Zatím se teriérsky projevuje jen v lese, čumák na zem a jede. Ale i tak pořád celkem vnímá.
Jo a potřebuju poradit nějakou fakt nerozkousatelnou hračku. Ona vše rozkouše a pak to žere. Dneska jí uvařím pořádnou morkovku, to jí chvíli vydrží. Snad 🙂
Do DIY tipů na hlodání přidávám horolezecké lano, vyřazené, nemáte kámoše lezce? Udělat na laně uzly, utáhnout ve svěráku a vydrží to opravdu hodně žužlání. Když je beruška takováhle hlodna, co něco přírodního? Rtw milovala telecí nebo hovězí kopýtka (paznehty), ohlodala decentně, šlo je něčím plnit… Najdete na netu.
Odpověď na příspěvek uživatele hmn z 23.02.2024, 17:40:45
Ten pohled je ze soustředění a očního kontaktu, aby to chvíli sedět vydrželo. Navíc Megí řikala, že apbt do člověka nekoušou, takže žádnej pitík, uruguay citron je to! Šiš, co z tohodle vyroste… 😀
léky ráno a večer,akorát fakt vynechám synolux..at jí není úplně blbě… Léky bych bez konzultace s vetem jen tak nevynechávala. Zejména atb!!! Je fajn, že je Dafče lépe. 🙂
Odpověď na příspěvek uživatele Jaden z 18.02.2024, 20:34:23
Zkušenost se psí reha mám a jen dobrou. Psice postupně pochopí, že tohle pracoviště není veterina. Dobrá zkušenost se pak zpětně může přenést třeba i na ošetření na veterině, labil pes byl pak mnohem klidnější. Zkušený psí terapeut nebude nikam spěchat, naváže vztah se psem, s vámi, udělá maximum, aby vše bylo v pohodě, netřeba se stresovat předem. Vemte si hodně různých pamlsků a nebojte se, bude to fajn.😉
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 15.02.2024, 20:12:20
Měla jsem takového psa. Normálně fungal na cvičáku, při venčení, na táborech při háravkách. Krycí pes, plemeník, přesně poznal, zda je fena v tom nej období. To dal jasně najevo, ale pořád tak nějak vnímal.
ano, řeším to jestli je to bolestí-pes mi to nepoví, jak jsem psala výše- jestli to je jen v hlavě bez bolestí nebo v nohách a následným bloku v hlavě pro bolest, ….po zvýšené námaze občas kulhá, jedno koleno nedoohne celé- artroza už potvrzena…takže jsme už po předchozím a i stálém všemožném požíváním všeho možného a aby furt nebrla nesteroidy(ne jen na omezení bolesti, ale spíš na potlačení zanětlivé reakce, kdyby byla) zvolili Librelu. doporuceny jsou alespoň dvě dávky, domluvila jsem se s vetem na 4, a ne pro jeho ziskuchtivost, ale že odstranit psychický blok trvá déle než bolest. Kdyby měla neurologické nežádoucí příznaky určitě bych nepokračovala, ale nemá tak uvidíme co po čtvrté..asi už jen chocholoušek.
Dovolím se v rámci tématu optat. Jak je na tom fenka po 4. dávce, vyřešilo podání L. problém ohledně podlah a povrchů?
Odpověď na příspěvek uživatele Ph z 14.02.2024, 22:05:26
Naprostý souhlas, ale vet prý neudělal ani rozbor moči.
Tohle je těžký, když člověk věří, důvěřuje vetovi. Já, coby zkušená lajka, vidím věci, který nejdou v souladu s léčením feny, se stanovením “diagnozy” (bubliny kolem ledviny) i jen dle popisu paničky, ale kurňa, to by měl vet dělat, když si neví rady, poslat případ dál, poradit se s kolegy. Nechci, aby to znělo jako nadávání na veterináře, ale větší klinika nebo porada někde jinde by byla víc než na místě. Nic, pokračuju v držení palců pro Dafču.❤️