No tohle v nás vypěstoval komundíra! Že všechno patří všem a nerespektuje se nic a může se všechno. Respekt k majetku ostatních nula. Kde mohli, napáchali škody, šmejdi.
No tohle v nás vypěstoval komundíra! Že všechno patří všem a nerespektuje se nic a může se všechno. Respekt k majetku ostatních nula. Kde mohli, napáchali škody, šmejdi.
My jsme včera venčili na veterině a já tam měla supr zážitek. Při odchodu plná čekárna a při tom jedna návštěva. Dvě holky - dva psi a dvě kočky. Ale! Ta jedna klasicky v přepravce a ta druhá . OBROVSKEJ, OBROVSKEJ NÁDHERNEJ MAJŇÁK ČERNOBÍLEJ - v kočárku! Páč jak je velkej, tak do přepravky nic moc na to nošení. To mi ale přišlo jako naprosto geniální řešení i na běžný venčení pro některý kočky, kde to nejde na vodítku!! Ten kočárek - kočka je venku, navíc proti psům i chráněná, má zážitky, ale je v bezpečí, paráda nápad. A kocour byl krásnej, byl majestátní, byl ňuňavej, byl neskutečně přátelskej /pro mě zážitek, když to srovnám s Mousesem/ a v tom kočárku naprosto spokojenej. Škoda, že jsem neviděla, jak to probíhalo v ordinaci 😀
Mě by zajímalo, co ty ychtily k tomu vede. K cizímu člověku by taky nenakráčeli a nazačali ho vošmatlávat. To je ani nenapadne. Ale ke psu, koni a dalším - v pohodičce nakráčej a bez toho aby se zeptali - teď myslím toho zvířete především, aby mu dali prostor, tak se na něj navěšej jak cingrlata na vánoční stromeček.
Násadou vod lopaty je mlátit přes ty pazoury.
Ono by stačilo, kdyby si lidi uvědomili, proč se říká, rvát se jako koně. Jenže když je všechno v ohradě Jurášek a v lese Bambi, tak je to těžký 😀
No mozek fuč prostě, a umělotina je tohle nenaučí. Zas to bude určitá redukce lidstva.
a teď minutu ticha…………….. 😀 😀 to si pověsím doma ! 😀
Jak pro koho.
Tlačenka je dycky vhodná!
(ne já vím, jak to myslíte, člověk je rád, když aspoň něco. Mně teď trochu hapruje můj vižlí brouček a tak jsem byla ráda, když měl zájem o jinak více-méně zakázaný kočičí žrádlo )
Hele! To jsem vůbec, vůbec netušila, že taková kočkovitá šelmička existuje, a krásná!
Vasil,
co bombarďáky nosil.
🤣
a - jo! 😲
Ještě doladit jméno na A pro malýho prince
Arrow, však bude lítat přece jako šíp, ne?
Žjofka užofka! To je teda naděleníčko. Víte, že jsem nikdá neviděla takhle malýho barzojíka??? Nunynuny jsou. Tak ať přijde domů ten nej parťák.
Kuwa! Držím palce panu Bečkovi a posílám pohlazení na dálku.
A dám sem jedno zajímavý čtení:
To taky nechápu, lidi nepoužívají mozek.
Kometa, Sarah- nevím víc, než je psáno, já to tu mám totiž bez zvuku. Takže víc nevím. Jen jsem to dala jako varování, že magorů kolem přibývá mílovými kroky, už nejen traviči, ale i takovýhle magoři. Nikdy, ani na chalupě, která je na samotě, jsem psy samotné na zahradě nenechávala. nenechávám ani v novém domově. brr.
Tohle přesně je důvod, proč svoje psy nenechávám na zahradě, pokud tam nejsem ☹️
https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/625009-rodine-nekdo-prelezl-plot-a-umlatil-k-smrti-stenata-posledni-bojuje-o-zivot-place-vera?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box
víte, že tyhle zprávy sem nedávám-nebo moc nedávám, radši dám něco veselýho, ale tohle je výjimka, aby lidi přemýšleli nad tím, zda není lepší, aby byl pes doma.
Ten výraz si o to vyloženě říkal…. na tom nádraží 😄