Já určitě zasahovat nebudu, protože jsem úplný laik a mám opravdu jen ty zkušenosti. Nerada bych nějakou radou kočičce více neublížila. Jediná rada je opravdu názor jiného/jiných veterinářů.
Navíc ta moje zvířata ignorují léčbu a jedou si podle svého. Když jim má být hůř, je jim lépe a když by jim nic být nemělo, jsou na pokraji vyhynutí. Ještě jsem nepřišla na to, jakými zákony se řídí. 🤔😀
Jinak ono to tak v medicíně bývá. Člověk má něco nalajnováno, nebo třeba i dobře nastudováno a realita je pak úplně jiná, no…
Já jsem ráda, že vyšel můj tip, že Váš kočičák nakonec bude bez inzulínu!💐
Odpověď na příspěvek uživatele Odberryho z 15.05.2024, 22:37:53
Já myslím, že i ty Vaše zkušenosti jsou VELMI cenné…👍
Teď uvidíme, co napíšou “naše” vetky.
Já jsem šťastná, že Bodlinka se vyjádřila k té aplikaci Lantusu á 48h. Myslím, že má pragmatický a správný postoj, že ne vždy je nutné každého pacienta a každou léčbu cpát do nějakých přesných škatulek. Jen kéž to Fidovi vydrží!!! Dnes mu inzulín aplikovala kamarádka, prý si mírně zanaříkal, ale ještě než do něj bodla. Už toho má prostě plné zuby a ví, co bude následovat. Já už před ním vždy stříkačku schovávám za zády…😟
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 15.05.2024, 17:32:57
Není se nač dívat!!! Ale bazén má prosklenou jen jednu stěnu, a ta má matné sklo. To je vnitřní bazén. Ježiš, Raduš, kdyby tam bylo vidět, snad nemyslíš, že bych plavala nahá? 🤣
Ještě písnu něco: Já jsem takovej cvok, že občas neudržím emoce…a u hokeje si zařvu!!! No, bude to působit zajímavě, jestli to bude slyšet z mého pokoje!!!😂
Odpověď na příspěvek uživatele biaca z 15.05.2024, 16:18:34
Jani, já bych teď počkala na ty názory vetek. Odberryho má zkušenost s mnoha nemocemi čičin, ale asi bych teď do toho nemíchala další postoj. Teda to je můj názor…😉