Aktuálně: 2 602 inzerátů243 202 diskuzních příspěvků18 774 uživatelů

Příspěvky uživatele

Verun

Verun
Verun 15.06.2025, 23:34:20 xxx.xxx.220.9
Ph:

starvita je fitmin - stejna fabrika

asi mi je jedno kdo co…je to bez poštovného, naložím u krámu, a hlavně ty malá balení po 4 kg  …+ koupím sušené uši, tam mají snad nejlevněji, kelpu na zuby…

kamarádka lovecky upotřebitelného psa flata měla na Hubertu

Verun
Verun 15.06.2025, 22:50:24 xxx.xxx.220.9
Ph:

ND uz tu zaznely, Simpsons zmizel z nabidky -zrejme po brexitu, za Essential je, ale uz chteji nesmysl ( za 10kg 1500,- ve velkoobchode).

Purizon - on vypada papirove dobre, ale 40%bilkovin je dost. Vim, ze se tim krmi dost, ale ja nemela odvahu. 

Zkoušela jsem Markus mühle…horko těžko to bulina dožrala, 

Simpson dobrý…myslím, že jsme brali lososové ?

Purizon dobrý ….sympatické je, že mají víc chutí a i  jednodruhové a i malá balení , takře jich koupíte více…ne jen jeden pytel  (dobrý nemyslím za 3, ale pes je žral a nefrfňal)

Teď kupuju v Mountfildu  STAR VITA  , je tam hrášek, jsou tam brambory, ale pes je má jen jako doplněk někdy i jima musí vzít zavděk k večeři…se nezblázní. mám malé dvě různé  4kilovky, nasypu jí od každého po plecháčku…přednost dává jehněčím před hovězí ryba… ale zobe je i po klasické vydatné masové večeři, prostě sušenka ke kávě…

Obrázek
Verun
Verun 14.06.2025, 20:56:42 xxx.xxx.220.9

Vydra a vydřince( šedivé, našedlé … bobky) , počkejte až oschnou a rozdrolí se,budou v nich šupinky a kostičky z ryb… a jinak, dost bordel nadělají labutě a kachny, ale labutě vedou. Jsem normálně musela vzít lopatku a uklidit po nich , pes byl uplně v tranzu, jak se v tom chtěl válet a uzobávat…

Verun
Verun 14.06.2025, 20:49:45 xxx.xxx.220.9

😉 aha, kdyť já to můžu vyzkoušet na sobě…. po padesátce a stále pořád…a pravidelně. 🤪

Verun
Verun 14.06.2025, 13:01:26 xxx.xxx.220.9
Horsana:

Drmek nejak tento, tlmi chute?

Ja som otehotnela, ked som ho brala…

no nevím, co  to s ní má udělat, ale nějak “ztlumit” by se to mohlo- kudy chodí tudy uchcává, a  tak nějak furt bojujem s tou řitní vodou, je to někdy lepší, někdy horší, ale už ne katastrofa a myslím, že při říji právě horší…(upravuje i zažívání ) 

Verun
Verun 14.06.2025, 12:52:05 xxx.xxx.220.9
JanaJanaJanaJana:

Dekuju moc. Drmek dostává konstantne už od ledna , už po té první eskapade , doporucuju , kudy chodím.

jsem  si drmek ted taky objednala z konske bylinky - jednodruhová bylina/plod…zajimá mne jak ho dáváte, klasika jen přisypat do žrádla, čaj ? máme v ustájení hřebce a kobyla ma něj mlsně kouká😂, mám také vůdčí kobylu mezi 5 výběhovejma kolegyněma. 

Verun
Verun 13.06.2025, 08:17:58 xxx.xxx.220.9
Sarah01:

Byli jsme ubytovaní v Telči a jezdili a chodili jsme všude možně……zřícenina Štamberk a lom Řásná,  z Kunžaku kolem rybníka Zvůle do Českého Rudolce, ze Slavonic přes Pevnostní areál na Landštejn……hledali jsme Ďáblovu Prdel, ale nenašli, tehdy jsem ještě neměla aplikaci Mapy v mobilu, myslím, že jsem ještě ani neměla chytrý telefon. Když byl ještě manžel a hlídal doma smečku, tak jsme takhle s klukem často různě objížděli celou republiku. Mladýmu to zůstalo, má pořád toulavý boty a mezi vrstevníky je rarita. Vždycky někam ty svý kámoše vytáhne, ti mají po cca 2 kilometrech už puchýře, zatímco on běžně udělá za den 30 km. Teď plánuje přechod po hřebeni Jeseníků, z Ramzové na sedlo Skřítek, cca 40 km, není to nic náročnýho, jen sehnat kamaráda, kterej to taky zvládne. 🙂

Ďáblova prdel je kousek od Valtínova , kde je rozhledna U Jakuba…doporučuji. Pěkný areálek. 

https://www.ceskakanadazvysky.cz/clanky/dablova-prdel.html

Verun
Verun 12.06.2025, 22:01:56 xxx.xxx.220.9
aksim:

Dobrý deň, chcem sa vás spýtať na názor, máme psíka, mladého, má 2 roky, má dyspláziu laktových kĺbov, operovaný, bohužial krívanie a bolesti nezmizli, tak som sa chcela spýtať, či aj takýto mladý pes by mohol dostať Librelu. Ďakujem za vaše odpovede.

to by mohl vědět doktor, který vašeho psa operoval. 

