No ano, je to pro mě čistá zlodějina, ať jde o brambory nebo písmenka.
No ano, je to pro mě čistá zlodějina, ať jde o brambory nebo písmenka.
No ono to ani nebylo o tom, na kolik si kdo přijde nebo nepřijde “milionů”
já to vím, já to taky psala obecně 🙂 . Mně to hrozně překvapilo, že v tomhle případě prostě na ty,kteří s tím mají nejvíc práce zbyde doslova nula nula prd a všechno jde za tím, kdo dá jen knížku do regálu a nic víc. Ale když budete pěstitel brambor, vezmou vás prodejci a supermarkety na hůl podle mě úplně stejně, podle toho co jsem četla. Proto je nejlepší prodávat si sám, ze dvora a vyprnout se na nějaký kaufy a lídly. Jsem ráda, že jsem si našla svýho farmáře, kterej má špinavý a opravdový brambory, cibuli a mrkev,který mi vydrží celou zimu a všechny ty peníze jdou jemu.
Stejným způsobem dělám charitu - ne přes někoho, ale napřímo, tam, kde je to potřeba, aby ani halíř nepřišel nazmar.
Ano umět malovat jako můj oblíbenej Klódík Monetů! To by se mi taky líbilo.
A taky umět opravdu zpívat. Protože zpívání dělá radost. Já můžu zpívat jen divočákům . Ale je pravda, že můj homeopat mě kdysi přemlouval, ať zkusím chodit na hodiny zpěvu, že naučit se to dá, že může každej a že mám zajímavý hlas, že je škoda ho schovávat.Nevim, když slyším nahrávku svého hlasu, utíkám. Ale jsem ščastná, že můžu zpívat v kostele koledy a na koncertech se Štajnama. To nikoho neděsim a neruším a kupodivu ty koledy mi jdou, to nezpívám překvapivě falešně. Jinak nevemu ani tón. A píseň Už se ten Tálinskej rybník, používám při cestách autem jako záchrannou brzdu, když mi velitel vozu nechce zastavit na čůrací pauzu. Jak dám Tálinskej - si to zkuste! - tak to zaštajfuje klidně i na D 1 😀
SArdullah, můžete říct manželovi, že má zkreslené představy. Je cena knížky tak jak ji vidíte a z té si prostě oni ukrojí. Hodně. Jednoduché.
A věřte, že ani autorka ani nakladatelka milijounářema rozhodně nebudou, ani auto si za to nekoupí, opravdu jen ty vidle. Možná třikrát. To jo. A teď si nedělám legraci. To opravdu není o tom, že z toho budete žít.
No čas by třeba možná i měl - i když…. ale potíž je, že by pak nemusela knížka být. To jsou prostě muži.
to jste dobrá, s těma rohlíčkama. My si to v rodině už kdysí dávno ujednodušili a prostě se to vykrajuje už asi 3. generaci 🙂
aj jaj, průjem je zpět? ☹️
čtyři várky?? jaaaj, jsem ve skluzu. Tepláčky mám, tričko taky, ale ……….. půjdu do toho jindy, dneska se můžu vymluvit na to, že ještě nemám opražený oříšky. Což nemám.
A ano popletla jsem to, čímž se omlouvám. Ta dáma v tom pamlskovníku byla skutečně TERVEN! 🙂
Máte pravdu, už se stydím v koutě - asi tak dvě a ¾ hodiny. 😀
Ano s tím souhlasím. Nebýt Megi - knížka nikdy nebude, moc si vážím toho, že do toho takhle vlítla, a jak s tím doslova zatočila. Bez ní by to prostě nikdá nebylo, to vím. Splnila mi prostě sen o kterým jsem nějak nevěděla 🙂jsem moc ráda, že se to všechno potkalo, protože se to opravdu potkalo a na tý knížce je to vidět. To neříkám jako nadutá autorka, ale protože jsem viděla reakce prvních čtenářek, které někde po předání knížku náhodně otevřely. Tak snad se to bude stejně líbit i ostatním. Děkuju Megí a děkuju Beto :-)
Letohrad je myslím, někomu jinému, pokud se nemýlím. - tam bych měla vědět kam to jde.
