Nevím. To jen asi ona sama ví, proč sem nepíše. Stelle, na to, že jste tu chvíli, máte podivuhodný přehled. 🙃
Nevím. To jen asi ona sama ví, proč sem nepíše. Stelle, na to, že jste tu chvíli, máte podivuhodný přehled. 🙃
To byl eště hodnej stofárd asi.
Na 13letou majitelku dvou skinny morčátek opět velmi fundovaná odpověď. 🙃 Krása, kéž by takových teenagerů bylo více.
OT. Stelle, jestli tohle píše 13letá holčina, tak mně je 10. 🙃
No vida, jak to najednou jde. Na té. Na tu. 🙂
A tak možná si někdo díky náledí zlomil nohu a zůstal dlouho doma. 🙂 Ale ne, naprosto chápu, tohle mě taky štve.
Jo a pak taky jsem se přiučila já, když mi trhalo oko “živelní” pohroma. Si řikám, že snad živelná? Když jich tu pár bylo, a ono to bylo špatně.
Ano.
A když už jste tu, Stelle, s dovolením poupravím vaše: “Miluju jí.” na “Miluju ji.” z vedlejšího tématu. 😉 Tohle se často plete, proto mám v hlavě tuhle jednoduchou poučku.
Když si místo “ji/jí” dosadím ukazovací “tu/tou, té” - jakmile tam je krátké “tu” = krátké i. Vidím tu=ji. Miluju tu = ji. Závidím té=jí. Chci tu vidět = chci ji vidět. Atd.
Ho teda převleč! Lepší obleček nemáte?😎
Ten pán je asi šiblej? Normál na něj zavolat měšťáky, až začne něco takovýho praktikovat. A Kelišovi dát nějaký calming, jestli je na tohle citlivka. Eeech, ona se vlastně ta debilní doba petard blíží…
Mám dobrou zkušenost se Sokol Falko. Plus taky beru plno lidskýho masa pro psy přímo u řezníka, něco vyjde levněji.
Jo, a když fenu pálí žáha, chtělo by to přidat nějakýho balastu, asi jí to rychle tráví a má hlad.
Myslím, že Megi napsala tady před 2 hodinami, že má štěně. Ne, že její dcera má štěně. Twe, sem něco napsat je fakt ošemetný. Písnu, že mě pruhatej netvor zase štípnul, ale to už nikoho asi nepřekvapí.
Dyk tady jsou ve štěněcím fóru všichni jedna rodina, ne? Když to kouše a dělá loužičky, těším se reporty od Megi. Doufám, že pan Bůček vytvoří nějakou neplechu a budeme o tom informováni. Gratuluju ke štěnítku, Megi. 🍀
Vítej, nový štěnítko! Picbum není můj šálek čaje, ale ťape mu to s Megi krásně! 🙂❤️
Však v pohodě, se nic nestalo, mají to tam holt blbě, se stane. Není předhrudí jako předhrudí, bůček jako Bůček. 🙂 😉Stejně jako někdo mluví o střihání psího ocasu a myslí chlupy, druhej to pochopí jak kupírování… 🙂
Mně pobavil výraz “brisket” pro psí předhrudí na obrázku. Znám to z výstav jako “forechest”, brisket u mě vyvolává spíš takovou tu pečínku ala máti od Howarda z TBBT. 🙂
To mi připomíná mýho šiblýho Pruha. Jeho agrese vypadal jak přesvědčivej, agresivní, útok. Přitom je to už od pidištěněte strachovka, impulzivní reakce. Obrátit ho coby malýho na záda, jedem oba k doktorům. 5měsíční zlaťák jde takhle pokazit od lidí? Ech…
Kdo je ten psychopat?
Si tak přemýšlím, jak se ta osoba teď asi cítí, tipuju, že to tady určitě čte. Uraženě, poníženě, ublíženě, nepochopeně? Nebo v sobě najde kapku sebereflexe a něco jí doteče, aspoň sama v sobě malinkato přizná, že to přepískla, že něco udělala špatně?
Bylo by fajn, kdyby zafungoval tak jako opisně princip pana učitele Igora Hnízda. Rákoskou přes ruce, poděkovat za trest a podat si ruce. Utopie, vím…
Co třeba celotělová kombinéza (první Temu link už otevřít nejde, tak nevím, co tam bylo) s nohavicemi? Něco takového, koleno by to pokrýt mělo, ale aby se v tom ovčanda neupekla i přes mráz celkově.
To je nějaká antikampaň na Marp? Jim asi napíšu na firmu, že takhle se to dělat nemá. Otráví to spoustu lidí, jak je vidno, a přitom jde o fajn grancle. Mýmu Vořecháčkovi po akutní slinivce a chronickým ledvinovým selhávání pomáhaly, ale twe takhle to sem debilně cpát, probuďte se, Mirku!😴