- Příspěvek #210163
- Nahlásit
V tom pripade celej Vovsík… plzeňáci starší jak já by věděli o čem mluvim… je fakt že by to smysl dávalo
V tom pripade celej Vovsík… plzeňáci starší jak já by věděli o čem mluvim… je fakt že by to smysl dávalo
Niki dělá v Yankee ještě Marcelka? Její syn byl jeden z hlavních šéfů na skladu. Příjmení si fakt nevybavim. Nezjistila bys? Co vím byla kdysi na kvalitě tam. Dělávala jsem s ní v yanfengu a měla ji moc ráda.
Niki pokud tady nic nevymyslí v servisu. Můžu se zeptat taťky ve Třtěnu. Dělá to už jen jako melouchy a běžně jen auta ale zkušeností má přes 40 let a dělával i motorky a 3kolky němcum nebo i minibiky. Ale ceny míval vždy lidový a práce nebyla nikdy odfláklá. Naopak. Nenabízela jsem dřív neb to beru jak poslední šanci jak tomu tvýmu prdítku zachránit krk. Ale chápu vztah k věcem neživým.
Bonbonek😁
Takovej byl sladkej😊😊😊
Dibl občas zaperlí. Posledně na prochajdě honil 4kolku a ač jsme letěli za nim tryskem byl rychlejší (vyběh za ní když už byla hodně daleko a po chvíli ignorace) chlap na ní co tam vez i psisko (byla to ta s korbou vzadu) byl svatej, všim si ho zastavil. Počkal až ho přestane bavit útočit na kola a rozběhne se k nam. (Mezitím já tryskem k nim, chlap držel druhýho Bonbona neb ten naznal že čtyřkolka mu žere synka a ač ho tohle jinak absolutně nezaujme tak si to s ní chtěl jít vyřídit taky). Dibl než jsem doběhla zapnul příjem, ucho a mozek a dal se pak odvolat. Ani jsem dotyčnému nestihla poděkovat za prozíravost.
Bylo to celé na cestě s frekvencí 10 chodců, 5 cyklistů a 3 pejskaři denně. Auto apod tak 3x do týdne. Blbá náhoda. No aspoň jsem zjistila že i přes 15 kilo nadváhy oproti dřívějšku a mizernejm plicím to fakt dávam jak zamlada🤣🤣🤣
Hříva i ocas typická appa stejně jako oko. A přes léto jí vylejzaly tečky. Hezká nikdy nebyla ale ten Servátorskej charakter (máma byla po Servátor 21) byl dokonalej.
Diblík od narození doteď😁😁😁
Nene. Tata appa z plňasky. Mamka papirovy čt.
Prdel o kilometr vejs. Obri hlava, vyvaleny oko. Zadnej krk a tenky nozky. 😁 hezka nebyla. Jako dospela byla o dost lepsi ale lraska taky ne.
Pro ilustraci 😁
No moje ex kobyla byla ve 2 letech vrcholem koňský šerednosti😅🤣 vyloupla se až časem.
A pak sedí nad spouští, tlemí se na celé kolo a očekávaj pochvalu jak sou šikovný…. A když na ně člověk houkne tak ten náš se "ulízne" (stáhne uši k hlavě jak kdyby je neměl a natočí hlavičku do šikovného úhlu) a hodí pohled že Kocour ze Shreka hadr oproti tomu (vim kde se inspirovali. U jezevčajzů😁).
To chce fotku😁😁😁😁
Tak jsem si lebedila ze je klid a Diblík už moudří… no nechval dne před večerem. Běhala jsem v haďárně, dveře nastevřené abych slyšela co se děje vedle. Diblik usoudil že je opuštěn a za 5 minut stih sežrat balení balicího papíru (ten hnědý, hrubý) balení papírů do tiskárny, leták a jakýsi igelit buhví odčeho….. zmetek mrňavá🤣
Jani sčítalo se všude hned a odvážely výsledky na okres. Zveřejnit se to nesmělo dřív.
Sedela jsem. Nase obec 25% a vedlejsi kde jsem sedela 42% ucast.
Ja bych to videla realne i na tu zmiji.
Jiny ho tu zas oslavujou. Nebo je dovoleno psat jen jak je zapad skvely, uzasny a zuzovy?
My se v necem shodneme? Wau.
Sprosty a ubohy😉