V tomto mě zaujala hlavně ta informace, že jodové tablety jen pro mladé. To má nějaký medicinský důvod a nebo je to prostě jen ve stylu staří můžou umřít?
Se ptám jen, že když jsem se ptala svojí endokrinoložky, jestli můžu brát jodový tablety, tak řešila autoimunitu a ne věk.
Odpověď na příspěvek uživatele JanaJanaJanaJana z 13.06.2024, 00:22:40
Proč? Konkrétně třeba prasata jsou přemnožený úplně brutálně, protože myslivci na jejich odstřel kašlou. Myslivci mají určitá privilegia, tak mají mít i povinnosti a možnost ty povinnosti vymáhat je jedině super.
Odpověď na příspěvek uživatele MC z 11.06.2024, 12:32:33
Tak tam bude labrador jak skrček, 130x80x80 včetně předsíňky mám na svýho 20 kg psa a když se tam natáhne, je tam tak akorát. Se zateplením je pak ten vnitřní prostor o dost menší.
Víte že to stejné si myslím také? 🙂 Že by to co se teď děje bylo součástí plánu? Přeci už na začátku války jsme se o tom bavili a že by náhoda? 🙂 Souvislosti, to je oč tu běží a zapadá to přesně do osnov. První část radikalizace dokončena ještě letos a radikalizace sebou přináší neklid, destabilizaci a za rok či dva Evropu nepoznáme..😐
No tak to pozor. Na příští rok je naplánovaná ta velká pandemie, lidi se zavřou doma a žádná destabilizace se konat nebude. 😀
Bouda má být velká tak, aby se tam pes vešel, na výšku, na délku a na šířku tak, aby si mohl pohodlně lehnout na bok, pak předsíňka a z ní menší vchod, aby tam tolik netáhlo, zateplení minimálně pár cm polystyrenu ze všech stran i dole a nahoře, dole nožičky, aby neležela na studený zemi.
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 07.06.2024, 14:38:23
To jsou ty starý typy, protože logicky u hlídacího psa ostražitost vůči cizím byla ve standardu a požadovalo se to, můj střeďák ze starý linie to měl taky, ale dneska už se to moc nevidí.