Aktuálně: 2 342 inzerátů269 565 diskuzních příspěvků19 336 uživatelů

Příspěvky uživatele

Trickyvoo

Trickyvoo
Trickyvoo 01.01.2026, 19:52:51 xxx.xxx.160.53
Moyda:

Tak ,madam už se vrátila a je uražená že psa venčili, ale vzhledem k tomu že měli mezi dveřmi strčený dva dny vzkaz tak ji musí být jasný že jí to nikdo neuvěří. Celé patro teď smrdí chlorem, takže ani nechci vidět jak ta chodbička kde byl zavřený vypadala. 

Proč si takový lidí pořizují psa a pak teda to vyřeší, že to strčí někomu do baráku. Chudák pes. 

Trickyvoo
Trickyvoo 01.01.2026, 19:25:20 xxx.xxx.160.53

Malině se dneska nechtělo ven. Tchán jí musel trochu donutit. Přece jen jí ty dělbuchy včera vyděsili. Odpoledne už sama říkala, že by šla ven. Tak jsme šli, bohužel jsme potkali mládež, co odpalovala dělbuchy a Malina mi zarostla do země a odmítla jít. Tak jsem si k ní čupla a vysvětlovala, že kolem nich rychle projdeme a že to zvládne a ta moje holka šla. Pak jsme narazili na psí hřiště na němž byly jiné atrakce než jsme zvyklý. Většinu dala s přehledem a nadšením. Do tunelu ve tvaru U mi teda nešla a na slalom se nedokázala soustředit, protože tam byl další pes, se kterým si chtěla hrát. Zítra se tam asi s ní zase stavím a zkusíme to. Jen nevím, jak na tunel, kde nevidí konec. 

Trickyvoo
Trickyvoo 01.01.2026, 13:13:12 xxx:xxx.599a:5bd4
Sardullah:

No tak to jsme koukaly defakto na to samý…😎

U nás pár lidí bouchalo už před Silvestrem… teda krátce, asi zkouška pyrotechniky… no a od půlnoci pak asi 25 minut a byl klid.

Psi jsou naštěstí v klidu i lapiňák, tak se všicí nahrnuli na postel a koukali jsme z okna na ty domácí ohňostroje.

Obrázek Obrázek

Nás to přestalo bavit koukat na ohňostroj dřív než Malinu. Ta seděla u balkónových dveří a sledovala. O půl noci tu vlastně bylo nejklidněji. Jen ohňostroje, ty příšerný ohlušující rány tu byly od 17h až do té půlnoci. Když jsem byla s Malinou venku, tak zrovna někdo spustit asi dělostřeleckou palbu a zrovna jsem potkala pár, asi manželé a ten muž povídal “tak abysme šli zas domů” a ta žena řekla rázně “ne, ještě půjdem dál”. Tak to mi přišlo i celkem úsměvný. 

Trickyvoo
Trickyvoo 01.01.2026, 13:00:51 xxx:xxx.ab17:e547
efe:

Konečně to trochu připomíná zimu, včera celý den sypalo, ale dneska už je teplo, tak už je to dost těžký a mokrý. Ale holky nadšený. Vasil to jistil z gauče, včera trochu chrchlal. 

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Ta poslední fotka, člověk by mu dal ledvinu 🤣.

Trickyvoo
Trickyvoo 01.01.2026, 12:58:54 xxx:xxx.a038:c1cb
»
Odpověď na příspěvek uživatele Dublinbarzoj z 01.01.2026, 11:06:15

Nic, co není béžový, Doron nesmí do baráku 😄

Trickyvoo
Trickyvoo 01.01.2026, 03:04:24 xxx.xxx.160.53
Lupus4:

kdyby se teda našel někdo, kdo by těm lidem třeba pomohl vyřídit nějaký dotace na to oplocení…

kdyby to bylo poprvé…, na to měli víc jak deset let, teď si asi lidi bez kouče či mentora neporadí s ničím…teď čekají na co ?

když liška či kuna "vybere" kurník či holubárnu, každej řekne - ty voe musíš je na noc zabezpečit…postupně se s tím naučili chovatelé drůbeže a holubů žít a evidentně to jde  👍

amatérským  ovčákům to  zřejmě stále nedochází … je jasný , že pes k 20 ovcím je přepych, ale tihle jich měli ?150?…škoda slov

PS. lituju ty zbytečně zabité ovce, ty majitele NE

Já v té reportáži psa viděla. Kavkazan? Něco v té barvě. Nicméně je možné, že ho měla paní doma. Jinak mě taky šokovalo, že se jim to stalo před pěti lety a nic s tím neudělali a zrovna to Broumovsko, kde je to celkem známá věc, že tam vlci jsou. U nás v Orlických horách už jsou taky a co jsem koukala při svých procházkách , někdo tam má celkem slušný zabezpečení a je to celkem častý jev a občas má někdo sranda plot a taky spoléhá, že jemu se to nestane. 

