Máte tam nádherně, krásný fotky👍
Máte tam nádherně, krásný fotky👍
My dnes venčili ve Zlatých Horách s kamarádem naháčem Tonym 😍, sněhu míň než u nás doma, tepleji a kluci- všichni 3 byli úplně za vzorňáky. Jen fotek málo, byli strašně rozlítaní.
My máme povel: to je kámoš, ne žrádlo😇, funguje, ale někdy se majitelé kámošú/žrádla, cítí dotčeně🙈.
Ježíš, ty třešně jsme neměly rozebírat, jdu ulovit a zabít aspoň třešňovej kompot. Datum je nízký, do sklizně daleko a touha veliká 😀
Vám bylo žinantní plašit ji pohybem a liška si asi nechtěla zadat a prchat od plného stolu. Asi jsem taky liška, třešně miluju. U nás je lišek opravdu hodně, když kluci venku nechají hračky, tak si chodí s nimi v noci hrát, to mi teď připomnělo udělat koprologii na tenkohlavce liščí, jen tak něčím se nezlikvidují a už nás před cca 10 roky potrápili
Jak už jsem psala, jsou velcí, ale velmi hodní, a ještě k tomu opatrní na malý. Nelovili by, ikdyž raději neztrácet pozornost.
A ke Kelišovi - žádnej střapeček,skolil by je jak toho figuranta 👍
Úplně do plna dobití králíčci Duracel 👍, jsem si představila, že bych k holkám vypustila kluky barzojíky, kdo by byl rychlejší, ale pak mi blesklo hlavou - střapeček🙈
Kočky jsou mazaný, umí si říct a pak jim děláte dveřníka🤣. Nečistotná kočka je buď proto,že ji trápí zdraví nebo proto, že se jí něco nelíbí. Ale ve Vašem případě bych se nebála, máte doma chytrého mazáka, on si vás vycvičí🙈
Ony to s námi ty potvory umí. Naše Mia pekla s námi cukroví 🙈
Právě je na foto vidět ten drajv, prostě jde do toho s radostí a na 100%, krása. Ceník a Framík i ostatní samozřejmě taky šikulíni a velikej respekt, ale povedenej NO je sen🤗
Vovčáček se teda ukrutně krásně vylopl👍
Jé, na Vánoce stromeček a teď šampíčko, vy nám to tady vymazlujete😊, ať se daří celému vašemu týmu na co sáhnete 👍💪🍾
Přeji vám všem krásný nejen celý rok 2025, ale i spoustu radosti, zdravé miláčky, žádnou nudu a úspěch za úspěchem.
Kluci jsou pacifisti😊, i štěkajícího a útočného Bělouška by obešli obloukem. Jak jsou velicí, tak jsou mírní.
Bělouš je krásnej hopík a moc mu sluší kombinéza😍
Sardullah dokonalý👍👍👍👍👍, úplně to vidím 🤣
Anooo, kluci měli tu čest, že holky je vzaly do party a užili jsme si všichni krásné, mrazivé dopoledne.Děkujem za procházku a snad se na další zas nebudeme domlouvat tak dlouho jako na tuto.
Tak pár z dnešního rána, kluci sníh opravdu milují
Jsou krásní a úžasní. Moooc se vám povedli.
U nás 15cm sněhu a kluci prý nechtějí pózovat, ale rekvizity rozmetat na atomy, jsem zvědavá, jak nám dlouho výdrží stromeček 🙈
Nejen v roce 2025 hlavně zdraví vám i zvířecím parťákům🍸