Vy mě značně inspirujete v mé malířské produkci.
Vy mě značně inspirujete v mé malířské produkci.
Jo, to máš pravdu, máme zkušenost. Zrovna dneska jsme se dozvěděli, že jsme na ni moc hodný a moc ekologický a že mám jít a koupit obyčejnej prášek na praní. chápeš to?
Takhle nějak to vidim 😀
Jája:Hovořím k Anonymní č. 5. 😄
😀😀😂 Tohle mě zničilo 🤣
Jako takhle je najít, tak prostě se vyděsim, že mi to poscípalo. Pamatuju si, jak jsem se kdysi vyděsila u prvního psa, když jako štěně řááááádil, řááádil a pak prostě najednou odpadnul a spinkal. Bylo mi tehdy asi sedmnáct a něco takovýho jsem neznala. Takže tady jsem ráda, že už jsem dopředu uniformovaná.
Když i mraky mají své dny! 😀 Foceno v pátek 😀
Mně by to taky zajímalo. Já si nedovedu představit jak to v praxi je- s lopatkou a bobkem bych musela propochodovat celým domem. A proč by to čistírně mělo vadit? Není houno, jako houno?
No fuj, to by mi asi šlehlo, takhle je najít. To jako maj siestičku?😀
sem psala já, prdon.sem se nepřihlásila ☹️
aj jaj, ten anonýmek, to su já!
A my si s vetem pořád lámali hlavu , co s ním je.
Tohle je fakt vyloženě radost, no aspoń, že tedy příčina se už zná a něco se porovnalo.
a v květnu, jako v mojí hlavě nedávno..
to JE nedávno. I kdyby to bylo loni v květnu.
dyť to je jak cihla v rybníce.
😀 😀
prosseco vyšlo velmi dobře. Jela jsem tedy prossecovou dietu,
ahááá, to zní nadějně! 😀 jen holt teda člověk pak neobuje jiný boty než dřeváky při týhle dietě.
No právě já z tohoto důvodu je chci mít v době, kdy tam nebudeme “zadeklovaný” i shora. Ale tady, jak jezdím kolem je to u lesa, shodou okolností. A shodou okolností jsem tam lišku na kraji toho lesa viděla několikrtá Asi to tak neřeší a nechávají tomu volný průběh, nevím. Nebo protože je tam mají čerstvě, tak ještě nemají tu zkušenost. Ale! Je na to hezký pohled, jak si tam spokojeně choděj a užívají si tu obří svobodu.
Já konzervy moc neznám, tohle byla zpráva od člověka, který je kupoval dlouhodobě. Kvalita v pořádku, ale masa asi méně, než bývalo.
Anonymní:Dnes falco hovězí s chrupavkou mix, nesmrdí to vůbec a fena spokojená, tak nevím kde je problém.
Nejspíš jiná várka prostě. Dosud jsem taky nikdy problém neměla, proto jsem volala Falco rovnou.
😂
Já se poctivě snažim předstírat, že sem to zapomněla!!
Jednoho takovýho mám doma. Téměř dvoumetrovýho a kdybych ho od rána do večera cpala jídlem, tak prostě prt. Já teď napíšu slovo čokoláda a jdu si koupit o číslo větší oblečení.
Anonyme - já jsem primárně řešila to, že to zapáchá - ne zkažené, ale nejspíš moc hrrr zabalené a zamražené, nevím. Moji psi nejsou úplně cimprdlíny -jen prostě na svém psu poznám, že něco vnímá špatně. A tohle přesně tak vnímá . Ty vnitřnosti byly až ten druhý důvod, protože to prostě vypadalo jinak, než to vypadalo dřív . Ale to je jedno, já prostě takovýhle přístup nemám ráda a jak zjišťuju, ke změně tam nějaké asi dochází obecně - viz i ty konzervy.
Upřímnou soustrast, držte se, Doron.
Tomu se říká dokonalá dělba práce :-)