Třeba v tomto máme úplně rozdílné zkušenosti. Antikoncepce před 89 i bez dětí, úplně bez problémů, jedině co poctivě hlídali byly jaterní testy
Třeba v tomto máme úplně rozdílné zkušenosti. Antikoncepce před 89 i bez dětí, úplně bez problémů, jedině co poctivě hlídali byly jaterní testy
Já si myslím, že všechna plemena, co jsou nezávislá, tak jsou prostě vyčuránci. Předvedli nám to všichni pastevci, teď to dělají barzojíci, u nich je ještě vyšší level, spolupráce jeden vymyslí druhý provede, normálně se na nás domlouvají. Jak dnes ráno. Moc dobře vědí, že ke stolu se nechodí a už vůbec, nic se z něj nekrade. Je tam v misce čokoláda, moc po ní touží, tak dnes vyladili plán. Satan mě přepadl na sedačce ohromným mazlením, Kejn se mimochodem ochomítl kolem stolu a v běhu uloupil velký kus čokolády, v řádu vteřin byli oba na místě a koukali jak neviňátka. Za cca pět minut mlaskání a příšery si lup rozdělily a vychutnávaly🙈
U nás to řeší syrové hovězí klouby, dostatečně velké a tvrdé rohlíky a zuby mají krásný, ale je pravda, že i ta genetika je nám nakloněna.
Z těchto dvou plemen určitě bude o něco jednodušší vipet, ikdyž je to trochu z deště pod okap. Povahově 2x kočka a ne pes. Na druhou stranu výjimky existují 🙈
Nechali jsme vykastrovat naši nalezeňkyni a to je pouze domácí, věk zhruba půl roku, něco málo přes 2kg, naše kočičí MVDr nás pochválila, že je to ideál. Mini jizvička na dva nebo tři stehy, holčička už druhý den zas lítala vzduchem, stehy vytaženy po 10 dnech a malá už ani neví, že je něco jinak. Jen se netrápí neustálým mrouskáním. Zbytečně čekat déle.
Kdyby to bylo bez té odumřelé kůže od začátku, tak už jste skoro zahojení. Hezky se to zlepšuje 👍👍
Nejsem myslivec, takže pohled úplného amatéra. Je pravda, že za posledníc 10let, co mohu hodnotit, zvěře fakt přibylo hodně. Jen v našem okolí, srnčí a jeleni, na každém kroku, když se vracím kole desáté domů autem, tak na 20km průjezdu lesem a pastvinami potkám bezproblémů 50 zvířat. O lišky , jezevce, psiky mývalí zakopáváme, vlci už taky dorazili, králíci, zajíci, bažanti a tak to je taky všude. Prasata taky, ale i draví práci, volavky, čápi…, na jednu stranu krása, ale za chvíli nás vystehuji.
No, u nás zas nějaký rabiát co vraždí lidi se už vyhlíží, pak taky asi nějaký zachráněný chrt a ještě jeden barzoj, ale ten až příští rok. Kočky už se nenápadně namnožily na 4🙈, no přece jsme ji uprostřed té silnice nemohli nechat - to je ta čtvrtá 😀.
Ale to hurá bylo na vás, počty musí být stabilní a raději vyšší. By jste měla jinak málo práce a moc peněz a to přece nechcete.
Jo, už se těším, nový přírůstek 👍, škoda, že nejsme nafukovací, mohlo by pak být i několik přírůstků.
Vždycky, když odejde nějaký náš zvířecí člen rodiny, tak s ním odchází i kousek našeho srdce, naštěstí ho máme velké, takže zbývá i pro další zvířecí zázraky, kteří nás poctí tím, že nám věnují zas to své. Hodně sil.
Tatarák je mňamka pro obě, ale se syrovými játry by mne poslala někam.
S tímto někdo nějaký zkušenosti má? Potřebuji železo pro dceru a po klasických doplňcích zvrací. Toto jsem googlila, že by mohlo být v pohodě, je to i v tabletách.
Ale vy jste to někdy loni hodně probíraly a nemůžu to najít.
On je tak sladkej jak spinká u agamy, zlatíčko dokonalý 😍😍😍😍😍
Nedávno jste tady někde rozebírali preparáty při nedostatku železa a únavě? Co se komu nakonec osvědčilo? Děkuji za zkušenosti.
Krása nesmírná, je to super pokoukání na šťastný psiska i kocouřiska👍. A k tomu černo bílá kombinace i když v druhém případě mezidruhová 🙈
Zelení zachránci týraných pejsků na výstavách by měli věnovat čas tomu, aby někde pohledali ztracený rozum a začali se věnovat něčemu důležitějšímu. Ale ono je to jak všude. Toto je jednoduchý a pro média to vypadá krásně. Takové - vlk se nažral, 🐐 zůstala celá.
Já teda výstavy ráda, potkáme se tam s známými chovateli, jindy nezbývá čas 🙈, pokoukám na spousty krásných psů, dobrý kafe - většinou, dobrý jídlo, prostě takový psí výlet. Ale honbu za tituli taky nepořádáme. Ikdyž, když máte kvalitního psa, tak potěší úspěch. Musí to hlavně bavit i toho psa. A je pravda, že hlavně u nás je strašně důležité, kdo je na druhém konci vodítka 🤣.Druhý brácha je o chlup lepší, ale výstavy nesnáší, tak prostě zůstává doma. Stresovat ho tím, že ho budu trápit v kruhu kvůli plastovým pohárům fakt nemá cenu.😁
Jj, byli ve stejné hale, krasavci. No Čechů tam bylo necelé 2 stovky, takže slušný
A děkujeme za gratulace.
Tak dnes stejně jako včera. CAC, CACIB a BOS. Byl kluk šikovnej.A já jsem úplně vyřízená, ještě, že jsme se nepřihlásili na všechny tři dny, to bych nedala🙈. BOB získala krásná, taky Česká fenka. Prostě princezna, zasloužila si to, přáli jsme jí to, alespoň jsme nemuseli čekat na závěrečky.
Jo a mají tam krásný výstaviště 👍, prostorné kruhy, kolem taky dost místa.
Tak, jsem z těch jejich pravidel měla obavy, ale vše na pohodu, alespoň včera, a k tomu, kluk šikovná ještě CAC, CACIB a BOS. Zas bude dělat frajera na bráchu🙈. Tak držte pěsti i dnes.