Dopr……čic. držím palce.
Dopr……čic. držím palce.
xe z nudze majstrom
😀 😀 😀 😀 výborný!!!
a sice kockovy cukor, tak som s nim skusila target a taketo blbinky a zazrak, dnes chlapec sadol na Gustava a uplna parada
Pan Gustávo Tény je jako já, coby dítě jsem milovala kostkový cukr, kvůli mě ho máma musela přestat kupovat. Pak jsem objevila její tajnou dózu - pro koníky, divila se, kam se jí ztrácí. Hezky se pan Gustávo rozjíždí - vlastně doslova 😀
som sa potom zesrala jak jehne,
takze som slaba ako mucha.
Horsano , vy jste v podstatě pojízdná ZOO - jehně, moucha…. 😀 😀
Zacali satanit v tom uzkom priestore, v cvale si chniapali do zadkov, Gustav aj do Nehy (udriet ho nemozem) a do toho este obaja na zadne, Liska aj tak hrabala nohami vo vzduchu ako vo filme, divoky mustang hadr.
Milujem to decko a milujem toho pona. Viem, ze mu minulu sobotu konecne cosi precvaklo v hlave a naplna ma to stastim. Lebo Gustav nemusi, ale chce. A to je cosi, v co som ani nedufala.
To sa tak krásne čítá!!!! sedím tu zas jako momentální retardér, usmívám se a hubu mám kolem celej hlavy! Ďakujem. A gratulujem.
Já si nejsem jistá, jak je to s nošením dříví z lesa legislativně
tak jak tady píšou holky, ten rozměr je vč. kůry.
HHB!! Neboli Hoj Horsana is Back! Jak ten strejda Šwarcenégr v Terminátorovi.
Naší Merině nejedou ledviny.
nene! Pupík malinká!
Znám, svýho času jsem utírala 16. Nejhorší byl kocour, než se naučil.
Malá kočka je Mája, natahuje se teď jak žvýkačka a už tady se mnou asi bude muset bydlet nafurt, protože dělají s Mňaukem všechno spolu.
Bodlinko!! Ta je úžasná!! Voba jsou úžasní!! Krásně se na to kouká.
Ronjo - ten kalhotovej komplet - to je bomba! To pořiďte a béte mít půl vesnice u nohou.👍
Zvěřina je supr maso - daněk, jelen, divočák - naučila jsem i drahou polovinu, do muflona jsem zatím neměla odvahu jít, kdyby to drahé polovině nešmakovalo, tak s tou celou vofcí budu dělat. Normoš ovce je specifická, tak natož muflon, ale ráda bych ochutnala, kdyby mi někdo nabídl. U zvěřiny navíc bonus v tom, že se nepodílím na tom týrání, když jde to zvíře na jatka, to je hnus. Takhle si žije do poslední chvíle a pak to přijde, tak jako v přírodě. Jen s tím mám pak práci, musím si to naporcovat, což je dřna.
Kuřecí kupovaný je pro mě už nepoživatelný, to prostě nemůžu vůbec jíst. Chutná to jak houbička na nádobí a je to plný vody. Dala jsem si tu práci a sehnala si farmu, je to úplně jiná liga to maso. Mimina - telecí, jehněčí, kůzlečí, selečí, tak to taky ze zásady nejím /ano vím, to kuře je to stejný, taky je to mimino/ a nejím králíky a koně, to jsou moji přátelé, přátele nežeru, králiky jsme odchovávali doma v bytě, když jim u máminýho kolegy umřela samice. Takže jsme je měli doma, když jsem byla malinká a socializovala jsem se tudíž na králíky jakožto přátele, to stejný s koňma, tam jsem byla od tří let,nic z toho mi nesmí ani domů, že by si to jako drahá půle připravil sám.
a kdybych něco chovala jinýho, než jednou ty slepice, tak to taky nesežeru. Je to doma, je to kámoš. Jsem v tomhle tvrdej Pražák, sice vychovanej na farmě, nebo možná právě proto, že jsem si s těma zvířatama mohla hrát, kámošit se s nima. Jak je to na dvoře, tak budu o suchým chlebu. 😀
Někdo mne tu přivedl na domácí agillity…asi Zrzavci?
výborný co? A baví ho to!
Už taky můžu hrát hounokérling jako Impact!
Já s tím nedělám žádnou vědu, prošpikovat, naložit do směsi sůl, pepř, uzená paprika, kmín, tymián a rozmarýn, olej víno červený, omatlat to a prdnout přes noc do lednice. Kdyby se mi chtělo, nakrájím k tomu kořenovku, přidám cibuli česnek a jde to šécko do trouby, ať se to tam zabává samo. Až by se to dopeklo, přidat máslo, trochu smetany a hotofson,
No ale pohybovat se na sjezdovce , jako že tam lyžuju a chtít vyjet bez lyží na vleku………… to jako…….. to je opravdu pěkně blbý a bezohledný hlavně. Pro mě je hh nepochopitelný, to naprosto přiznám, u dospělých lidí úplně, ale tam nikdo nikoho neomezuje , jako při tom, co jsem dala v odkazu. viz ta chůze po vleku a tak. Pro mě ne nepochopitelný i kynologie bez psa.
Takový práce ste si s nima dala a tetkon je sežerete? To je neekonomický.
Já mám dneska v plánu k tomu pečenýmu jelenovi udělat šťouchačky s mrkví.
Podle mě se ten alobalovej balíček s pečeným masem pouze lehce otevře, naleje se tam pivo, přes to maso, ne nějak velký objem, zase se to zavře a strčí zpátky.
a ještě tohle sem dám. pro lidi důchodovýho věku:
Třeba by se případně mohlo hodit to, co zmiňují v článku - spešl tarify pro seniory na energie:
Třeba je to k ničemu, ale líná huba, holý neštěstí.
Dám to sem i do Všeobecného. Vzpomněla jsem si na Bobču a další, kterým by se případně mohlo hodit to, co zmiňují v článku - spešl tarify pro seniory na energie:
https://www.vlasta.cz/inspirace/bonusy-pro-seniory-2026-zdravotni-pojistovny-doprava-energie/?seznam-hp=1&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=1585810&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box
Třeba je to k ničemu, ale líná huba, holý neštěstí.
jako člověk už dlouho ví, že svět se kamsi obrací, ale že už to bere takovej švuňk, to by jednoho nenapadlo. výborný nápad výborných idiotů
https://www.prahain.cz/zivot-ve-meste/lyzari-bez-lyzi-se-nahrnuli-na-sjezdovku-na-sumave-lyzari-s-lyzemi-nechapou-26103.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.context&dop_vert_ab=0&dop_vert_id=leg0&dop_req_id=cGm8v1JqIKe-202601231159&dop_id=270022157
a věk v tom nehraje roli, tohle bych si o těch lidech, jako člověk který od dvou let stojí na lyžích, myslela vždycky.