Já mám akorát penny plastovou kartičku, ale vůbec jí nepoužívám protože zrovna penny nepodmiňuje slevy kartičkou, ale slevu mají všichni. V práci jsem měla pluxee a fungovalo to dobře, jen u nás na maloměstě to skoro nikde neberou, ale to není slevová karta, je to jiný princip.
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 09.11.2025, 16:21:19
Jo, zkoušela jsem i jiné generátory, ale jsou míň intuitivní, ale tady myslím, že je to zdarma časově omezené a asi mě to pustí možná už jen párkrát
Ale viděla jsem, že jsou i přímo nějaké apky
No ano, předplatné je pár stovek měsíčně a nepochybuju, že výsledné písně dokážou vydělat peněz víc. Za chvíli budou živí muzikanti jen pro fajnšmekry, asi jako dneska elpíčka.
Odpověď na příspěvek uživatele Bodlinka z 09.11.2025, 10:53:47
No právě že neskončilo, ta Národní očkovací strategie s nějakým nátlakem počítá, jen se neví co to ještě bude. A i kdyby to bylo jen to, že očkovaní budou mít nějaké finanční bonusy od pojišťoven, tak je to prostě nátlak, aby se očkovali i ti kdo nemusí. Nepovinné očkování by měl doporučovat lékař na základě anamnézy a ne to nutit random všem.
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 08.11.2025, 16:07:31
Oboje to je generovaný na stejný zadání, nevím, proč mi to vyhodilo 2 verze, stáhnout si to můžete klikem na download, alespoň teda mě to jde, i když nevím, jestli někomu cizímu nepřihlášenému se to taky nabízí
u všech těch písní je AI komplet všechno, hlas, muzika, text, video, hlas si můžete vybrat jestli ženský nebo mužský, upravovat nebo použít vlastní hlas
můžete použít vlastní text nebo si nechat vygenerovat jako já
muzika na výběr stovky žánrů
vlastně s tím lze cokoliv
já to nijak neupravovala, prostě tohle je co mi to vyhodilo na první dobrou na to zadání jak tam mám napsaný
a taky se mi to líbí, akorát má z toho člověk takový divný pocit
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 08.11.2025, 11:27:33
Zbytečný pro ty lidi co to dělají ne, vydělávají tím peníze. Děsivý je to proto, že net už teď je plný AI generovaných videí a tohle se k tomu brzo přidá, člověk to od lidských výtvorů nepozná a za rok budeme ve stadiu, že lidem se už nebude vyplácet takové věci dělat.
Odpověď na příspěvek uživatele BaLu z 08.11.2025, 11:28:40
Zatím je to dobrovolné, podle toho Národního očkovacího plánu se mají lidi nějak nutit, jen se zatím neví jak, jestli pozitivně nebo negativně a proti tomu je ta petice, aby to prostě dobrovolné zůstalo.
Vypadá to, že tam v obou odkazech je pořád jedna verze místo různých, ale tak to je jedno, na ukázku jak se stát za 5 minut muzikantem to stačí. Jo a jde tam přidat samo i vlastní text, vlastní hlas a podobné věci a placená verze není až tak drahá, takže když to pak generuje na yt někomu zisky, má to skoro bez práce.
Je toho plný youtube, jen závisí jak si s tím kdo dá práci, tady třeba autor teda dost odfláknul tu vizuální stránku, stačí se podívat na kytaru, takže je to hned poznat, ale u většiny člověk nepozná nic.
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 08.11.2025, 04:04:42
No právě že nejsou, je to komplet generovaný AI, na tom kanále je takových písniček víc. Jako jo, musí si s tím někdo dát práci to v AI vytvořit, ale stejně je to děsivý.
Odpověď na příspěvek uživatele keriton z 07.11.2025, 14:40:16
No zkuste vynechat na chvili ty nejčastější alergeny kuře a pšenici, to vykusovaní jak jsem párkrát viděla je nejčastěji při alergii na kuře. Jestli krmíte granulema, tak prostě zkusit jiné maso než drůbež a ohlídat si, aby tam nebyl ani drůbeží tuk nebo protein. Za to nic nedáte.