Prase kamarádce po cca půl ročním soužití zabilo několik kachem, husu a pár slepic jedno krásné slunečné odpoledne, asi si řekla, dnes by to šlo 🙈, stačila jí k tomu chvilka, prostě, co nezdrhlo……..
Prase kamarádce po cca půl ročním soužití zabilo několik kachem, husu a pár slepic jedno krásné slunečné odpoledne, asi si řekla, dnes by to šlo 🙈, stačila jí k tomu chvilka, prostě, co nezdrhlo……..
Úplně Bambulku vidím🤣, my měli takového králíčka🙈. Proč nesmím spát chrtům v pelechu? To nemyslíte vážně, že já mám papat seno a vy máte cukroví a hovězí, co jste teda pokazili mrkví? Proč nemůžu ležet 3 hodiny na otevřeném okně a kochat se, vždyť -10 není problém, Proč spíte, jdeme si přece hrát….., když jsme neposlechli, a to lidi, psi, kočky nevyjímaje, tak doběhl významně doprostře pokoje a to 3/4kg velké stvoření, jako poslední varování, výhrůžně zadupal a když to nepomohlo tak potom kousl někoho do ocasu,(ještě, ze ho nemám🙈🤣), zlatí ostatní čtyřnozí spolubydlící, nikdy si z ně neudělali čerstvý barf .
Jj, 3.1. byla Radmila a 14.9.Radomíra a já jsem to druhé🤣, taky to vlastně málo kdo ví. Potom Radomíra byla zrušena a udělali z ní jen Radku a později Radomíru přifařili k Radomírovi🙈🙈🙈, no byly to turbulentní doby.🤣Babička mi říkala, když jsem zlobila Miruno a lidi nechápali😀
Venčíme, rosteme a malej satan zlobí, ale jinak pohoda. A na fotu číslo 9 je zakusování čtyřky trojkou - velmi oblíbená kratochvíle 🙈
Jé vy ctíte barvu i u čičin👍🤣
On je velikej uličník, je to mega potvora , chytrej jak vopice a má tisíc čertů v kožuchu. No toužila jsem po černo bílým tak prý ať si užiju🤣
Chingis myslím na vás, hodně sil a Trickyvoo, nezačalo, loni to takto skončilo. Letos už chceme jen šťastný hvězdy pro nás i naše zvířátka🍀
A takhle to byli ve skutečnosti 🤣🤣🤣 trocha sněhu a kluci jsou v sedmém nebi. Ale co bychom pro ty naše lásky neudělali, takže jsme zanechali focení a hybaj do závějí🤣🤣
Ještě, že máme tu AI, jinak teda nevím jak donutit kluky pózovat. Jsou přešťastní a lítají, ikdyž křídla nemají🤣. Přejeme vám všem, hodně zdraví, štěstí, lásky, dobrých lidiček kolem, úspěchů a prostě dokonalou smečku. Pac a pusu na to🍾🍾🍾
Oooo, setkání s divočinou, a důstojní byli asi proto, že jsou si vědomí své síly. Musel to být opravdu zážitek. Ikdyž chápu, že ne úplně beze strachu. Foxteriéři jsou frajeři, že tak krásně vyřešili situaci a vy taky.
Závidím, to muselo být krásný
Ti jsou sladcí a vočáček se teda setsakra krásně vyloupl😍
Moje nejdražší kočka je nalezenec, jak říká pan doktor: jo to je ten, jehož léčení vás už stálo víc, než vaše auto. Ale to je blbej úhel pohledu, mám celkem levný auto🤣. Asi i proto, že těch zvířecích nešťastníků je pořád dost a mají prioritu, aby žili kvalitní život a autí sice není leštěnka, ale spolehlivý pracant tak co.
Štěnítko je pěkná potvora. Jednomu z bráchů říkám Satáně, ale přitom Santana je zlatíčko a maminčin bobánek a Kejný taky. Doby - trojka bílá, to už je raketa a zloduch, ale pořád nemá na Čtyřku Arčiho. To je převtělený ďas a satan a běs v štěněčím kožichu. A to má teprve 4 měsíce. No velebnosti, co z tohoto vyroste🙈.
Venčíme svátečně, kluci jsou po cukroví jak kdyby byli nadopovaní🤣, ale je to hezký , jak jsou šťastní. Malej je už skoro velkej, ale společný venčení pořád hrozí ušlapáním, takže se koná jen jednou denně 😉, a náš pátý Bruno prý chce hlavně klid a něco nezdravýho dobrého, jo a hlavně netýrat focením. Co taky máme chtít kmetovi smečky. Jo a kočičáci to sledují nejraději od krbu a všichni posílají pac a pusu😊
Žínko,prosím o tip. Dcera chce teď nějakou novou kosmetiku a po korejské….pokukuje, jen je toho hodně a každý si chválí to své.
Jinak přeji všem krásné svátky, zdraví a pohodu. Mějte se vanilkově.
Juuuu, gratulujeme 👍👍👍
Šikovnej bráška, držíme mu pěsti i na zítra 🍀
Jsou úplně boží, palec nahoru aspoň tisíckrát za vaši péči 👍
Vysavač to uklidil, ještě teď ho z toho břicho bolí 🙈. Nejhorší bylo, že jsem se nemohla rozčilovat, smát, plakat…., kluci by se buď chtěli radovat se mnou nebo utěšovat, případně by se klidili z dosahu a vše bylo špatně. Takže jediný povel: zůstat, neheeejjjbbbaaat se! Malej Arčí, všechny kočky a tři barzojí ocasy ,co sebou mávaly jak na prvního máje neposlechli 🤣, tak vznikla sněhová bouře. Já popadla vysavač, pytel na odpadky a hodina a půl brigády zajištěno. Kluci samozřejmě museli pomáhat, žejo. Odpoledne po práci další dvě hodiny a peří už se nachází ojediněle a zásadně v jiných místnostech nebo patrech🙈. Stejně jsem si za to mohla, peří a barzoj fakt nejde dohromady 😉