Tjo……to je ale nápad!!
Tjo……to je ale nápad!!
A - CH! A mně se bude dobře spát, mně se bude krásně spát. A víte co je skvělý, že je i zvědavý, že ho zajímá, co je kolem, nechodí jen tak, že musím , tak teda jdu, i se zastavil, zjišťoval, co je na zemi, vezme si pamlsek. Oooo-oo koníkový Bože Pegasi, dobře , dobře, jen tak dál.
Neměl by se už jmenovat spíš Bucefalus? Je slavnej a silnej!
Nebožačka…..
Je to Lysenkov byvaly box
tady se ztrácim? To jméno asi neznám?
Milý drahý Zorane,
uz nic zleho sa Ti nestane!!!!
Já se raduju tiše uvnitř a pak, pak vybuchnu, až to bude za ním, za Váma, Horsano. Vy máte oproti němu tu nevýhodu, že zase přijde starání, takže já děkuju, že jste, že jsou lidi jako Vy, a hlavně vlastně, že i vychováváte dalších takových jako jste Vy, protože, kdo se učí od mistra, má dobře našlápnuto.
, kon stale zije, kupodivu.
když přežil ladičku, přežije! I tady držím palce.
Ach, to se mi bude dobře usínat, je to už jinčí pohled, než minule. Já vím, cesta bude ještě dlouhá, ale! Chutí mu!
moze pouzit ladicku, ze jej to dala maserka
a co to jako má udělat? Krom toho, že to zabíjí koně a lidi v blízkým i širokoým okolí?
Je to zazracny chlapec
🐴 = ☀️ (bohužel tu nejni hvjézdička) a Vy jste taky hvjézdička.
Já ani nedýchám, když jdu čist apdejt.
Brouček, brouček malinkej statečnej.
To mám dobrý, kohout nebude.
To ano, ale zároveň snese dobře i méně světla - mně v koupelně krásně kvete, je mu tam dobře, když jsem ho dala na jiné místo, kde měl světla víc, tak tolik pěknej nebyl
A já se taky podělím - je tam pak dole dobrej seznam:
https://www.jaksinavrhnoutzahradu.cz/co-zasadit-pod-orech-oresak/
No říkala jsem si, já teď přesně nevím tu šířku, tak abych se nesekla a nekupovala zbytečnost. Mohla bych to pak dát Mousesovi třeba na ven, ale ten tam má svůj zateplenej domeček už.
No chci tam - krmítko a pítko, ale říkala jsem si, jestli tam nekoupit nějaký normoš, obyčejný, aby si to čistě jen vyzobávaly, bez toho nástupu.
už máte jo? No já nemám blešák nikde, takže budu muset sáhnout po něčem takhle. musím ale zjistit, zda se mi tam vejdou dvě vedle sebe :o přije mi to buclatý.
Dumám, jestli není blbost to nášlapný krmítko kupovat i dovnitř kurníku???
Supr -díky
Buggyro - vy jste tehdy sháněla
https://zvirata.bazos.cz/inzerat/213984307/prouteny-pelisek.php
Buggyra Acher
Ta proutěná kukaň ale není blbá ani na čmelíky
Máme tři proutěné kukaně,letité.
ahá? Já myslela, že mezi tím, jak jsou tam ty mezery všade, a tak, že se mají kam schovat, zalézt a že pak ji mají právě naservírovanou na stole
Vyfotím.
dík, když to vyjde, jinak si s tím nedělejte starosti
takže je pro ně atraktivní vše, co se hýbe.
takže fontánu, abych jim tam instalovala 😀 . Ne musej počkat, jednou bude potůček, zatim prt. Ale v létě se s nima možná Rumouš podělí o fontánu
https://www.lidl.cz/assets/609ed307ea16beb9fde1c57f2560aa62.jpeg
Dobře -díky, to já jen, že sousedovic slípky jsem už zažila při svým hlídání kvokat dvě, ta jedna byla hodně vytrvalá. A protože tam mají jen jedno místo, kam snášejí - ten barel a protože ona byla taky z těch urputných - občas jsem ji vystrnadila ven, ať se jde napít a najíst - tak ty ostatní holky snášely kam se dalo. A sůseda nemá žádný plemeno.
Mně by se nejvíc, úplně nejvíc líbila ta proutěná kukaň, to je nejvíc přirozený takový, enemže - jsem protičmolíková četa,tak jsem ji se smutkem v duši škrtla ze seznamu - možná ji dám vždy v létě aspoň ven, jako kompromis.
a tuto mi přijde dobrý - stojí to na zemi, není to přidělaný ke zdi, takže to čapnu, vyndám ven a vysprchuju! (Nemá to ale záclonky. Mohla bych jim tam přiděla žaluzie 😀 😀) Jen bych asi víc zatížila nožičky, aby to bylo stabilnější. Přijde mi, že se to vrklá
Pro psy jak? Jako napustit taky vanu?
Buggyro - tu epsomskou sůl - nekupujte si ji s levandulí. já dostala s levandulovými květy… ráchala se blaženě……….. a pak to nemohla dostat z vlasů, ty květy. 😀