Verun
Verun 12.06.2025, 21:45:29 xxx.xxx.220.9

nestabilní stádo, stres, frustrace, nemusí být dominantní ale nejistá , buď jen  samotka nebo stabilní kolegové,a je  to kobyla, počitejte s hormonální nerovnováhou během cyklu, může být popudlivější  (zkuste drmek, nebo něco s drmkem-Oestress liquid třeba) 

Verun
Verun 10.06.2025, 22:47:08 xxx.xxx.220.9
JanaJanaJanaJana:

No mám teď kobylu na pedoku, vetka řekla box, ale to by kůň fakt nedal takhel dlouho. Řízeně pouštím na travnatou jízdárnu, včera tam prý dělala bordel, jelikož jí rozproudili koně vedle ve výběhu. Dnes se celé dopoledne poklidně pásla, ale když si chtěla lehnout, tak to nedala ☹️maximálně ohebnost kloubu viz obrázek. Sono určitě zavolám, to se do konce týdne nezlepší, když to řeším už třetí týden. O výsledek se určitě podělím!

Obrázek Obrázek

Nedávala jsem pozor, jak vám kobyla okulhala…možná mohla mít už ATB

co je toto? 

nemá zezadu nějaký rozkousaný místo od hmyzu, něco vraženýho? rousy dobrý? 

Obrázek
Verun
Verun 10.06.2025, 15:42:23 xxx:xxx.9563:d58

Fotila dcera a vygooglila pernatuška trnková.ja to ještě nikdy neviděla. 

Verun
Verun 08.06.2025, 11:58:58 xxx:xxx.dcc0:caea

Jj .taky mi to přijde jako škoda dobrého krmení pro psa . Kdyby byly k mání, povolený odlov asi bych neváhala. Takhle je asi utratili injekcema. Nebo Bůh ví jak skončily, že jo. 

Verun
Verun 07.06.2025, 21:11:12 xxx.xxx.220.9

mlíčko může  zblajznout i ježek

já bych hulila jako prokoplý kamna, ale už 4 roky odolávám a bez jediného zaváhání, kouřit začnu zase až v důchoďáku, abych měla nějakou smysluplnou aktivitu😂, procvičím jemnou motoriku prstů, projdu se aspoň na balkon nebo do kuřárny, budu mít stálé sociální vazby (otatní kuřáci) 

Verun
Verun 07.06.2025, 20:40:02 xxx.xxx.220.9
Horsana:

Uz som ju tu raz stretla, vlastne na tom istim mieste a v podobnom case, ale vyzera horsie, prve si ju vsimli sliepky, spustili strasny bengal, mala som akurat fajcpauzu, obzrela som sa a za chrbtom macka! Zmizla ako prisla, ale teraz lezi vedla hnojiska a rozhodne nevyzera, ze by ju bavil zivot.

A ano, je to macka diva, skareda macka diva z fotopasce susedov. 

Je kost a koza, chjo.

Nie som macaci clovek, netusim, co sa odo mna ocakava, mam tu aj L minus mlieko, ale nevyzera, ze by si dala…

Obrázek

jo ten kouř je dobrej… když jsem ještě kouřila , taky jsem měla takových pár fotek…s kouřem.

kočka je taková klasicky polodivoká, najíst jo, pohladit ne… možná časem. 

Verun
Verun 05.06.2025, 20:01:37 xxx.xxx.220.9
»
Odpověď na příspěvek uživatele Saga z 05.06.2025, 11:00:18

Pořiďte malé botičky, bude moct chodit a pohyb je nejlepší lék.(rehabilitace kopyt)  Flekatá se hýbe, to je dobře . 👍 Možná bych je zasuplementovala něčím  s dostupným hořčíkem, zcitlivuje buňky na inzulín…  

Verun
Verun 03.06.2025, 21:19:50 xxx.xxx.220.9

Vodnář… a je mi všecko jedno, no i když…🤔

Moje kobyla, když nemá ve výběhu co žrát , vždycky ho opustí, pokud je tam jen páska. 

Verun
Verun 02.06.2025, 21:55:20 xxx.xxx.220.9
Heduš14:

Dobrý den nemáte tu někdo zkušenosti s Benforegen Altervet nebo s něčím podobným jako doplněk vitamínů b pro staršího pejska po mrtvičce. Děkuji za odpověď 

Obrázek

Dávala jsem Migamu, před cca rokem, kdy měla dle vet.  vyšetření nějaký neuro problém po seskoku z postele, v zásobě mám todle, občas jí hodím   https://dumbylinek.cz/tierlieb-sb/588/tierlieb-vitamin-b-komplex-pro-psy-120-kapsli 

myslím, že už jsem do psa nacpala a ještě nacpu kde co, a jediné co má výsledky jsou opravdové léky . Výživové dopňky určitě  podpoří ,já se jim taky nebráním , ale výsledek není okamžitý, v horizontu cca dvou měsíců a to se ještě můžu domnívat, že i  bez doplňku  se pes mohl zlepšit a takhle má akorát drahou moč a neurologický nebo u nás i ortopedické  problémy stále přetrvávají.  Většinou ty doplňky  berem spolu a já na svých bebíčkách toho moc nepozoruju. Teď jsme na slávce😉 psina i na drápu a teď nemá zrovna chuť do většího pohybu , tak dostane na tři dny prášek na bolest.(tak doporučil vet)  

Verun
Verun 01.06.2025, 13:06:58 xxx.xxx.220.9
janaa:

Poslušně hlásím,že ve středu umírala, včera v závěsu z ručníku udělala pár krůčků, a dnes se naše železná bába vzbudila s tím, že tak dlouho v životě neležela, a začala chodit💪 vyhráno ještě není,ale myslím,že můžu být opatrně optimistická. Baruška je celý život zarputilá a tvrdohlavá,a te´d se to vyplácí

Na závěs před zadní nohy, mohu doporučit nějakou širokou šálu, šátek-pléd,lépe se to drží v ruce,když manipuluje jeden člověk. jedna ruka závěs, druhá kšíry a pes je jako loutka.