Gde sa zhruba pohybuje Horsana? Poslala bych jej ako pozitívnu tentononc informaci o tom, že aji na Slovensku bude o víkendumálo oblačnosti - bych i specifikovala víc, ale nevím přibližně kam se koukat, bude svítit slunko a teploty budú osem až desať, nikde aji jedenásť stupencov! A srážky nebudú vobec.☀️
Odpověď na příspěvek uživatele Horsana z 25.02.2026, 07:14:36
Zlaticka, prisiel mi dar, od Evy C. Kto to je??
Hodná a vlídná duše, která je v majetku stejně bláznivýho germána, jako já - resp. germánky, jenž do doby, než se jí ta hodná duše ujala, žila pět let v žalostných podmínkách na řetězu a když jsem jí o Zoránkovi napsala, neváhala ani minutu.
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 24.02.2026, 14:27:57
No asi, ale já jsem to z administrace hodila jako, že to chci normálně zobrazit, otevřelo se to a tvářilo se to jako, že normoš pohled na webovky -hm, každopádně dík za nápravu.
aha - no já vůbec netuším, mě se to vokazuje v cajku. jak jsem tam paní domácí, tak asi proto mi to jde? Vůbec netuším, je pravda, že jsem tam vlezla _ze střev stránek jakoby
Odpověď na příspěvek uživatele Horsana z 24.02.2026, 11:21:58
Tak áno, Horsana má žinfárkt a já mám prostě radost - bože jak ty rány krásně vypadají!! A on papápapá travičku.
Horsano - Talinka byla taky retardér a jak dneska umí vyhodit krásně kelímek od jogurtu do odpadků, odnést si po sobě mističku, uklízet balonky do bedýnky…a otvírat dveře
Odpověď na příspěvek uživatele Horsana z 24.02.2026, 06:50:37
tvrdohlave zviera
a to je dobre, keby nebol tvrdohlavy, uz by trebas nebol. Pupik maly. Včera jsem jeho statečný pochod ordinací pouštěla své drahé půli, aby viděla, jaký děláte sasraky!! Usmíval se jak pipka 😀
Odpověď na příspěvek uživatele Lupus4 z 23.02.2026, 14:29:45
Ano - můj manžel by Vám jistě rád potvrdil, že jsem nad všechny ženy nejklidnější a nejvyrovnanější 😀 😀 😀 😀 hlavně takhle ve 4:31, kdy musím vstávat do práce…. to sem vyloženě klidná jak hladina 😀 😀
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 23.02.2026, 12:47:21
Jo přesně - Horsano, náčelnice Buggyra má pravdu 🙂 Aspoń trošku na sebe být hodná, po tom maratonu. A teď nemyslím jen ten maraton fyzický, ale i ten psychický, protože tohle vidět a řešit….
Odpověď na příspěvek uživatele Arosek z 23.02.2026, 11:24:42
Tak to jste opravdu slušně vychovaná žena, páč já když jsem se přesně v tenhle čas přerazila o kocoura a málem se zabila, tak to moje velmi neslušné zvolání a jeho velmi neslušné označení se neslo tmou do dálek ☹️ 😀