Bobca: Děvčata, zapla jsem tablet, i když se mi na něm moc dobře nepíše, ale sedím u toho s nožkou na polštářku a s ledikem na koleni.. Já jsem byla už na ucnaku otrla, ohledně zákroků na zvířatech.. Měli jsme daleko vic praxe, jak na střední zemedelce.. Tahala jsem selatka z prasnice, co se nemohla oprasit, bo jsem měla úzkou ruku.. Asistovala uvyhrezu delohy, to uz teda ve 20ti,jako zootechnicka.. Nesčetněkrát telila, cvakala ocasky a zoubky selatkum, tetovala telatka.. Těhotná jsem v nedeli, kdy nejezdil vet. davala čípky do delohy kravam.. Kdo zná, vi, jak to vypadá.. Nechci, aby to vyznelo nechutne, ale to je škola zivota..od dcery kluk ve 3 týdnech mel vyvod.. Staraly jsme se o něho až v roce a půl mu to davali zpatky.. Nebudu popisovat, co tomu vrácení do původního stavu predchazelo😟co si vystal.. jsem prostě otrlejsi, zažila jsem toho dosti.. Nad spoustou věcí se nepozastavuju.. Třeba Janča fikovnice to má nastavené jinak… O Radus ani nemluvim
Taky jsem klidnější že nesleduju tu politiku.. Co je mi do Fica, to patří do politiky😟.. Tam jsem nebyla ani jednou. Hokej prožívá moje holka a Zdenka.. Nejsem ale necitelna, hodně jsem prožívala problémy s detma, ale musela jsem se smířit s tím, co mi život nabízí. Mám takové rčení.. valka je horší.. Rikam si to vzdycky, kdyz se mi něco nepovede, nebo stane. I treba to auto.. Co uz.. Na dulky bych se vyprdla, nechala opravit odřeniny, na sedačku v případě potřeby dala deku.. 😇
Ale vůbec!😄
Kdybych já zde měla popisovat, co jsem zažila, viděla a dokonce dělala, tak to fakt některé osoby zde vůbec nedají!😂😉
Bohužel ale řada těch věcí je hodně hodně smutných…
Ad bezohlednost: Jsem na TOP pokoji, který má ale velkou nevýhodu - není odhlučněný strop! Doteď tu byl božský klid. Před chvílí se nastěhovalo zřejmě stádo slonů!!!😠 Takže je několik variant:
- jít jim říct, ať se zklidní
- jít to sdělit personálu (ale to vím, že je na nic)
- jít se ožrat!!!🤣
Jo a auto: Tak tam máme nastavení opravdu diametrálně odlišné!!! Ale to je proto, že u mě nefunguje téměř nic, tak jsem chtěla mít aspoň jednu věc OK, a to byl Čeněk. Bohužel to, co se mu stalo (mnohdy mojí vinou, JÁMY na kapotě zas nechutným vandalismem - to opravdu nejsou důlky!!!👎), je už teď za desítky tisíc Kč. Tak to budu muset řešit nějak postupně.