Tím Apačem jsem myslela to, že to bude pro mě gymnastika si myslím, že to nebude tak při ruce, jak když otevřu dveře. Což byl stejně nesmysl, páč tam klidně zrovna mohla sedět nějaká chudera snášející, kdybych je otevřela, takže fakt nesmysl. Ale bylo by to při ruce, což tady nebude. Nemůžu to mít přístupný tak pěkně zboku, jako to některé kurníky mívají, že se odklopí dekl a vijolá! vejce na mě čumí. Budu se tam muset nasoukat.
A jo, ano, dám to co nejvíc dozadu- do zadního levého rohu, to jo. A pokud zbude místo, tak bych právě, tak jak říkáte to žřádlo i dala tam, zatím to nevím, tak jsem si říkala, že nejlepší právě z důvodu hygieny, aby do toho netrousily, to bude vzadu u zdi, proti dveřím, ale možná zbude místečko vlevo, což by bylo fajn právě z logistickýho důvodu, že tam by to byl při ruce. Nu uvidíme, co mi prostor dovolí.
Ad ty hřady - jsem právě fšade viděla - že jsou dvoje třeba, jedno níž a vpředu a druhý výš a posunutý dozadu, aby si nekadily za krk. chci to mít podle toho náčrtku, který tu kdysi někdo dával, že je to kovová konstrukce se dvěma latěma na 4 nožkách, ty jsouv nádobkách s olejem a čmelíci maj smolikof, nevylezou hajzlové.
Dík za konzultačku s dveřma, bude to teda ulehčení a zjednodušení. Takže nezateplovat?
edit - vejcobudky - to by chtělo taky tak nějak, aby se tam čmelík nedostal, takže by byly dvě nezávislé konstrukce a zase nožičky v oleji.