Trickyvoo
Trickyvoo 01.01.2026, 02:43:34 xxx:xxx.6f04:bfda
Chingis:

Andílek 

5.12.2012 - 31.12.2025

Obrázek

Teda, tak to vám to letos začalo dost smutně. 🌹

Trickyvoo
Trickyvoo 31.12.2025, 20:35:50 xxx.xxx.160.53
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 31.12.2025, 10:36:33

Výchovou si jistá jsem, ale děti jejího věku v okolí nemá, sousedí jsou většinou zalezlý nebo odjetý. V týdnu na nic není čas a o víkendech se výletuje. V mém dětství neměl každý auto, všichni byli doma a kolem domu. Doba se změnila. Když přijde dcera , že se chce někde courat s jiným dítětem, tak jí pustím, ale potřebuji vědět, kam jde. S pár sousedy si přes plot povypráví, ale to je tak celý.

Trickyvoo
Trickyvoo 31.12.2025, 20:00:36 xxx.xxx.160.53

My jsme dneska přežili venčení ve “válečné” zóně. Byli jsme s Malinou v 17h v Modřanech a ohňostroj jsme viděli jen jeden, na to Malina teda dost koukala, takhle zblízka to ještě neviděla. Pak už jen různé dělbuchy, které dělali chvílemi ohlušující rámus, vadil i mě, na tož psovi. Malina to celé zvládla dobře, jen v jednu chvíli byla lehce nervózní, ale potkala jsem dost pejskařů, kteří se marně ten den snažili, aby se pes aspoň vyčůral. Škoda slov. 

Přeji všem pevné zdraví v novém roce. 

Trickyvoo
Trickyvoo 31.12.2025, 04:03:00 xxx:xxx.4100:5e87
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 30.12.2025, 21:34:53

No upřímně si nedovedu představit, že bych svou dceru nechala lítat jako naši mě. Ony si děti dnes ani moc už nehrají. Jak dostanou mobil a rodiče jim to nekorigují, tak je to konec. Tudle šla dcera si hrát je kamarádce a přišla s brekotem, že kamarádka byla celý tři hodiny přilepená na mobilu. 

Trickyvoo
Trickyvoo 30.12.2025, 21:50:47 xxx.xxx.160.53

Tak dneska jsem šla 6 km a bezbolestně to teda nebylo, chtěla jsem to hned na začátku vzdát. Nakonec jsem ale ušla 6 km.  Zítra ale přidávat nebudu. Ještě noha v pořádku není. 

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Trickyvoo
Trickyvoo 30.12.2025, 14:33:15 xxx.xxx.160.53

Tak teď víc jak 14 dní nevenčila. Naražený koleno, divně a hlavně bolestivě mi něco přeskakovalo v nártu a když jsem chvíli chodila, dost to všechno bolelo. Venčil muž. Teď už to čtvrtý den po sobě zkouším já. Včera jsem už dala 4,5 km bez bolestně. Dnes zase přidám kousek. 

Trickyvoo
Trickyvoo 15.12.2025, 22:31:06 xxx.xxx.62.63
Orionka:

Nevím jestli jste zaregistrovala  - hoch z Halenkovice se dovolal pomocí a je doma. Aspoň 1 dobrá zpráva.

Jen mě děsí, jestli už nebylo i trochu pozdě. Snad ne

Trickyvoo
Trickyvoo 14.12.2025, 17:38:04 xxx.xxx.62.63
Doron:

My dnes nevenčíme.

Rodil se nám dnes v noci vnouček, jsem teda už čtyřnásobná bába, psi nějak cítili napětí, a všichni nalezli ke mně a vnučce do postele, jsme všichni trochu nevyspalí.

Teď odpočíváme.🤣

Obrázek

Krom krásných pejsků vidím v pozadí i úžasný kus nábytku.

