Osobně si myslím, že to český Necháme to vyhnít a ono to nějak dopadne, je daný tak nějak historicky.
Osobně si myslím, že to český Necháme to vyhnít a ono to nějak dopadne, je daný tak nějak historicky.
Pár lidí od lapin tady ty finský sněhoběžky má, takže se to dá asi u nás normálně koupit.
Ještě znovu prohlídnout obrázky a lépe, pak už třeba porozumíte. Asi prostě pro někoho je moc složitý porozumět napoprvé jaký vztah je mezi odvodama a dávkama. 😉
Tady to má anonym i s obrázkama, když nerozumí psanému textu
https://www.denik.cz/cesi-v-cislech/ukrajinci-v-cislech-kolik-uprchliku-v-cesku-pracuje-a-co-z-toho-ma-statni-kasa.html
Včera to o těch penezích bylo i v telce, říkala mi o tom máma, která o tý kauze neví nic, taky jí to celjem vytočilo, tak alespoň se ta informace dostane i k lidem mimo pejskaře.
Jo, ale z toho transparentního úctu kam posílali peníze dárci. Myslela jsem to tak, že dárci by posílali rovnou hmotné dary třeba podle nějakého seznamu, tak se to dělá, že se to objedná v ehopu a nechá rovnou poslat tam.
Asi by pomohlo jedině útulkům posílat rovnou hmotné dary.
To se dělá i u lidí, že se dávka upravuje po čase podle testu z krve.
Někde psali, že je prodává do zahraničí, takže normální bude, jen asi dost na prachy.
No teda, já si vzdycky myslela, že GR je nějaké hodně staré plemeno a fleti a kudrnáči že jsou novější a ono je to naopak.
Zajímavý, mě by spíš napadlo, že je říznutý fletem.
No nevím jak jinde, ale třeba u nás ve Středočeském kraji je teď od ledna jízdné navýšeno o 30%, takže i s tou slevou se při stejném provozu vybere víc než loni neb prostě většina cestujících žádnou slevu nemá.
Nejde o psa, ale o kočku, no můžeme se vsázet podmínka ano ne
S Budilem jsem pár rozhovorů už slyšela, není to zrovna můj šálek čaje.
Však moje guilty pleasure je poslouchat Radio Universum, tam jsou takovýhle lidi běžný.
Ale houby, naši občané se zvedli už při Palachově týdnu, akorát že to všude jinde byl klid, tak dostali po hubě a to lidi poučí.
No hlavně nemá psát lži a završit to tím, že jedině Rusko nás zachrání. A napsané stylem, že žák 3.třídy by to dovedl líp. Jak píšu, výblitek obsahem i formou.
V tom hotelu co jsem dávala nabízejí na pohybové potíže magnetoterapie, ty jsou taky dost účinný.
Třeba namátkou
Tak jsem si to přečetla i přes to varování na začátku a musím teda říct, že číst takový výblitek, jak obsahem tak formou, to je zážitek, doporučuji, alespoň si člověk uvědomí, že jsou u nás lidi, co sice absolvovali základní školu, ale napsat pár souvislých vět jim pořád činí potíže. A nebo prostě umí blbě rusky a překlad se tedy moc nepodařil. 😀