Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 10.11.2023, 07:39:14
No, přesně. Ono jsou to vždycky mocenský boje a dohody a zákulisní šachy. Na to člověk nemusí hrát World of the tank, aby tohle věděl. Hra peněz, moci a dohod, potřeba někde něco udělat, někudy pustit proud peněz, protože se dlouho nikde nic neděje…..Je to prostě šachovnice a i ty následující události ve světě spolu souvisí. Divadlo pro nás plebs.
Ano to jsou ovce, který takhle cirkulujou po Prahé, svýho času byly i u nás , kam jsem chodívala venčit, je to tam skalnatý, posouvali jim tam ten prostor na vypásání. Takový lesopark nad motolským krematoriem. Tam to tedy měly holky klidnější.
Pravdu má Buggyra v tom, že kupř, malý pes v Prahé spešl v centru to má obzvláště v létě fakt peklo. Rozpálený asfalt, on dole, v tom vedru a dýchá naplno ty srágory, noženky ho pálí. brrrrr, to ty holky vlněný na tom jsou líp teda.
Odpověď na příspěvek uživatele Dublinbarzoj z 09.11.2023, 21:41:26
No ne, vona nedělá důležitou, vona je ……… prostě , řekněme, že jiná 😀 . ale nemože za to, že se 5x stěhovala a proto ji lidi prostě neberou. Nemá potřebu na člověku nějak lpět. Doma jo, to by zase ostatní převálcovala a vzala jim jejich pozornost od nás, ale venku si prostě vystačí, nechce být obtěžována, nemá tu potřebu spolupracovat, něco dělat společně, pořád je to o tom, že Vy to musíte tlačit.
Dneska jsem potkala ráno paní, kterou tu občas potkávám - ma tři barzojáky. jsou obří a ten černej! Ten je. To jde prostě elegance sama.
Jo, co ten kachel, dorazil celej, nebo rozbitej, bude se to hodit? Kdyby ne, tak prostě do popelnice s tím.
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 09.11.2023, 15:22:44
no ty kráso! Buggyro - jak jste zdvihla tu hadici? /s odpovědí, že to samo, jak se zapnul vysavač se nespokojim. to nejni vidět, že jste v tom vobrázku čarovala! Geniální!
Já mám tady v kaceláři - to mi neuvěříte -jednu jedinou. Je to asi octomilkovej betmén, protože nejde odlovit. Co ale umí výborně, nechat se vdechnout. Už asi třikrát. Fuj.