Odpověď na příspěvek uživatele Arosek z 23.02.2026, 09:12:18
Hlásím se do družstva sníh, či sucho - resp, sucho, jako sucho ne, ale ať prší v noci, pořádně a přes den, ať se to stihne vsáknout. Klidně budu do auta chodit ráno v pět v holinách, když odpoledne přivedu domů psy suchou nohou. Páč sice na loukách se tak nezaprasej, ale cesta od branky ke dveřím??? jedna čvachtanice.
Odpověď na příspěvek uživatele Ph z 23.02.2026, 09:44:15
Nebohý pan Václaf Podpantoflák 😀 😀 😀
Já jsem vždycky - když teda nebylo sucho, ale tak to jsem byla aspoň voslintaná , ze cvičáku odcházela za prase, stydno v tramvaji mi bývalo 😀 a to jsem enem kurzista, žádnej špeciál, odbornik a kynológ. Páč my se se psem dycky museli radovat spolu 😀
Odpověď na příspěvek uživatele Cirila z 23.02.2026, 09:27:07
a jednou se bude pást u Vás v horách s tou vaší partou nezbedů
Že? A Horsana mu bude lát do zmetků pekelných, páč něco zboří, pomůže ostatním vykrást domek a roznosti věci po výběhu, půjde k sousedům na návštěvu….😀…... já se těšim. A i kdyby měl mít třebas nudnější život u té kamarádky - bude žít, bude mít skvělou péči.
Odpověď na příspěvek uživatele Ph z 23.02.2026, 08:47:28
Na ja, když vy chodíte na zápasy v bahně, kdežto já… já se courám po lučiiinááách, kde bory šumí po skaliinááách. (nezbláznila jsem se, mám radost z toho koníka vedle, tak se to takhle projevuje.
Ano, dovedu si takovéto kurzisty představit a bohužel asi i to - možná nespravedlivě?? - že to možná s výcvikem pak nebude nic moc, spíš nic, než moc, páč prostě člověk musí počítat, že se psem na cvičáku dostane kouř 😀
Odpověď na příspěvek uživatele Tenurri z 23.02.2026, 08:18:30
😀 Hezky se na to dívá, hezky, když se těší na jídlo. Jo, to je dobře, že to je rozmixovaný, přecházela bych postupně - tedy fakt dlouho, než bych to nakouskovávala. Aby měl žaludek čas si nejdřív po tom všem opravdu odpočinout a pak si postupně zvykat. Já jsem tomu vařenýmu věřila, moc jsem si přála, aby to šlo.
ale už není smutný a bez života. Jsem ráda, že zvládl být hodinu a půl venku a nesedal si, že už nemůže a nikam dál nejde
HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. A už jsem zticha, ať se to nezakřikne.
Je supr, že to vařené může, masakrujete mu to zatím, aby to mělo tu konzistenci konzervy, nebo dostává v kusech? Určitě mu to šmakuje a člověku se na to dobře dívá.
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 22.02.2026, 14:40:11
Gratuluju k přichozenínám, to už je to dva roky??
Valentýnek je výbornej, odkud ho mají?
Přemýšlím nad tou karabinou - jestli je to třeba plašan, nebo tak, že by se hodně mlel, tak nevím, zda se tahle rarabina nemůže blbou náhodou snadno zmáčknout a otevřít. stejnej typ - jo, mohla být vadná - mně kdysi selhal na stopce s ohařem při cvičení v nejblbějším momentě.
Já jsem v sobotu venčila v dešti a bylo to boží. Celej svět jsme měli jen pro sebe. Když pak na chvíli přestalo, nad hlavou dvě káňata a o chvíli později žluna. Drobotina řve už jak prokopnutá, ale lojovky pořádá, že mizí před očima. Včera taky pršelo, bylo to fajn.
Tak jasné, ja nepustam! A nepustim dokial nebude na travicke, šcastný, spokojný a slobodný.
A asi nejsem jediná, kdo by ho nejradši pomudlal po tý jeho široký makovičce. A až mu bude dobře, objal by ho kolem krku, pohladil ho po něm…. to budete muset udělat za nás. a …opravdu už není placatý, to fakt není, je to velká změna, i ty rány. Hluboký sklon před vámi všema. Pustila jsem si to dneska už dvakrát.❤️
Odpověď na příspěvek uživatele Horsana z 22.02.2026, 19:41:48
A - CH! A mně se bude dobře spát, mně se bude krásně spát. A víte co je skvělý, že je i zvědavý, že ho zajímá, co je kolem, nechodí jen tak, že musím , tak teda jdu, i se zastavil, zjišťoval, co je na zemi, vezme si pamlsek. Oooo-oo koníkový Bože Pegasi, dobře , dobře, jen tak dál.
Neměl by se už jmenovat spíš Bucefalus? Je slavnej a silnej!
Já se raduju tiše uvnitř a pak, pak vybuchnu, až to bude za ním, za Váma, Horsano. Vy máte oproti němu tu nevýhodu, že zase přijde starání, takže já děkuju, že jste, že jsou lidi jako Vy, a hlavně vlastně, že i vychováváte dalších takových jako jste Vy, protože, kdo se učí od mistra, má dobře našlápnuto.