Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 21.08.2023, 08:36:40
Jako takhle je najít, tak prostě se vyděsim, že mi to poscípalo. Pamatuju si, jak jsem se kdysi vyděsila u prvního psa, když jako štěně řááááádil, řááádil a pak prostě najednou odpadnul a spinkal. Bylo mi tehdy asi sedmnáct a něco takovýho jsem neznala. Takže tady jsem ráda, že už jsem dopředu uniformovaná.
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 21.08.2023, 09:39:42
Mně by to taky zajímalo. Já si nedovedu představit jak to v praxi je- s lopatkou a bobkem bych musela propochodovat celým domem. A proč by to čistírně mělo vadit? Není houno, jako houno?
Odpověď na příspěvek uživatele eena z 18.08.2023, 09:00:15
No právě já z tohoto důvodu je chci mít v době, kdy tam nebudeme “zadeklovaný” i shora. Ale tady, jak jezdím kolem je to u lesa, shodou okolností. A shodou okolností jsem tam lišku na kraji toho lesa viděla několikrtá Asi to tak neřeší a nechávají tomu volný průběh, nevím. Nebo protože je tam mají čerstvě, tak ještě nemají tu zkušenost. Ale! Je na to hezký pohled, jak si tam spokojeně choděj a užívají si tu obří svobodu.
Odpověď na příspěvek uživatele keriton z 18.08.2023, 08:04:57
Jednoho takovýho mám doma. Téměř dvoumetrovýho a kdybych ho od rána do večera cpala jídlem, tak prostě prt. Já teď napíšu slovo čokoláda a jdu si koupit o číslo větší oblečení.
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 17.08.2023, 23:01:34
Anonyme - já jsem primárně řešila to, že to zapáchá - ne zkažené, ale nejspíš moc hrrr zabalené a zamražené, nevím. Moji psi nejsou úplně cimprdlíny -jen prostě na svém psu poznám, že něco vnímá špatně. A tohle přesně tak vnímá . Ty vnitřnosti byly až ten druhý důvod, protože to prostě vypadalo jinak, než to vypadalo dřív . Ale to je jedno, já prostě takovýhle přístup nemám ráda a jak zjišťuju, ke změně tam nějaké asi dochází obecně - viz i ty konzervy.
Odpověď na příspěvek uživatele Maja z 18.08.2023, 00:50:10
To jsou roztomilý kozenky! No já mám v tomhle hroznou smůlu jakoby. Na chalupe obří pozemek, tam bych toho naskládala!! Teď jezdím kolem jednoho statku, ty mají plochy! A teď čerstvě tam vídám hejno slepiček - směska - s kohoutem. To se na to tak hezký dívá, jak oni mají ten prostor pro sebe, tam jsou ščastlivý! To moje pipiny až takovýhle lány mít nebudou, ale zas to budou mít lepší, než v tý kleci.
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 17.08.2023, 14:35:08
Megi jo, já vím, máte pravdu. Ale jak říkám, já tam nešla s tím, že jdu vyloženě reklamovat, i jsem dopředu říkala, že to smrdí ne zkažením ale.. a že dřív mi to psi jedli v pohodě, že … že…
Kdyby to bylo zkažený tak to přes ty Žufriky vezmu, tohle je jiný, to jde opravdu za výrobou a proto jsem chtěla, aby to věděli, že třeby by řekal, já nevím, třeba prověříme to, mohla být špatná várka bla,bla, bla. A pani řekne takovejhle pěknej argument. To je na mě moc, prostě. Mám fakt plný zuby toho, jak se všichni vezou na vlně - odrbeme každýho, oškubeme každýho, my za nic neručíme ( teď to mám v přímým přenosu i doma ze strany muže svého, který s takovýmhle vykukem jedná, to by se člověk opravdu zvencnul - stejný jako s tím vysavačem - ukážete mu díru do něčeho, ale není to jejich chyba. Těm blbům v Conceptu nestačí k uznání toho, že je něco špatně a zboží na výměnu ani zaslaný (a i zas…ný 😀) vídejo. Chyba není u nich. A u koho asi?