Trickyvoo - to bé chtít zatlačit - výrazně, někteří jedinci mužského pohlaví mají vchovanou hroznou ignoraci a odolnost vůči přáním manželek a když je nechytíte pod krkem, tak si to prostě nejsou schopní zapamatovat 😀
No jo, to byla inteligentní kočénka,
Mouses dostává, stejně jako psi misku se žrádlem společně na zem. A od toho jsem tam já, aby hlavě psí dámy opanovaly svoje nízký pudy. Tak jen stojej a čučej, jestli něco nezbude 😀
Max švadlen!! 😂
To zelí jste ho mohla nechat šlapat, to by se hodilo 😀
No jo, Mousísek byl jako malej takovej hodně vnímavej. Pak přišla kastrace a je z ně pan Neruda. Ale nedivím se mu, chápu ho. On teda má potenciál, ale nehodlá do lidí investovat 😀
Nevim!
To bylo v jiným tématu, myslím, že to byla Kilijánová, pekla rohlíčky ve slušivé zástěrkoledvinkopamlskovníku.
tak spát se právě chystám dost. Mám doma doveženej ručně trhanej vavřín, to se to bude chrápat. 😀
Anděl vypadá jinak Vahine, já jsem neskutečnej pekelník. Já bych se domů nechtěla ani kdyby mi platili.
a nejednou se mi stalo, že mi mokré vlasy přimrzly k ramenům.
A pak se nemůžete divit, že máte zničený synapce, poškodila jste si tím pádem myšlení.
Já bejt Vaše matka, dostanete za trest pod stromek ušanku a budete muset chodit v ušance, abyste si zapamatovala, že mozek nutno chránit. tetkon nenaděláte už ničehož.
No jasně, sem blbá. Mohly jsme z toho udělat třeba Naučnou zrzavcovou stézku. Po stopách Zrzafců 😀. Jen v tomhle počasí blbý teda. A taky ten výtisk je jen jeden, takže kdyby to vynašel ten první, tak ti ostatní mají smolikof.
Ne. Tu vobstarám cestou domů, protože ráno jsem jela autem, to mě vezl Brtnik s knihovnou do prasé, zpět pojedu bez knihovny, tu jsem předala a tak můžu všem v tramvaji o tom říkat 😀
Měla jsem si vzít v tý tiskárně ten zkušební výtisk, jsem blbá, neb Brtnik ráno vymyslel bomba promo foto!
Zrzavcová, co si koupíš?
cihly a psům krysy a žužlo balonky a Brtnikovi chuderovi nevim co koupim, protože von nic nechce, chce teda klid a ten se mnou mít nikdy nebude. Mohla bych mu koupit pobyt v nějaký nervový ozdravovně, aby se vode mě ozdravil 😀
😀
Jak to, že Megí nebránila vídle? Měla zardousit zločince. Jenže no jo, vona když zaštěkala, tak ešivá štěkala jako fčéra, tak jí to nikdo nežral 😀 😀
Hele osoby - já jsem chtěla napsat Hele lidi, ale to řiká jeden takovej pán a proto to řikat nebudu, no ale JÁ MÁM TAAAAAKOVOU RADOST, KONEČNĚ JI MŮŽU MÍT!! VÍTE JAK JSEM SE JÁ BÁLA, ŽE SE NĚCO ZASEKNE, NEPOVEDE?? JÁ Z TOHO NESPALA , FAKT . A TETKOOONC, TETKOOONC SE MŮŽU RADOVAT. MOCINKY MOC. RADUJU SE TAK, ŽE ŘVU A ŘIKÁM VO SVÝM KNÍŽNÍM DÍTĚTI KDE KOMU, DOKONCE PŘED CHVÍLÍ AJI MLADÝMU AJŤÁKOVI, KTERÝMU JSEM VOLALA S NĚJAKÝM PROBLÉMEM. Chudák, tak si to musel vyposlechnout, protože prostě já to nevydržim mlčet, ale nevzpěčoval se, naopak si asi ze slušnosti 😀 řekl o název, to oceňuju 😀