Odpověď na příspěvek uživatele ančovička z 14.07.2025, 10:23:12
teď je zavrtaný v seně, všechno krmení zmizelo
a to zní velmi dobře! My jsme taky měli chvilinku strávníka navíc - malýho ťuhýka.
A já teď budu mít na starosti na pár dní deset slepic a dvě krůty. Čím můžu krůtám přilepšit? Můžou třeba trošku masa od psů? Nebo jako dospělé už to nechtějí?
Odpověď na příspěvek uživatele Arosek z 14.07.2025, 10:28:32
ježiši!! jsem na tom s třešní úplně stejně a Tali je miluje! A ….. teda si i louská pecky ☹️, to dělaly spolu s Bubi. Úplně nevím, jak tohle řešit, jedině hrabat budu muset.
Moc držím palce, ať je pacoška brzo v pořádku!!!!!!
Zadavatelko - jen ještě - asi se Vás to netkne, ale oni mají pravdu a s trochou pokory a zájmu byste tady bývala byla načerpala tolik informací, že Vám je drahá umělotina nikdy nedokáže dát. protože nemá ani ň ze zkušeností těch, kteří se tady pohybují. Ale to jen tak mimo, pokud sem tedy vůbec nahlédnete a pokud by Vás vůbec tohle moje “moudro” oslovilo.
Odpověď na příspěvek uživatele AdrianaD z 11.07.2025, 10:48:19
Škoda, že Vám taky umělotina nedala nalejvárnu o tom, o čem držení, a vlastnictví koně ve skutečnosti je. Protože to je to hlavní. Tak snad Vám pak také poradí s příchozími problémy a tím, jak následně koně udat, až si s ním nebudete vědět rady.
toho člověka si pamatuju podle jména - ještě jsem se tomu smála, že je to- dle stylu psaní, nomen omen. Nabízel takovéto štěňatga jako - cituji - Zlatí RTW. Teď zase jako čuvače a historku k tomu. Nevím, zda to k nahlášení je- nebo není-myšleno z Vašeho hlediska, ale je to podivný.
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 10.07.2025, 11:18:04
Jojojo, to je výborný. To mají lepší než měli naši, páč ti byvakovali ve veliký světlý předsíni a měli enem jednopatrofku, vy to máte vo štok vejš. Taky honorace, no 😀