Nejste, jsem stejná, ba spíš horší, páč věkem a lidma vopotřebovaná, ale moc bych chtěla umět to, co píše Buggyra.
Nejste, jsem stejná, ba spíš horší, páč věkem a lidma vopotřebovaná, ale moc bych chtěla umět to, co píše Buggyra.
Tak mě to jednou nakrklo, že jsem vzala vajíčka a jak otevřel dveře s hubou nafučenou, že mi zase něco vyčiní, tak jsem mu je vrazila do ruky a pěkně se usmála a popřála mu krásný den. Takhle třikrát. Pak přišel, jestli bychom mu nedali náruč sena pro psa do boudy na zimu. A najednou z nás byli kamarádi, a lepší monitorovací systém ke koním jsem si věru pořídit nemohla!
Kdybych byla tak moudrá jako Vy! A to ne to já hned jdu bojovat, páč mě na hlavu nikdo dělat nebude. A je mi to k ničemu………. nemohla bych k Vám na kurz nějakej? Klidně onlíne, to se dneska nosí.
😀😀
Jeee - Norisová??
Novinka je, ze si hryzie rany
hm, to jak ho to svědí. Dá se mu to něčím neutrálním matlat, aby mu to zas nepůsobilo problémy v hubě?Něco jako je dračí krev? To je hořký, to by mu mohlo vadit a neblemtal by si to a… teoreticky nemuselo škodit v tý hubě, je to na imunitu, kamarádka s úspěchem u psa teda, používá na hotspoty. Šlo by u koňa?
Tak v té hrůze, co píšete, aspoň, že ta vzteklina to nebyla.
a co u Janajanajana?? Jak tam to vypadá?
NEEEE, nevypadá hrozně, je krásnej. Je to ten nejkrásnější pacient, co známe!❤️
To je krása, že má kámošku, to je supr, supr, zas bude o důvod víc, aby se dával hošíček dohromady, musí zapůsobit, když už ržááá, jako velkej pán 😀
Mám radost, mám radost, mám radost. A hlavně, že pomali začíná jíst víc.
Pipina jedna, jak von se vylepčuje. to si to vemte, co všecho už zvládnul, ležák jeden -
sám se postaví.
jde se napást
zadupe ošetřovatelky,
zrasí si, blb jeden, nohu
má kámošku
dělá, že je velkej kůň
hlava mu roste
tetkon už enem aby taky mozek?má-li 😀 rostnul? Aby nebyl za blbečka 😀
Oj, to je věcí, co už zvládnul, pacoš co nosil kšandy a hnil zaživa. Ty rány vypadají dobře, ne?
Potvrzuju, včera jsem si na záhonky natahovala pletivo.
Buggyro, prosím, vy máte dobrou zkušenost s tím, že te´d zasazený česnek ještě něco udělá? Mi to loni nevyšlo. A kde pořizujte, sím , ty zelený sítě? Budu shánět něco levnýho pro ty pipiny, aby měly venku trochu vytyčenej prostor .
ale já si taky beru v podstatě - z mého pohledu bezúdržbové psy - teda feny to byly vždycky. Pro mě je údržbovej pes, který má agresivitu nějakou, na lidi, nebo tvrdou na psy, (ted nemám na mysli nějaký takový “běžný” chování z nejistoty, ale fakt tvrdou) . Pro mě byly v podstatě feny za odměnu.
zacnete mluvit z cesty 🤣
tady jsem se ztratila. Proč myslíte?
Já fakt myslím, že Buggyra ví, co bude hledat - že nějaká práce s tím psem bude a pak s ním bude prostě normálně žít, pes bude s ní u koní - tak jako by byl pes třeba na statku, spát bude s ní doma, bude mít lásku, mudlání, péči, vycházky.
Horsano!! to je strašný, strašný!! Já nemám slov - nad lidskou hloupostí, nad tím, co musíte vydržet.
Připravte si na pondělí velkej kýbl vody a jak někdo přijde - bez ohledu na to co chce i kdyby to byl šéf, radši vokamžitě to na něj preventivně nalejte a ešče si do toho dejte led! Voni je ty humory přejdou.
Já zrušila nějaký mlácení pomlázkou, to se u nás - myšleno v mojí domácnosti - nepěstuje a každej kdo u nás zazvoní je předem instruován od dětí pět let a výše, až po muže dospělé, že kdo na mě sáhne, dostane do držky 😀
Držím palce, ať se zadaří koníka nahodit a najít a odstranit příčinu.