Gratulace k vnoučkovi 

Trickyvoo
Trickyvoo 12.12.2025, 23:03:26 xxx.xxx.62.63
»
Odpověď na příspěvek uživatele Chingis z 12.12.2025, 22:03:02

To teda naštve. U nás ve městě jeden čas běhala Městská policie a tyhle samovenčící psy odchytávala a dneska tu prakticky žádného nepotkáte. Ve vesnicích okolo se pořád někde nějaký najde a když je to celá smečka psů, tak to si prostě káknu. Potkali jsme i dvakrát NO a oba se nechali zahnat povelem, jdi domů. Zatím vlastně vždy se nechali zahnat tímhle povelem, ale nemyslím, že bych já byla tak přesvědčivá spíš oni nebyli rozhodnutí útok dokončit. Jsou to děsivý chvíle tohle. Malina si z toho asi odnesla trauma, protože teď po ní jdou tak 4 psi z pěti a myslím si, že to možná vyvolává ona, čert ví. Každýmu psovi na potkání říká “mám drsnou paničku a nebojím se jí použít”, fakt nevím, čím to je .

Tak ať jste v pořádku 🌹.

Trickyvoo
Trickyvoo 11.12.2025, 11:52:22 xxx:xxx.779:b24

Tak my byli s Malinou o víkendu na trzích Krakově, protože nám padlo hlídání. Malina na těch trzích tahala muže jako šílená. Problém nebyl v tom, že by se jí tam nelíbilo právě naopak, byla nadšená že všech těch pachů. Pak jsem si jí vzala já a nechala se celkem korigovat, když jsem jí řekla, kam půjdeme, že má jít pomalu. Někteří lidi na mě trochu koukali, když jsem každý pohyb hlásila psovi, ale jenom tak se trochu uklidnila. Nejvíc mě ale překvapila ve chvíli, kdy na místě, kde jsme se měli setkat s tchýňovými. Neviděla jsem je, tak jí říkám “hledej babičku a dědu" a ona mě začala táhnout nějakým směrem, tak jsem si myslela, že je popletená, ale kdepak našla je, což v tom mumraji lidí a pachů mě hodně překvapilo. 

Včera jsem si zranila koleno a zas musí venčit muž. Takže to zas vedu od deseti k pěti. 

Trickyvoo
Trickyvoo 10.12.2025, 22:05:40 xxx.xxx.62.63
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 10.12.2025, 08:00:38

Kámoška jeden čas dělala prodavačku a v té době nenáviděla Štědrý den, prý lidi byli na ně i na sebe hrozně hnusný a byli schopný se porvat o veku.

Trickyvoo
Trickyvoo 07.12.2025, 00:26:31 xxx.xxx.142.36

Moje dcera 9 let taky slovenštině moc nerozumí a mně to přijde nepochopitelný. Můj pocit je, vždyť je to tak podobný….no když se nad tím zamyslím, tak zas tolik ne.

Trickyvoo
Trickyvoo 06.12.2025, 19:14:20 xxx.xxx.142.36
kometa:

Hlavně nic neuchvátat. Opravdu se to nevyplácí.

No nevyplatilo se to. Po páteční horečce, když jsem v neděli neměla teplotu, vyrazila jsem v pondělí do práce. V pondělí jsem pak měla 39 a pochopila, že mám zůstat doma.  Někde v těle byl zánět, dost mě bolelo na srdci, tak jsem celkem poctivě ležela. Tento týden jsem se zařazovala jen pomalu do venčícího procesu, teprve včera jsem začala mít pocit, že jsem už na tom docela dobře. Tak snad dobrý. 

Trickyvoo
Trickyvoo 03.12.2025, 21:55:39 xxx.xxx.62.63

Tak nakonec horečka měla za dva dny druhé dějství a skolila mě na týden, protože jsem měla v těle někde zánět. Jenže my měli domluvené v mushgo zkoušení postroje pro malého tažného psa…na běhání u kola, na stávajícím se nám dusí. Tak musel jet muž a dcera beze mě. Nakonec stejně museli vzít jediný , co nějak pasoval. Buď moc dlouhý nebo se jí zařezával do žeber…tak snad bude dobrý. Tento týden už venčím, ale pořád jsem po té nemoci nějak vymrzlá a furt se necítím úplně ve formě.