Synek je šikula!!👍 a to vodítko bych mu nechala. Je to prostě prodloužená ruka.
Synek je šikula!!👍 a to vodítko bych mu nechala. Je to prostě prodloužená ruka.
No já bych se bála hodně moc - však sama píšete, že už cizí kočenky hlídáte jen u nich. A to jsou kočky, kde asi tak nějak víte. Natož kočka o které nevíte nic. Já vím, je to blbý ale já třeba jsem v tomhle poserón, nešla bych do toho.
Houna nesmí do odpadků? A co ty tuny pemprzek? 🙄
Maníkovi houklo? Ale pravdu má Thielli. Já to sice moc neumím, ale když jsem se před nedávnem hecla při komunikaci s myslivcem,protože jsem právě nechtěla nic eskalovat, abych se pak o čokle nemusela bát, tak to klaplo právě dobře. Musela jsem se na to nastavit, přikázat si to, zatímco on tak trochu povykoval. nechala jsem ho, počkala jsem si a když jsem dostala prostor a on zas začal startovat, řekla jsem mu fakt naprosto v klidu, že ho prosím, aby on dal prostor teď zase mě. A řekla mu pak zase svůj postoj, v klidu, proč a co a…… pak jsme se potkali znovu a už jsme ne kámoši, ale třeba při příštím setkání mi řekl, že mu odešla stará feňule, takže to už je zas o levlík jinde, než byl ten začátek, protože lidem, který vás štvou nebudete tohle říkat. Takže ano, když to člověk v sobě dokáže /říkám jako někdo, kdo to moc neumí/, tak tahle cesta může někam vést. Ne vždy, protože s idiotem toho moc nenaděláme, ale to už se to prostě musí zkusit.
🙂 Bylo to ftipný, vypadalo to jak mladej pár, kterej si vybírá bydlení 😀 ona měla jasno, kterej trám to bude, on furt ešče poletoval a zkoumal, kde by to bylo nejlepší a ona už pak nadávala 😀. Škoda, že jim to člověk nemůže takhle pěkně dopřát. Je zvláštní, že ač by měli kde pod střechou hnízdo postavit, tak tam ho nepostaví. U sousedky naproti ano (ta je hodná, přidělala na barák poličku, aby jim tam mohla nechat hnízdo a nemít posejřenej barák 😀 ), ale u nás ne. A nebyla tam hnízda, ani když jsme se nastěhovali, že by třeba člověk myslel, že psi vadí, nebo kocour vadí.
Vahine díky
Dublinbarzoj - supr, tak to sfoukneme a je to Vaše.
měli jsme tam ještě kachlíček s NO a teď jsem našla s Divočákem - tak jsem si říkala, že to časem frknu do inzerce myslivosti, třeba to někdo ocení. Je to fakt raritka tyhle kachlíčky.
Kdyby tu byl nějaký milovník setrů, tak mám ještě plastický obrázek setra, tomu se taky pokusím někde najít domov, je to škoda vyhodit.
Loni v létě jsme měli skvělou příležitost pozorovat přímo z domova 😀
https://zrzavec.com.cz/wp-content/uploads/2022/07/20220724_104416.mp4?_=3
Jé, to je hezká chlouba. Copak je to za plémě? (se v tom neorientuju)
Myslím, že se ho chce ptát proto, jak by byl domácí kocour zdravotně ohrožen příchodem nového jedince, který sám může něco mít.
Jo přesně, zaplaťpánbůh za to! Dokud mají chuť dělat krávoviny, tak je to dobře. Já včera koukala na bábrdli, jak plove, plove a plove, brázdila hladinu a hrozně si to užívala, makala s ostatníma za aportama, s tím svým si kroužila rybníkem jak paní radová 😀 . Moc hezky se na to kouká. Jen teda tady máme s aportem potíž, kterou teda u ní už neřeším. Dopluje flusne to a čučí, z vody to nosit nebude. Tak halt pro to posílám někoho jinýho 😀.
Teď bobkuje už zase normálně, tak uvidíme.
Helejte - je tu někdo, kdo by ocenil takovýhle kachlíček - třebas na výrobu podtácku pod hrnek? Je to opravdu kachlíček - a je to nepoškozený.
Jistě, toho nejvyššího kalibru. :-😄
Vy mě značně inspirujete v mé malířské produkci.
Jo, to máš pravdu, máme zkušenost. Zrovna dneska jsme se dozvěděli, že jsme na ni moc hodný a moc ekologický a že mám jít a koupit obyčejnej prášek na praní. chápeš to?
Takhle nějak to vidim 😀
Jája:Hovořím k Anonymní č. 5. 😄
😀😀😂 Tohle mě zničilo 🤣
Jako takhle je najít, tak prostě se vyděsim, že mi to poscípalo. Pamatuju si, jak jsem se kdysi vyděsila u prvního psa, když jako štěně řááááádil, řááádil a pak prostě najednou odpadnul a spinkal. Bylo mi tehdy asi sedmnáct a něco takovýho jsem neznala. Takže tady jsem ráda, že už jsem dopředu uniformovaná.
Když i mraky mají své dny! 😀 Foceno v pátek 😀
Mně by to taky zajímalo. Já si nedovedu představit jak to v praxi je- s lopatkou a bobkem bych musela propochodovat celým domem. A proč by to čistírně mělo vadit? Není houno, jako houno?
No fuj, to by mi asi šlehlo, takhle je najít. To jako maj siestičku?😀
sem psala já, prdon.sem se nepřihlásila ☹️