Přesně! Také mám tarif s jakýmsi miniobjemem dat. A ta vůbec nevyužívám.
Přesně! Také mám tarif s jakýmsi miniobjemem dat. A ta vůbec nevyužívám.
To je síla!!! Já dost složitě ty poplatky rušila…v inkasu na poště. Nechtěli mi to udělat, až jsem si zavolala vedoucí. A ta řekla, že ona taky neplatí😂, tak ať mi to z inkasa vyškrtnou.
Jj, prý přesně z tohoto důvodu. Takže to u mě jaksi odpadá😀, navíc se už na gyndu nechodí…
Ale já tedy jako mladá a nově nastupující žádnou gyn. vstupní prohlídku nezažila. Naštěstí!
Raduš děkuji, ale poskakovat teda nezvládnu…😂
Onehdá jsme tady ty vstupní prohlídky řešili v Politice, ale tam ty nechodíš. Prý dřív se chodilo povinně i na gyndu!!! Děs!
MOC děkuji, i za Tvoji dlouhodobou podporu!💐
Jenže: Dnes xy telefonátů…a z technických důvodů posun nástupu o měsíc. Nicméně stran personalistiky je již (skoro) vše zajištěno. Ty technické důvody jsou zajištění zabezpečeného PC, kterých prý mají nedostatek. Nicméně červenec potvrzen jasně. Tedy doufám…😉
Vadí mi jediná věc, že jsem v červnu pustila 3 dlouho nasmlouvané přednášky, a tedy přívýdělek…
Jen bych chtěla napsat, že stále čekám na odpověď, která mi byla přislíbena jako brzká.😕 Abych mohla Anetě napsat názor té mé kolegyně mám na mysli.
A proč ten paracetamol (Paralen)? Neřeší zánět. A myslím, že jste psal(a), že bolesti nemá. Já bych takto zvířectvu bez porady s vetem léky nenasazovala.
No, já je k mazlení nutím!!!🤣
Kuky celkem odolává, přitom je na mně extrémně závislej; Elsa mi lehává na polštáři za hlavou a sahá na mě pořád rukou😂, takže jediný, kdo se jde doopravdy aspoň 2x za den pomazlit sám od sebe, je Fido!👍 Při té příležitosti mi už předal klíště…
Jinak ty protesty na amerických (nejen!) univerzitách moc nechápu…👎
Nevím, kde je pravda…zda jsou studenti k protestům a protiizraelským náladám podněcováni…?
kometa:Nemusí. Mně občas zaznačkuje i můj 18letý kocour. Jediná výhoda - už nesmrdí.
Stejně jako znám spoustu valachů, kteří “vesele” připouští.
Ještě k tomuto: Kukačka i smrdí!!! Tedy nejen, že značkuje, ale i stále páchne.
Máte pravdu, jsem blbaňa!🤔
A to asi neumím zodpovědět. Já mám dva kluky a holku…
Jak to myslíte do domácnosti? Že bude bytový? Pokud ano, tak rozhodně kastrace, a vlastně i ve všech ostatních případech. Kočky jsou přemnožené a není účelné, aby se plodila a rodila další a další koťata.
Mám 3 bytové kočky (2 kocouři, jedna Elsa😄) a všichni jsou vykastrovaní.
Milé dámy (asi hlavně milá Buggyro, ale i ostatní).
Zítra jdu na vstupní lékařs. prohlídku, a bojím se, bojím. Záleží, zda dostanu štempl…
Pokud ano, tak nástup “jinam” se blíží.
Jak zde všichni víte, miluji svoji dosavadní práci, ale děly a dějí se tam opravdu nedobré věci. Proto tento krok. Zatím stále nic nepovažuji za jisté. Ale cítila jsem potřebu sem napsat, že jsem vnímala a vnímám podporu zde od vás na CHZ!🌹
Psaly jsme současně…a totéž.
Našly se ostatky Shani Louk! Video, jak ji Palestinci vezou na korbě náklaďáku s vykloubenýma nohama jak hadrovou pannu, asi už nevymažu z hlavy.
Nebo tatínek, který plakal, ale byl rád, že jeho dítě Palestinci zabili, neboť je tím pádem už nemohli mučit!
To byl naprosto bezprecedentní útok. Zabíjení žen a dětí není v pořádku, ale co se odehrálo v říjnu, tak to bylo to “zasetí větru”.
To je asi někdo, kdo prodává víc plemen psů, ne? Nebo “plemen”. A nechal původní znění inzerátu…?
https://www.chovzvirat.cz/inzerat/201744-prodam-stenata-rotvajlera/
Bombastickej rotvík!!!🤣😂
Btw: Jak zní “nemnožitelská smlouva”? A jak je vymahatelná?😉
sutrik:Už bych si to měla konečně zapamatovat - žádné zkratky v místech, kde byla kdysi pěšina. A už vůbec ne do strmého svahu k zřícenině. Pak se z několikasetmetrové cesty může stát prolízačka na hodinu.
Dnes objevování nových cest. A míst, kde cesta už asi nikdy nebude. Na fotkách je zřícenina Žumberk. Další koutek mých Železných hor. A video “unaveného pejska” po návratu z několikahodinové procházky.
Katko, zas se u videa přiblble uculuji😄…a s dovolením je přepošlu té staré paní. Psala jsem o ní někde výše, milovnice všech zvířat, psů a koček obzvlášť!👍
Tenurri:Je to krátkosrstá kolie.
Willy se sice bojí hodně věcí (a lidí), ale zvířat kupodivu ne. Chodí na něj i koukat k ohrádce a když se štěně moc hejbe, tak zase odchází, ale docela v pohodě.
Lyarra na něj trochu držkuje. Ale dneska ležela v křesle, štěndo běhalo kolem a hrálo si s hračkou a ona jen koukala. Hlídáme, aby pejsek kočky neotravoval, ale spíš z nich má respekt a moc si jich nevšímá. Kocour je pořád o dost větší než on 😁.
Pardon, nečetla jsem celou diskuzi…už tam příspěvek nechám a ještě jednou moc gratuluji!💐
Tenurri:Díky 😁
Mám radost, že bobky mají zatím 100% úspěšnost venku. Loužičky jsou tak 50 na 50 😅. Ale je to teda fakt hodný štěňátko. Jen neusnout na vavřínech, je tu teprve druhej den, tak se možná ještě projeví. Jinak celou noc spal, jen si přelehával a vydržel nějak od půl 11 večer až do 6 ráno. Já teda moc nespala, protože jsem se bála, že ho zalehnu…
Tak gratulki k miminku!!!🌷
A omlouvám se za možná pitomý dotaz - co je to za plemeno?