Odpověď na příspěvek uživatele XY. z 22.09.2023, 17:36:15
Proč si chci slepice pořídit??? No protože, jak jsem psala už na všech nárožích, chci dopřát těm čtyřem chuderám klecovejm hezký žití. Když to vyjde. I proto si to chci různě vymazlit, nebudou to slepice, budou to spíš tak jak členové smečky (vim, slepice nemaj smečku, maji hejno, nejsem úplný tupo, ale my máme smečku, tak budou muset vzít za vděk smečkou 😀 )
Budou si zkrátka žít. I proto se ptám třeba tak podivuhodně, viz ty zbytky odšťavňovací, protože to předkpokládám v literatuře nenaleznu.
No a ad dotazy-vs literaruta -
a) mám za ta leta s čoklidama jaksi zjištěno, že literatury v dnešní době mraky, ale píše kdejakej jouda, a nejsem asi úplně kompetetntní odhalit zrnko v plevách
b) ještě než jsem se prvně zeptala, pozorovala jsem mezi drůbeží cvrkot a myslím, že tady můžu vypreparovat, kdo dává rady kompetentní, léty ověřené
c) abych poctivě přiznala, vždy líp pochopím, když mi někdo něco řekne - viz Varaxi s info o vláknině, než si to dám do souvislostí z odbornýho textu (moje profesorka matematiky by o mých doplňujících otázkách mohla sepsat dizertačku, nemálo času jsem díky tomu trávila vyhozená na chodbě, neb to brala jako provokaci)
d) měla jsem v plánu se vzdělat hlavně v praxi v sousedství, kde slepice chovají, neb jsem měla představu, že jak to dělají coby naše babičky, dělají to nejlíp. A! Tady jsem díky přítomným praktikům zjistila, proč to není úplně ideální cesta, neb ta slípka už dneska nežije tak jako za časů prababiček. To si myslím, že bych v literatuře já konkrétně nedokázala odhalit.
Jest Vám to takto dostačující?
Já se na ty pipiny prostě těšim, chci si to vymazlit, aby si mohly holky užívat wellness. Ešivá Vám moje příspěvky způsobují nějakej nepokoj, tak to se jako omlouvám, ale myslím, že na diskuzi je normální se zeptat. Jinak by totiž ty diskuze co? Humřely.