablet nabízí. Když ho přidám pak se nezobrazí celý příspěvek, jen po ten přidány smajlík.👍děkují za snahu nám ve všem vyhovět.