Tak já jsem taky svůj souhlas poslala, ale! jak mě tehdy mazali, byla jsem tam pak ještě jako Fullrezin, nebo tak nějak , abych s nima mohla bojovat 😀 , ale už nevím bohužel přesně ani tu přezdívku, ani emila, co jsem si k tomu založila. Ale jak tam najdete něco s rezavěním, jsem to já a souhlas pochopitelně máte. udělám ho klíďo dodatečně, pokud bude zapotřebí pro provoz, jinak to asi nutné není, nejsou pod tím žádný životní moudra.
Odpověď na příspěvek uživatele Odberryho z 12.09.2023, 14:58:08
No, tak přeju, a´t už jsou jeho majitelé brzo doma, do kdy ho máte? Ale spousta práce jste udělala, to by zasloužilo pytlik piškůtů jako odměnu 😀 - ve formě prosecca, pochopitelně 😀
Odpověď na příspěvek uživatele Rustica z 11.09.2023, 07:37:25
Koroptve občas slýchávám na chalupě, před cca 18 lety nám hnízdily na zahradě a bylo možné je pozorovat, teď už jich tolik není, a vidět je nelze, jen je slyším.
Odpověď na příspěvek uživatele Kadla z 12.09.2023, 09:19:55
A můžu se zeptat, jaký je rozdíl mezi tím, že vy tady někomu vočešete kukuřici a nebo já když přijdu a seberu Vám vajíčka? Vemu tak pět, stejně by si vzala kuna.
Odpověď na příspěvek uživatele PumaCZ z 12.09.2023, 10:16:07
Jo mám. S běháním. Mám v sobě pořád nutkavej pocit běhat. Člověk si řekne - máš psy, běhej se psama. Ale! Jednak pro mě je běh o tom, že mě prostě nic neruší, běžím, jsem tam jen já, můj dech a nemusím nic řešit. Což se psem prostě nejde. Když to bylo ve městě , nešlo to vůbec, protože tam pořád musí být člověk ve střehu kvůli jiným psům- i když máte psa vychovaného, furt se někde vyskytuje či může vyskytovat potížista. Nikdy se mi to nepodařilo opravdově skloubit, protože ano vyvenčím psy a pak půjdu běhat? Časově to nedám, to nejde. No a šidit psy se mi taky nechce, jsem s nima ráda…. 🙂
No a teď, když jsme v přírodě za 32,5 vteřiny a po vysápání se do kopce mám na běhání fakt ideální terén a jako by se dalo - spešl mimo léto, kdy tu nikdo nebývá, běhat i s těma psama, tak mi to trošánek komplikuje Bubrdlína, která je velká motalína. Mám psy naučené, že Tempo-Tempo znamená běžíme, běžíme a nic jiného. Jenže že jo. Útulková důchodkyně tohle moc nepobírá, rozběhne se radostně a pak se zapíchne, otočí, jestli tam jsem a už ležim 😀 Takže…….zase neběhám. Jen občas a chvilinku.I proto, že ona je prostě babička, tak jí nechci drtit.
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 12.09.2023, 08:41:32
…Než mu to v tom rauši došlo, tak si nechal klidně střílet u hlavy a nepustil…..
no a proto asi ten stofárdí pán doporučuje ten gelovej pepřák, protože ten by měl docílit toho, aby nedošlo na ten kontakt, kde když už je pes v rauši, tak je mu dost jedno co s ním dělají (viděla jsem kdysi pradávno na netu napadení retrievera bulloidním psem a bylo to hrozný, tomu agresorovi bylo jedno, že ho jeho vlastní majitel bere lopatou po hlavě ☹️ )
Tak jak to říká v tom videu, mi to dává smysl. A on bude mít pravděpodobně těch zkušeností dost a dost.
Odpověď na příspěvek uživatele Plaka z 11.09.2023, 20:40:55
Pardon, nedalo mi to.
🤣 Paninka je trošánek stračena, že ano? 😂😂 vůbec, jsem si toho nevšimla😂 . Jestli to udržím v paměti do doby, než se zase s Fatiou potkáme……..asi ji trošku potrápim 😂