Podběrák to jistí 😀 no a nebo se domluvit s Norrisovou, že by pomohla? 😀
Podběrák to jistí 😀 no a nebo se domluvit s Norrisovou, že by pomohla? 😀
Já to spolu s divokýma třešněma používám na výrobu luxusní marmeládičky - říkám jí borůvkový šméčko 😀
U nás bohužel taky ne. Když jsme se nastěhovali , nabízela jsem myslivcům pomoc, v případě, že se chodí. Tak nechdí, místní sekáči nemají zájem. ☹️
A taky se ještě neseče. Vysoký už je to hodně.
Doufám, že Horsana v klidu pacientuje a nic blbýho se neděje.
Jsou krásné!
Čím to je, že se jim tak začlo dařit? Člověk má pocit, že příroda je víc a víc zhuntovaná.
Sarah -ten muchovník je dobrý nápad můžete ho právě i vystříhat , kvete krásně, je vzdušný, a ty plody - mňam. Pak taky ten zmiňovaný kýřeš - neboli šeřík není marný nápad , stejně jako líska - tam je výhoda, že když potřebujete můžete ji hodně moc seříznout a ona zase pěkně obrazí.
Napadá mě ještě jeřáb - áronie, či třeba okrasná třešeň- měli jsme na vícekmínku, bylo to moc hezký. bohužel nám odešla.
A co je příčinou těch potíží - říkala vetka, neb jen prdla injekci a hotovo? Veterináře změńte. Pesan má teplotu a bolesti.
My máme třešní celkem dost, ale nejsem jediná, kdo si toho všimnul. Banda špačků očumuje tu třešeň velmi nedočkavě. Pokud sežerou ty nahoře, tak ať si je nechaj, i když tam jsou nejlepší, tak tam nepolezu, ale ty dolní by mi mohli nechat, je to báječná chrupka.
a to se kohout lekl, a dokud byl v tom překvapení, tak jsem ho chňapla drapla, a donesla jsem ho vykuleného dítěti pohladit. Jak je drapnutý, už jen blbě čumí a nic neříká
😀 😀 😀 a moc bych chtěla pak vidět akci Podběrák
Za mě úplná hovadina, nebezpečná moc a nejvíc. To šlo kdysi, když nic nejezdilo a navíc menší rychlostí, teď to ani nezaznamenají.
Jo koukla jsem, že je tam jeho jméno, ten šéf dálniční tam mluví fakt supr. Vždycky nejlíp okamžítě prostě vypadnout co nejdál a volat, musím si zapamatovat to číslo, vypálit si ho na hadrdisk.
🤣
No jo, prvouka, já vim.
dík, tahle varianta mě nenapadla, to je ta pochopitelné verze. Nevím, nějak mi to přišlo, že píše o svém psu 🙂 a pak už by se lidi fakt zbláznili, díkec za vyvedení z omylu, se mi ulevilo .
Já jako nechci být nespravedlivá, třeba jsem to špatně pochopila ten text inzerátu, ale …….. pokud je to tak, jak to čtu, tak mi nepřijde normální, dávat pryč svého vlastního tříletého psa, jen proto že dělám DOČASKY?? A můj pes s tím má logicky - vzhledem k plemeni, problém. Vysvětlí mi to někdo nějak a vyvede mě z omylu, když si myslím, že tohle udělá jen vypatlanec? Možná se mýlím, ale nevím v kterým místě teda.
https://zvirata.bazos.cz/inzerat/219220454/americky-stafordsirsky-terier.php
Jeditíí, rosničky, to je roztomilost sama, ty nožičky 🙂 . My máme na chalupě plný jezírko pulců! To by mě zajímalo, co z nich bude.
Zrzavci:Jsou věci, který by se - na rozdíl od nemocí a špatných zpráv 😀 - měly šířit hodně. Takže s tímhle sem vložím takový - z mýho pohledu důležitý povídání :
édjukační vídejo z mý oblíbený Garáže . Myslím, že tam padnou hodně důležité věci:
Takže k tomu édjukačnímu vídeju. Ono je součástí toho článku, ač s tím nesouvisí, nejde mi to vložit samostatně, je to asi uprostřed toho článku a jmenuje se to.
Podívejte se, co (ne)dělat při poruše na dálnici
Opravdu doporučuju si to pustit. Ať víme. Líbí se mi to, že i doporučují nedávat ten zatracenej trojúhelník, páč mi to na dálnici vždycky přišlo hodně nebezpečný a taky se mi to potvrdilo, když jsem kdysi dáááávno, šla dát trojúhelník, páč jsme píchli a ledva jsem se trochu vzdálila, už ho nějaký auto rozjelo . Od tý doby bych to tam nešla dát, i kdybych měla dostat jakoukoliv pokutu.
Moc díky za tipy všem. Já se nejdřív nadchla pro ty bohyšky, ale … pak mi došlo, že by je ty doroty obratem zničily 😀 . Takže jsem tam prdla do jednoho jahodovou mátu - krásně voní a do druhýho dám meduňku. Ty to vydržej.
Ono tam to slunko nakonec jde, jak jsem to o víkendu pozorovala, takže jim to tam půjde dobře. Prdnu tam ešče pažitku. To tam vyfotit, a hlavně pak stáhnout taky do počítače, abych se mohla chlubit. Mám radost z toho, že část výběhu, kde je kurník a bude občerstvovna -je pěkně ve stínu, budou tam mít chládek a zbytek bude se sluníčkem
No trvalky by byly nejlepší, ty bohyšky fakt nejsou jedovatý?Ty by se mi líbily.
A já jsem blbá ale, to mělo byt vloženého něco jiného, než tohle. Něco opravdu užitečného.Pak to najdu, teď vyrážím sekat
efe:Já už slavím
Těch jedenáct záhonů a nula dní, že jo?Ťukám si na dálku
Varaxi:Jakou ty kytky mají mít funkci? Užitkovou, nebo okrasnou?
Vlastně nevím, 🤔
Beru obě varianty.