Nene??? 😀
Praha zažije oslavu popu 80. let, přijede kapela Duran Duran
Nene??? 😀
Praha zažije oslavu popu 80. let, přijede kapela Duran Duran
Hele - našli hokejovýho trenéra :o
https://www.novinky.cz/clanek/koktejl-na-novojicinsku-nasli-vzacneho-ptaka-byl-vysileny-zimou-a-hladem-40563019#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.web.nexttoart
šikovná paní, že se postarala, snad to zvládne.
Angelínu králíkárna omezí na konzumaci, a to by mohlo zastavit její nepřetržitou snášku čili kladbu. Teda takový je plán. Bude jen o vodě a pšenici, což by ji mohlo zasušit.
Jo tááák , to zní jako dobrej plán, však mě to přijde prostě děsný, že oni furt a furt prděj ty vajíčka, chudery.
ten chov je hnus, šmejd jeden. co teď se slepičkama bude…
Já jsem si taky říkala, že bych přitlačila a dala mu víc, ale třeba to nejde z nějakýho důvodu?
Papal, papal, to je dobre!
Dnes hemat a bioch, asi omdliem, ked to uvidim, ale tak musi to byt.
držim šécko i to co neni moje!
Vlastne az dnes som si pripustila myslienku, ze sa to nemusi podarit. Uplne mi nie je z toho veselo veruze.
Ne, Horsano takhle ne-e, nesmíte tuhle možnost vůbec v mysli připustit, vůbec. Musíte to otočit. Myšlenka je jeden z hnacích motorů.
kometo dik za pomoc Daje, ja sama jsem matla a zvedava, jak to projde
Posláno a dik
Smakuje
Ach, dobre sa to pocuva.
dopr…… držím dál a posílám pozdravení.
ifno Odesláno Dája, efe, orionka, buggyra, janajanajana
nestíhám,
kdo další ?
Jsem ráda, Horsano, že jste se rozhodla. No a teď fšici do SZ.
A kdo by měl? Já teda jsem ráda, když prší, protože vody prostě ubylo v podzemí, takže šécko co se vsákne /nikoliv do našeho sklepa, jako tuhle v sobotu 😀/ do půdy, tak je dobře, proto jsem si odvykla nadávat na počasí, i na mlhy v kterých podzim, jaro a letos vydatně i v zimě, musíme jezdit. ale nadšením neřičím, jak když napadne sníh, mám to jak Alan, jen ty uši mi teda nevlajou, to je fakt, mám je- naštěstí- malinký.
🤣
strašný! 🤣
chudínek….
A to že bude v králíkárně omezí snůšku? Nemám králikárnu, spálili jsme ji, byla hnusná.
Nesmí se plést ani nohy, na to zvýšený pozor. Kloaka nikdy nespí!
😀 to je cajk, nepiju.
Nesmělo se také vyšívat, zašívat, nebo plést – jinak by tím hospodyně zašily „Årschala“ (prdelky) drůbeži, a ta by celý rok nesnášela vejce.
a jak dlouho?? Na začátku března se budu starat sousedům vo slepičky, tak abych věděla, kdy přestat vyšívat 😀
A já jsem včera měla hezký setkání při ohaří vycházce. U koníku jsme se dali do řeči se slečnou a její maminkou, která ji tam přivezla - vídávám je tam často . Holčina tam, jak jsem zjistila, dojíždí za koníkem , resp. kobylkou - jednou ze zachráněných, které tam jsou. Kobylce je osm let a před třemi lety se jí člověk ani nemohl dotknout na hlavě. A včera mi předvedla jak dává jednu nožičkůůů, druhou nožičkůůů, dělá otočku a dává pusinky 😀 😀 . Hrozně moc se mi líbí, když někdo se zvířetem nějak, jakkoliv, hlavně hezky pracuje, bylo vidět ten vztah -i když kobylka není vůbec její. Přijela tam za ní - resp. maminka ji přivezla - i v tom počasí, co bylo včera, pobyla tam s ní, něco si pokutily spolu….. Hezky se na to koukalo, i proto, že slečna krásná jak modelka a přesto, žádnej nafuněnec,moc milá, bylo vidět, že na kobylce jí záleží……. to člověka vždycky potěší, když potká normálního mlaďocha. Nechodí si tam zajezdit a fertig, starejte se, chodí tam prostě za tou kobylkou.
Tak už se vracíme k tématu - bohužel, nicméně, pokud by jim to napařili opravdu natvrdo, budu jásat:
Já taky. Odhaduji, že začátek bude plus, minus stejnej, pak už se to provedení bude zásadně rozcházet a skončíme tak, jak kdyby to vyrábělo pětiletý dítě 😀 . Musím začít shánět ty proutky. až přijde vobleva. Tetkon mám moc práce se psy závějovitými.