Já jsem dřív netušila, jak rozbitní ti koníci jsou. Zjistila jsem to až díky koníkům od kamarádky a pak tady. To mě opravdu překvapilo, mít vlastního koně je velký starání. Dneska už bych po mamině nechtěla, že budu chovat koně na balkoně, jako když my byly tři roky 😀(O Horsanině práci asi nemá cenu se zmińovat. Obecně je mi jasný, že pro slušnýho veterináře, ne obchodníka se zdravím zvířat, je to povolání hodně náročný)
Panebože!!!!!!!!!!!!!!!!
To je nějaká “zlatá lajna” teď v tuhle dobu, že se to takto hromadí??
Má otazník tedy neví se. Jasně, že může. Ale taky nemusí. Však ale Buggyra ešče nejde do akce.
eblaznete -zadny pes se nerodi uplne vychovany a neznam snad nikoho, kdo vzal psa z utulku a byl hned bezudrzdovy.
A to já ale myslím, že je věc s kterou Buggyra i počítá - však sama zvířectvo nějaký má,, takže ví. Já to vnímám tak, že si tím výběrem z útulku eliminuje určitý věci, který by jí neseděly hned a z první - kupř. psí aktivista. Což ale… Buggyrooo, to mi připomíná - že kupř. obě Bubrdle, paní jedenáctiletý, na dožití, který mají rády svůj klid……. jehehééééééhehehehíííí, kolikrát já si na tohle vzpomněla 😀 😀 😀 Bubrdle první s námi prošla Jizerky, Krkonoše, když se hodila do kondice, naučila jsem ji plovat, odnaučila lovit, dělala bombařku, vychovala mi štěně…… Bubrdlína dvě s náma sice neměla možnost do hor vyrazit, když jsme furt na stavbě, nicméně na jedný dovče s námi taky byla a rozhýbala se natolik, že nejen že v pohodě stačila mnohem mladším členům smečky v tempu a kilometráži každodenní, ale mi nečekaně vzala kramle i se stopovačkou, páč si šla ulovit srny, čůza jedne nenechavá, to sem si zaběhala tehdy, to naopak rozpohybovala ona mne. Maskovala svůj instinkt lovce zabijáka dokonale. Při převzetí v útulku mi luxusně vystavila holuby, tak jsem si říkala, tohle bude cajk, tady nebudu mít asi moc práce. 😀 😀 😀 . Takže bacha voni dost lžou, aby si přičarovali svoje nový doma. Ale člověk jim to rád vodpustí.
Hehja se leckdy ani nepodivam, uz si fšicí zvykli. Vsak driv taky neměl tlf kAzdy a vsude.
Horsano - to tedy není pěkný období, držte se, věřím, že to musí být hodně náročný, jeden za druhým takhle pořád. Ví se něco z té pitvy koně “co se zbláznil”, nebo to je ještě brzo?
Zoranko- já pořád věřím, že když poskakuje a tajdrlíkuje, že to je dobrý znamení??
Opi nerad kočenky - tedy rád, ale ne tak, aby se to Buggyře a kočenkám líbilo.
Buggyro - na co čekat? 🙂
https://www.pesweb.cz/cz/psi-k-adopci?objid=103150
hehe a koukám, že Ronja mě předběhla 😀
Přesně, přesně tak, mám to jen tady na Chovu a tuším, když nad tím přemýšlím, že mám Chrom,normálně.
No to je právě to, ten teroš to vezme komplet a uvést ho do stavu, kdy naše bere a cizí vraždí, bude asi kapek větší šichta, než s tím ohařem.
No ohaře prostě ta práce baví, ale to podle mě baví hodně plemen, psů - aji z útulku. Ono je ten pes to chytrý zvíře - a já si myslím, že byste mu trochu tu hlavu zaměstnat uměla. Mohl by vám nosit prázdná vědra na vodu, různé pomůcky, pomáhat při obdělávání pole-role - naučíte si ho, podávat věc - nemusíte vylejzat ze záhonu, řeknete - podej mi lopatku, hrabičky a von vám to podá a je happy , že je platnej člen domácnosti.
bože ta hnusná hrubka, čápy, voba čápy tam máme,
No ale je zajímavý, že když tam byl jen jeden - předpokládám samec, že na snídani chodil o hodinu dřív, než teď, když jsou tam dva, madam asi vstává pozdějš, tomu rozumím 😀