U nás zase takovejhle západ. Ale ráno taky mrzlo jak malá sviň, tak velkou jako Vy nemáme, ale oškrábat to z předního skla nešlo.
U nás zase takovejhle západ. Ale ráno taky mrzlo jak malá sviň, tak velkou jako Vy nemáme, ale oškrábat to z předního skla nešlo.
Gde to ste? Krása!
Máte pravdu - je to stejné 😀 😀
A ch. Čék tu chvílu nieje a tuná také sasraky!!!
Mul je ňuňu. Obávám se, že eščivá von pak nebude krapítek rozmazlený? Broooouuuček. Efe měla pravdu, už JE to kůň, možná trochu mula, možná trochu los, ale chodí, hojí se a já mám zas tu hubu 2,5 x kolem celý hlavy.
A jak je to, když je vlastně kůň rozmazlený? S rozmazlenou čibabou si člověk poradí, ale s rozmazleným koněm? I když je to mul či los?
Lidi přežily, ženy ne 😀 😀 😀 😀 😀
Ne, hele tohle byla věc, pro kterou jsem kdysi to debilitní pádlo vzala na milost. Že můžu jít SAMA do lesa a vím, že když -
bude signál
bude baterka nabitá
😀 😀 😀 😀 😀
tak se i vrátím domů 😀 .
Dalo mi to svobodu, nemusím otravovat druhou půli, že mám puzení jít do lesa. Vypudim se tam sama.
trombikulozu
dalo by se říct, nepřišla jste z lesa s prázdnou, ale uznávám, že v tomto případku to není vhodná poznámka.
Já bez mapy.cz v mobilu do lesa sama taky nemožu, já bych se možná ani nevrátila - toť poznámka i pro Lupusa 😀 . A to jsem prosím v rodině - matka a dvě dcery - ta nejzdatnější. Kdyby bylo kdysi na nich , došli bychom od Rakovníka až do Lince 😀 😀 . Já skončila jen v Budějkách 😀 😀 Trochu přeháním, ale ne moc.
Horsano - ta rána nad tím očičkem u Zorana, jak je vidět na tom videu, to už se to tak zatáhlo, a nebo to bylo na druhé straně, než je ta obří díra? A kolik se vás vlastně o tu koňskou duši stará? Jak velký je Zoranko team?
Jo jasně, jasně, to já to nikam netlačím, jen se ptám, beru divočinu jako dietní, nenapadlo by mě, právě - že to může dělat rotyku :o
Se zvěřinou bych v týhle době byla opatrná,ne každýmu psovi sedí
aha? fakt? tak to jsem nevěděla.
No my to tehdy prdli nahoru na lednici prostě. jsem tam lezla po židli 😀 . Falco dobrý, mívají i balení ve varném střevě.
https://www.denik.cz/staty-eu/zraneny-kormoran-prisel-sam-na-nemeckou-pohotovost-lekarum-zatukal-na-dvere.html?seznam-hp=1&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.context
😀
Tenurri - a nevejde se vám třeba malej mrazáček na lednici? Takhle jsem to měla já s prvním ohařem, čistě jen mrazáček, vlezlo se tam masa tak přesně na měsíc a fous pro jednoho ohaře, takže jsem objednávala jednou měsíčně.
a vy jste z Prahé? tam jezdí furt někdo, by se určitě dalo objednávat po týdnu, 14 dnech.
Tenurri - není zač, škoda, že to nejde v tom velkým, že byste si to zvíře svlikli a naporcovali, to by pak jednak bylo i pro vás lidi a i pro něj za dobrou cenu. No ale můžete zkusit nějaký barfshop
naseto
já bych řekla, že už naseto. Někde už to i klíčí.
Já tady teď napravím tu dementnost z mobilu:
a naprosti rozdobné a ne jakorát nekdo komu nutno kopat jamu.posilam ji pohlášení a hubičku na šňupáček.
😀 😀 strašný!!
psala jsem - jenže tady na těch stránkách si to prostě z mobilu píše naprosto co, chce - že vypadá naprosto roztomile a ne jako někdo, komu nutno kopat jámu. Neposílala jsem jí prohlášení 😀, ale pohlazení, hubička na šňupáček už sedí. 😀 Opravdu na té fotce vypadá úžasně.
- ale nedelate to tenurri jednodussi.
Musí být peklo se v tom orientovat. 😀
Zeptám se - zatím bez návrhu pro Tenurri - co zvěřina? Byla by v tomhle případku vhodná? Páč kdyby jo, a kdyby byly Tenurri někde poblíž a kdyby si uměla to maso slíknout z kůže a nabourat, asi bych jí mohla pomoci sehnat . A bylo by to v dobré cenové relaci právě.
Pustam si Zoranka dokolečka poněkolikátý a došlo mi - já vím, PROČ SE TO CELÝ STALO! Vim to, víte co? On je terapeut, neví vo tom, ale je. Nevím, jak vy ostatní, ale asi taky - pustím si to a ? MÁM HUBU VĚTČÍ NEŽ LUCKA BÍLÁ, mám ji kolem tý hlavy dvakrát vobtočenou, jak se usmívám, když ho vidím a slyším, jak si chroupe chlebíček. Včera večer jsem to ešče v rychlosti, než to tu vypnou pro přesun, pouštěla svojí druhý půli . A? Jo, taky Lucka Bílá, taky hubu kolem celý hlavy. Todle von s lidma dělá. A TY JEHO VOBŘÍ UŠI, dyk von je má jak zajíc!! 😀😀 Horsano asi jo, asi mu hrozně rostou ušiska 😀
Akorát roztomily kon.
A mister Fox? To je klaun rezatý.🙂
Přesně pro ty nesmysle . co ten telefén napsal, jsem z mobilu nechtela psat.
Bambule,já toho moc nenapíšu,protože na mobilu mi to nejde, ale chci dat vedet,že na vas obě myslím, že jsem moc ráda,že jste mohla hrob zasypal a že madmazéĺ Bambulka vypada naprosti rozdobné a ne jakorát nekdo komu nutno kopat jamu.posilam ji pohlášení a hubičku na šňupáček.