Asi byly šécky sejkory u nás. Miliarda koňader, nějaká ta modřina, čtyři zvonci na krmítku a dva dole a s nimi dvě pěnkavy. A to je všechno, rozmanitost druhů nic moc, ale počty celkem slušný. A ty bláznivý sejkory padaly dolů z ořecha jak kamikadze.
Neviděla jsem brhlika ani strakapouda, kos taky nic.
drbte na to, tohle nikdy neskončí. Je asi sto tisíc padesát devět lidí, co stojí za Vámi!
Nakonec je tohle fórum celkem užitečný, protože se to tak nějak pěkně odkopalo.
Berte to tak, že tohle, co jste prožila, je školení, abyste se naučila rozeznat manipulátory. To se vždy v životě hodí.
To, co bylo napsáno druhous stranou komentovat netřeba, snížilo by to člověka na stejnou úroveň.
Tady máte zářný případ toho, jak lze pěkně manipulovat:
Osoba 1
Já teda nevím, ale další hon na Fikovnici tady nevidím. A když to nebudeme připomínat, tak se situace znormalizuje. Si myslím. A když zmizí i Stella - hlavně ona drží tohle vlákno při životě. Všimla jste si, kolik je díky ní příspěvků? A to už se loučila a chtěla odejít.
Osoba 2
Jakýkoli hon na mě je zcela scestný a zbytečný. Sama jste mě na to upozorňovala.
Osoba 1
Upřímně, tomuto příspěvku úplně nerozumím. Někdy jsou ta písmenka ošidná.
Osoba 2
Tak psala jste mi něco v tom smyslu, že se zde šíří nepěkné spekulace.
Nějak nikde nevidím, že by osoba jedna právě psala, že je zde nějaký hon, naopak 🙂 a přesto se nám zde šíří nepěkné spekulace.
Jen se přiznám, že jsem nepochopila příspěvek paní Slavikové, proč by ji měl někdo z něčeho o čem píše podezdřívat. To naopak tak, jak to píše,tak k tomu, paradoxně čtenáře naváďí.
Odpověď na příspěvek uživatele hmn z 10.01.2025, 13:50:15
No a já jsem s košem cvičila, cvičila, cvičila. Jak magor. A kupodivu se tohle s Tali podařilo, tam jsme to dotáhly do vítězného konce stejně, jako s oběma Bubrdlema. Páč jsem právě líná na takovou věc furt myslet a otravovalo by mě to. 🙂
Jo, jo, Dafule, vím a rozumím a naprosto chápu, proto jsem to psala. Když se něco zasekne a trvá to dlouho, je to únavný. I tak se to zlepšilo o milijoun procent, podle toho cos psala. A opravdu ne každý by na to měl nerf a vydržel to. Má štěstí, že má Tebe.
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 10.01.2025, 13:14:13
Nu ale……..pokud je Stelle opravdu dítě - dejme tomu 😀 😀 , tak pak předpokládám, že to vzhledem k projevu a dalšímu bude asi maminka řešit, ne? Že asi nenechá takhle dceru řádit immerwere? Aby psala lidem, že jsou primitivové a sv…ě a tak. Si tak myslím 😀 😀
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 10.01.2025, 13:09:25
tak mě ti kosáci dost překvapili….mile překvapili…
🙂
já mám ptáčky a to jak ty doma, tak v okolí, kde mám rozmístěný krmítka, kam nosím lojovky, naučený na pískání. Mám vypozorováno, že první krmení je tak kolem desátý dopoledne, další vlna začínát tak ve dvě? ve tři.
Kdykoliv jdu doplňovat, pískám signál, aby věděli, že už můžou. A hned to začne ve křoví rejdit. Tak můžu pak spokojeně jít s tím, že to vědí. A jsem už tak zblblá z toho pískání, že jsem tuhle nabírala v garáži slunečnici a automaticky jsem tam začala pískat 😀 😀 😀 . Nemoc, no. ale když já pískám na psy, kocour taky má svůj signál, ptactvo taky , tak jsem prostě taková pískací konev asi , nebo co.
a popravdě-nevím,jestli u 13 letýho psa má ještě smysl se o něco novýho snažit? po 9 letech……
To záleží čistě jen na Tobě, jestli máš sílu, prostor, chuť a náladu, jak mo Ti to vadí, omezuje, jak moc s tím chceš/nechceš bojovat. A to si myslím, že nic z toho nemáš- což je pochopitelný, plus to, že ne všechno se dá doma s ostatníma vykomunikovat. Já jsem zabejčenec, když se do něčeho kousnu, držím, chci to dotáhnout do konce, kdybych měla zdechnout /picbům jsem /. Když by mě to omezovala, nutně bych to potřebovala “odstranit” , což ale taky nemusí být dobře, takhle na sílu.
Drvodělko, tak jsem někde vedle koukala, že Gusta už se teda voženil? Tak to jsem zvědavá, co bude následovat - ne vy smyslu, že bych nevěděla, že přijdou vajca a možná třeba i housata, ale co pak? Přece mu nesežerete děti? A jaká je jeho manželka? Nechala se taky ochočit?
Odpověď na příspěvek uživatele hmn z 10.01.2025, 11:38:11
No jo, to jo, ale když Dafule píše, že jí to není vlastní, to pak je blbý. A tuším, že na 24/7 nemá kapacity. I proto, že to je už tak dlouho a je mi jasný, že nechce ubírat Dafče, přijde z práce unavená moc a pak dojde k výbuchu…….. vono je to těžký. Ne neřešitelný třeba, ale chápu, že to je těžký. Ono taky jiný to je, když má člověk psychickou kapacitu a plus, když do toho výběru psa jde sám, s tím, že to pořeší.A ne, že je nucet to řešit.
Já bych se taky snažila a tlačila to před sebou, protože bych nechtěla v tom takhle žít. ale třeba bych na to neměla, nepodařilo by se mi to, co člověk ví. Mám kamarádku, co má trochu trable s hafanem, ty řešení vidím a vidí je i ona, asi by i měla cestu, ale nemá v současný době na tu cestu síly ☹️ . Chápu jí, já bych to právě tlačila před sebou, udělala bych maximum protože bych se tím chováním nechěla otravovat, chtěla bych žít “normálně” , ne se tím nechat omezovat, jenže ona tu sílu nemá. no.