Lidijové zlatí a vám nevadí, že si povídáte s někým, kdo neexistuje?
Lidijové zlatí a vám nevadí, že si povídáte s někým, kdo neexistuje?
No jo, jsem matla 🙂
Já už je vidííím! Jako ta holčička. 😀 edit -myslím ta v reklamě na Fofolu, aby to nevyznělo jinak, to bych nerada.
Ale assil má pravdu v tom, že je-li holka těhotná, dá se otec identifikovat, zalígrovat. Enemže to zase platí stát a tomu se do toho nechce, však se přece nic neděje, že…
To by mě taky zničilo. Jako nemáme doma trenkovou teplotu - už i kvůli ohaříkům, když je chladno, vezme si člověk mikču, fusky a je to a na spaní taky ne, ale jak jsem ráno celá zničená z toho vstávání ranního, tak potřebuju nějakej hladkej rozjezd v tu neščastnou hodinu a kdybych měla ještě být stažená, z toho, že je mi zima, scípla bych. Je pravda, že teda hned jdu větrat, otevřu okna křížem, aby se po noci Domeček protáhnul čerstvým vzduchem, ale to už je jiná situace.
Ajajajajááá, frocek drzej, že jo?
Musím říct, že Tali taky, když už tehdy nastala doba, že jsem mohla používat postroj, tak to bylo lepčejší. Teď už zase jede polonahatá -neboli jen na obojku a volně, bez vodítka. ale v době “hrůzy”, to zpočátku musel být pevný obojek, kvůli ovladatelnosti, na postroji blbý, ale pak jakmile jsem si to mohla dovolit, bylo vidět, že jí ten postroj vyhovuje. No a pak se to mohlo zrušit už úplně a má jen měkkoučkej sranda obojek.
Přééésně to s těma plombama - aniž bych to někde četla - to mi přišlo na mysl taky. Není mi to prostě příjemný, navíc ano - zrcadlo taky jako prase, nepřijde mi to šetrný, opatrný, růčo to prostě pro mě osobně vychází lepčejš. Tetkonc jen co s tím přístrojem. Mohla bych s ním čistit odpady 😀
aha, aha, tak já nabyla dojmu, že to taky bylo nevyhovující.
Já si při čištění právě i ty dásně masíruju. mám stoletou radu od zubaře, že v předu ty zuby čistě jen pohybem přes dásně ke špičce zubu, nebo jak to napsat, aby se ty dásně i neodchlipovaly . Vždycky na konci čištění promasíruju dásně vně i vevnitř, projedu jazyk /pak se pobleju 😀/ , čistím tak, aby se chloupky dostaly do mezírek mezi zuby a to mi ten vrtikartáč neudělá.
No přesně! Spodní dám, ty horní ne, to fakt prostě nedokážu. A tím jak je mi to protivný, tak to podle mě nedělám tak poctivě, snažím se před tím utéct. Dole cajk, horní ne, podvědomě tomu utíkám.
Já jsem tahala kuře f síťce! 😀
Bylo to tady a byla to Kilijánová, kdo říkal, že má nově életrickej žubní kartáč a že mu to nevyhovuje?
Já taky dostala - moc jsem ho vždycky chtěla a čekala, až jéžišek nějak přes přesná upozornění, že bych to chtěla, dojde k tomu, že to nakonec konečně pořídí - a když se tak stalo - tak jako mi to nevyhovuje?? :o jak to v tý hubě drnčí, je to protivný, nezvykla jsem si a mám navíc pocit, že si svým poctivým ručním čištěním, ty žuby vyčistím líp, líp se všude dostanu.
To je hrozný, hrozný, hrozný, všechno to, co píšete. bože žijeme v jednadvacátým století v Evropě… a….. tohle všechno je horší než středověk. Opravdu se mi fyzicky udělalo blbě.
Nejvíc sněhu je u nás na zahradě 😀 ve formě ledovky. do auta jsem se hezky rozbruslila. Zas ale máme čistý ohaře a kocóra , že jo. Jinak v lese něco málo, ale spíš něco, než málo. Slibujou sněhu všude dostatek, tak uvidíme, jestli to nebude jak za komundírů s masem - kdy výstavka byla putovní 😀
Milý Medvěde Bambule,
nemáte spojení na nějaký ty pomeranče v nouzi? Viděla jsem tady inzerát - na tuším darování , myslím, že pejsek je i s PP, tak jestli nenasměrovat tam?
ze mam na bunde kolosalne hovno
to proto, abyste na ně myslela i když tam už nejste 😀
Hele já nemožu víc, jak ty čtyři. Není opavdu místo a já chci, aby to bylo hezký. pro ně, pro mě.
edit - s tou disciplínou je mi to jasný. 😀 😀 zas ale slepice není blbá , v počtu 4 kousků by t ojít mohlo. Už sousedky slepice vědí, že neotvírám branku, když se ty doroty derou ven.
Ne-e, to vůbec, to je jako kdybych Rumouška připravila o jeho milovanýho plyšouna, to ne. ale je supr, že něco takovýho existuje.
Nene! Že ne? Ty vadooo! Kde to sehnali? vižlu nemají?
,že by psa nevyhnal….
zkus to říct těm našim. I když měla Tali o Vánočkách slabou chvilku 😀😀